שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש ברשותי סיוויק קופה. הג'אנט המקורי הוא 14''. כרגע הרכב מקורי מבחינת קוסמטית. מתוכנן ג'אנטים הנמכה של TEIN ליפ של טייפ R ופנסים אמריקאים ופנסים טייפ R מקדימה. בקיצור הרכב מתוכנן להראות נקי ובלי שטויות כמו טמבונים ופילטרים פתוחים וכל הזבלה שרגילים לראות. נגיע לשאלה אני מעוניין להגדיל את מידת הג'אנטים ל16'' או 17''. המידה של 16 תיהיה 195.45.16 ו17'' 205.40.17 מה יהיו החסרונות ומה היתרונות בשינוי כזה? בכל התחומים החל מ צריכת דלק , אחיזה , מערכת ההיגוי האם יהיה בלאי מואץ בשל כך וכו'. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז שלום לכולם... נהנתי לדעת שיש את הפורום הזה! ואשמח שתעזרו לי בכמה שאלות... טוב ראשית אני עומד לקנות אופל טיגרה 1600 שנת 97-99 לאחרונה נכנסתי לאתרי שיפורי רכב בחו"ל והתעניינתי בכמה מהפריטים שלהם. לאחר כמה אי מיילים נאמר לי כי הם לא עושים שליחויות לישראל, טוב זה לא כל כך חשוב, כי יש לי קרובת משפחה שטסה לשם כל חודשיים לענייני עבודה. השאלה מתחילה פה, נגיד ואני קונה SIDESKIRT+REAR BUMPER+FRONT BUMPER+SPOILER למי שלא הבין חצאיות לאורך כל המכונית + ספויילר. היכן בארץ אני יכול לשפר אופל טיגרה במונחים הבאים : 1. פנסים שקופים לאחור ולקדימה? 2. החלפת דשבורד + צביעה ושיפור? 3. האם יש שיפורים אוניברסלים שהם גם יכולים להתווסף לאופל טיגרה? 4. היכן אני אוכל לצב…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי אקסנט 95 ולאחרונה חשבתי איך לגרום לעצמי להינות קצת יותר מהרכב. ולא כדי לגרום לעצמי לחוש ברכב מירוצים כמו שהרבה עושים, אלה סתם אובססיה מטורפת לשפר כל דבר. אז הנה השאלות: 1) מה יהיה ההבדל בין פילטר פתוח אינבוקס לחיצוני? 2) עד כמה זה יכול לגרוע במיקום לא טוב וכמה להטיב במיקום טוב? 3) איפה מומלץ למקם אותו ברכב הנל? 4) מה טווח מחירים בשוק לפילטר פתוח סביר צינור נירוסטה וכל מה שמסביב, והיכן מומלץ לרכוש במרכז ללא הרכבה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת DANIDUDI, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי סיאט איביזה 2004,נפח מנוע 1600 עכשיו ברשותי לקנות פילטר פתוח,אמרו לי שככה המנוע נושם יותר טוב וגם יש צליל נחמד אני לא כול כך מבין בשיפורים השמח עם תעזרו לי, כמה פילטר כמה עולה.? זה צורך יותר דלק ? האם באמת המנוע נושם יותר טוב עם הפילטר? השמח עם תתנו הצעות למוסכים מורשים באיזור ראשון לציון
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני צריך להחליף צמיגים לפורד פוקוס שנת 2000 1600 אוטו' במידה הזאת, בדקתי מחירים אבל אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי הדגמים הבאים מבחינת בטיחות הכי חשוב, נוחות נסיעה, וגם מבחינת ביצועים. toyo proxes falken ze912 kleber dynaxer yokohahma a.drive אלו הדגמים שנכנסים לי בתקציב של עד 320 ש"ח לצמיג, אם יש לכם המלצות אחרות אני מודה לכם.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אילו חברות צ'יפים יש בעולם? אני מכיר סופרצ'יפ, ריבו, אפסולוט וצ'יפ קסטום. אילו עוד חברות יש שאתם מכירים? ואילו צ'יפים בדר"כ נמצאים ברכבים יפנים כמו סובארו/מיצובישי? על גרמניים זה לרוב אפסולוט.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום וערב טוב לפני כ-9 חודשים קניתי אימפרזה 2004 מנוע 1600 הבדיקה הייתה מעולה,הכל סבבה רק שהרכב מרגיש כבד,מרגיש המנוע חלש מאוד עשיתי טיפול 15 אלף קומפלט לרכב,ממש הכל אפילו שמתי לו את התוסף גולד לייבל(משהו כזה) אך ללא שינוי,עדיין מרגיש כבד וחלש האם ככה כל הסובארו איפרזה 1600? האם אפשר לעשות משהו כדי לשפר את המצב? תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dudi144, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן . הרכב הוא לנציה תמה אני פותח מנוע כרגע בשביל לשדרג לבוכנות מחוזקות טלטלים וכן הלאה , יש לי רק התלבטות לגבי אטם ראש . האם עדיף אטם פח של קומטיק על פני אטם ראש מחוזק אחר אבל מחומר רגיל (לא סגור מאיזה חומר עשוים כל האטמים האלה )
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם פורק מקורי של WRX זהה לפורק המקורי בSTI?
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המנוע 1900 סמ"ק טורבו דיזל עם 105 כוחות סוס, מודל 05' התיבה DSG , אני רוצה לדעת מאנשי הפורום , האם מישהו התנסה בשיפור רכב כזה? האם הוספת פילטר פתוח כדאית ? מישהו שם צ'יפ במנוע כזה? ואם זה יכול להזיק למנוע? אשמח לקבל תשובה!! תודה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לנו לנסר 2006 שהיא בעצם אצלנו דרך ליסינג.האם אפשר להתקין בא פילטר פתוח ולהוריד שרוצים? זה ייתן רעש נחמד למנוע?יש עוד דרכים לרעש? אשמח לעוד מידע ומחירים בתודה מראש
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכם. יש לי הזדמנות לרכוש את המנוע הבא במחיר סמלי, מדובר במנוע פינטו 2 ליטר EFI אשר יורד מפורד סקורפיו משנתון 1987. המנוע נכנס בצורה חלקה אל תוך הסיירה, אבל אותי מעניין איך נעשה המעבר בין הצמה החשמלית של הרכב? אצטרך לקחת את הצמה הקיימת של הסקורפיו? תודה על העזרה, JEP.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, כחלק מהחיפושים שלי לתוכנת ניהול מנוע טובה נתקלתי בזה: http://www.mybluefin.co.uk/index.htm מדובר על מכשיר של superchips הבריטים. האם מישהו שמע על זה משהו? האם זה טוב כמו המפות הרגילות שלהם (למה לא, בעצם?)
הודעה אחרונה מאת yzafrir, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש קסנון h4 + המלצה לאיזה בהירות אני גם מחפש פילטר פתוח + חיישן יש לי בעיה בהרכבת פילטר פתוח רגיל כי יש לי חישן על הפילטר זה מה שאמרו לי שהלכתי לקנות מתנצל אם עברתי על אחד מהחוקים !
- 12 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
ככה יש לי כמה שאלות ממש שאני תמיד שאלת י תצמי אותם : 1 פורק לחץ :אפשר לסים אותו בכל רכב .. אוטומט . ידני . בלי טורבו.? האם הוא יעשה את אותו האפקת פריקת הלחץ אני מיתקוון בעצם לרעש של התססססס או שאני ביכלל תועה כי שאין טורבו אין מה ליפרוק. בקיצור אני רוצה לדעת אם אפשר לשים פורק בכל המצבים שזכרתי פו .? ואם זה יתין אותו אפקת ובאיזה מצבים אי אפשר .אה ושכחתי האם זה חוקי לשים האם אפשר לאשר את זה במישרד הרישוי מה צריך בישביל לאשר את זה .. 2 טורבו האם אפשר לשים טורבו בכל רכב האם זה חוקי מה יתן לי מה אני צריך כדיי שזה יהיה חוקי ומאושר ויהיה לי אישור לשים את זה. האם טורבו מקצר את חיי המנוע מסרס אותו.? טורבו מצריך יותר דלק ? כמה כוחות סוס זה מעלה הטורבו ואם זה ביחס למנוע? האם חי…
- 10 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום! ראשית אני רוצה להבהיר שאני רוצה לדעת לידע כללי. ניתן להתקין מגדש טורבו כפול בתצורת שהיא לא V נגיד מנוע טורי? לדוגמא מנוע בעל 4 צילינדרים, עזבו את העובדה שלמנוע לא יהיה מספיק גזי פליטה לסובב את הטורבינות, אני שואל באופן תיאורתי. ואם הדבר ניתן, אשמח אם תכתבו איך בדיוק עושים את זה, במנוע בעל 4 צילינדרים. מפצלים את סעפת הפליטה ל2 כך שכל זוג צילינדרים מקבל טורבו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת NISSAN GT-R, -
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום יש לידיד שלי מוסטנג gt 2008 יבוא אישי אכשיו הוא רוצה להזמין פילטר פתוח מיוחד מford raising בעלות של600 דולר החברה אומרת ש הוא מוסיף 50 כ"ס הוא מגיע עם מחשב ניעול מנוע ו קוטר שלו 82מ"ל השאלה יש מצב שזה נכון והאם מישהו ניתקל בפילטר כזה? עדיין כסף לא קטן עבור פילטר תודה
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 36 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
היי מה אתם ממליצים לשפר באוטו הזה ואם אפשר תציינו עלויות? (לפני הכל אשמח אם תאמרו לי כמה עולה צ'יפ ובכמה כ"ס הוא משפר את המנוע)
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. לא מיזמן קניתי אלפא 156 2.0 twin spark ורחציתי לדעת איזה שיפורים יש לאוטו הזה ומה העלויות בערך... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שלום, יש להורים שלי רכב מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 glx ישנו חלק גומי שנקרע שאני לא בדיוק יודע איך קוראים לו החלק זה איפה שהבלם יד,יש שם את הגומי שמסתיר את הפח של הרכב. אני לא יודע בדיוק איך להסביר את החלק הזה אז החלטתי לצלם אותו וככה אולי יבינו למה אני מתכוון, אני ממש צריך את החלק הזה, אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את החלק הזה או שיש לו זה ממש יעזור לי. אשמח לעזרה (: סופ"ש נעים. הלינקים לתמונות: http://www.zix.co.il/images/z-772113877.jpg = החלק http://www.zix.co.il/images/z-848529758.jpg = האיזור בו החלק מורכב.
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים. רציתי להחליף את הפילטר INBOX ברכב לפילטר פתוח. קראתי בשירשורים קודמים בפורום על הנושא והבנתי שעדיף להרכיב ראם אייר, בגלל האוויר החם במנוע, שבעצם גורע ולא עוזר. כשאני מפרק את הפילטר שלי יש המשך של צינור שמגיע אל אזור הבאמפר הקידמי ממש צמוד לפנס ערפל השמאלי. השאלה שלי אם אני מרכיב את הפילטר הפתוח ומצמיד אותו לכניסה של אותו צינור שבעצם ממנו יש כניסת אוויר קר, בעצם עשיתי ראם אייר והשפעת האוויר החם מהמנוע תהיה יותר זניחה? אם זאת לא הדרך להרכבת ראם אייר, אז בבקשה תסבירו לי איך אני מרכיב ראם אייר ברכב? ואיזה פילטר כדאי לקנות? ועלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, בבעלותי(בעלות חלקית אפשר להגיד עם אבא, בקרוב בעלות מלאה שלי) טויוטה קארינה מודל 97. טפו טפו, האוטו מרגיש מצוין מבחינת המנוע והגיר. הבעיה שלי איתו שהוא פשוט לא אוחז מספיק טוב ומאבד את הקו של הפניה ברגע שאתה לוקח סיבוב במעל המהירות של 70 קמ"ש, האוטו פשוט רך וסוטה מהכיוון, מקווה שניסחתי את זה נכון מהנסיון שלי מהאופנועים, ומהסתכלות על מצב הרכב הסקתי ששני דברים אני צריך להחליף וזה סט צמיגים לאיכותי יותר(כרגע יש זבל סיני) וכמובן בולמים וקפיצים טובים יותר. התקציב שלי הוא סביב ה5 אלף שקל לכל הענין ואני אשמח אם ישאר עודף, הסכום מספיק.? יש בכלל בולמים אפטרמרקט לאוטו הזה, או שאורגינליים גם ישפרו את המצב משמעותית?( האוטו עבר 250 אלף ק"מ ואני מניח שהבולמים המקוריים שעליו כ…
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי אצל המוסך היום ואמר לי שיש לי בעיה בבוכנות אם אני לא טועה שאני צריך להחליף 4 בוקסות. כמה זה אמור לעלות לי טיפול כזה? הבעיה נובעת מתי שאני מסובב את הגה אני שומע תיקתוקים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
יש לי שירוקו ומעוניין לקבל דעות שלכם על שיפורים. אני לא אגיד שאני מבין גדול, כי אני לא! בגלל זה אני צריך את עזרתכם.. אמרו לי שכדאי לי לשים גאנט שחור עם פס אדום..מה דעתכם?!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
במזל טוב,גם אחותי קנתה הונדה סיוויק (בדיוק כמו לאח שלי.ולא,הם לא ערסים). רק הבעיה-שהיא סטנדרטית לחלוטין... אתם יכולים להמליץ על שיפורים חוקיים לרכב הזה??? התקציב שלה הוא 10 אלף.... (והיא לא יכולה להחליף לרכב טוב יותר....:cry:)
הודעה אחרונה מאת moharush, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה כמה ולמה? (מעדיף סימוטה) ספוילד כבר לא רלוונטי () ולפיטסטופ אני לא ממש מתלהב להיכנס. יש משהו באיזור פתח תקווה אולי? ראיתי ביד 2 חנות מעמק יזרעל אבל אחרי טלפון היתברר שהם מנצרת והיחס היה כל כך מגעיל שגם אם הוא היה נותן לי פילטר בשקל לא הייתי קונה.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה מה עדיף טורבו גדול יותר או צ'יפ בשניהם יהיה אותו כח סוס מה לעשות??
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לנו מיצובישי לנסר 2006 ואני מעוניין להתקין אגזוז לחץ.. אני חדש אז אני לא בטוח איזה עושה את העבודה.. האם זה יש פשוט קצה אגזוז שמתלבש על האגזוז הקיים שנותן רעש חזק? או שיש צורך החיתוך, הלחמה וכדומה? האם זה חוקי ולא יורידו אותי מהכביש בגלל כזה דבר?
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לפני חודשים קניתי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 אוט' עכשיו אני רוצה לשים לה אגזוז אבל אני רוצה רק רעש בלי תוספת כוח למנוע.. מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך כמה זה עולה? מאיפה קונים? זה חוקי? תודה
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי האם אפשרי להפוך טרנספורטר משנות ה- 80 לרכב 4x4? אני יודע שחלק מהרכבים הללו הגיעו בגירסת 4x4, אבל רוב מה שנמכר היום ביד2 הם "רגילות". מי יכול לעשות שיפוץ כזה? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 551 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- srool
- quzzaa
- yor2
- Camaro 92
- דובצע
- daniel.asu
- ראובי
- Supertigre
- viper83
- amosbmw
- Ronenbb