Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז שלום לכולם... נהנתי לדעת שיש את הפורום הזה! ואשמח שתעזרו לי בכמה שאלות...

טוב ראשית אני עומד לקנות אופל טיגרה 1600 שנת 97-99

לאחרונה נכנסתי לאתרי שיפורי רכב בחו"ל והתעניינתי בכמה מהפריטים שלהם. לאחר כמה אי מיילים נאמר לי כי הם לא עושים שליחויות לישראל,

טוב זה לא כל כך חשוב, כי יש לי קרובת משפחה שטסה לשם כל חודשיים לענייני עבודה.

השאלה מתחילה פה, נגיד ואני קונה SIDESKIRT+REAR BUMPER+FRONT BUMPER+SPOILER

למי שלא הבין חצאיות לאורך כל המכונית + ספויילר.

היכן בארץ אני יכול לשפר אופל טיגרה במונחים הבאים :

1. פנסים שקופים לאחור ולקדימה?

2. החלפת דשבורד + צביעה ושיפור?

3. האם יש שיפורים אוניברסלים שהם גם יכולים להתווסף לאופל טיגרה?

4. היכן אני אוכל לצבוע את הטיגרה בשני צבעים(בצורה מקצועית) , האם יש קטלוג לצביעה?

תודה רבה על עזרתכם... תומר

פורסם

מה שאתה מחפש זה שיפורי יופי וזה פורום שיפורים מכאניים ולכן פרסמת את ההודעה בפורום הלא נכון, להבא קרא את כללי הפורום לפני שאתה מפרסם הודעה.

ממליץ לך להתייעץ עם חבר'ה ממועדון אופל, יש שמה הרבה חבר'ה עם טיגרות כולל אחת שעברה שיפור חיצוני מלא (בודיקיט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני ספרתי 18 בזבנקיו'ת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...