Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה יכול להשוות בכלל בין 2 הדברים האלה צי"פ זה כסף קטן{2.000 שקל} להחליף טורבו לטורבו גדול עולה כמו 10 פעמים מהצי"פ ויותר

החלפה לטורבו גדול יותר תעלה 20K? תפרט בבקשה...

פורסם

אין דבר כזה להחליף רק טורבו יש עוד הרבה דברים שמחליפים יחד עם הטורבו כמו:צנרת.סעפת.משאבה דלק.מזרקים.אינטרקולר.וכו"

פורסם

תלוי כמה הוא רוצה לגדושי ולכמה כ"ס הוא רוצה להגיע, כמו כן תלוי מה מורכב כרגע על הרכב. לירות באוויר סכום של 20K+ זה קצת מופרך. ב-20K אפשר לקחת רכב אטמוספרי ולגדוש.

לפותח השרשור - תלוי כמה אתה מתכנן לגדוש בעתיד, אם אתה מחפש תמורה טובה לכ"ס\שקל לך על צ'יפ איכותי. בהצלחה.

פורסם
קופרה (שרון נכון ? ) זה ה20 השני בתוך שתי שירשורים , בוא נתפשר על 19 ?

שתבין קצת ברכבים אז תבין בדיוק על מה אני מדבר תשאל במועדון VAG יש הרבה מאוד אנשים שהחליפו טורבו לגדול יותר מהמקורי שהיה להם כל אחד ואחד מהם לא ירד בשקל אחד פחות מי 20 אלף שקל אז לפני שאתה סתם מדבר תחפש קצת חומר באינטרנט..

פורסם

מצטער חבר , את שלב האינטרנט עברתי ממזמן .

אני שוב מנסה לשאול ברצינות איך אתה תקוע דווקא על ה 20 ?

אתה קצת לא מבין אותי , אני לא בא לרדת עלייך או משהו וחבל שאתה סתם קופץ , אני דווקא לא מבין את בעל השרשור "חברה מה עדיף טורבו גדול יותר או צ'יפ

בשניהם יהיה אותו כח סוס "

איך בדיוק אם ציפ ואם טורבו יהיה את אותו כוח , אתה פותח שרשור המינימום של המינימום הוא להסביר מה אתה רוצה , לא כדאי לשבת ולהבין קצת לפני שפותחים שרשור מסויים , נגיד וציפ יתן לך את אזור ה25 כוח , אתה מודע לעובדה שאם מדברים על טורבו אפטרמארקאט מעניין משהו אז אנחנו מדברים על בערך פי 4 יותר כוח מציפ ויותר (הרבה יותר ) .

אם תביא טורבו כזה או אחר תיצטרך לכוון את הרכב , הצתה , דלק , ולכן יש צורך גם בציפ או ניהול עצמאי .

כמה כוח אתה מחפש מהרכב ? וכמה אתה מוכן להקציב לעניין.

שרון , אני יכול לחשוב בקלות על איך זה גם עולה פי כמה מ 20 , אבל אני חושב שכל עוד אין לך מושג מה האיש רוצה , מספר הקסם לא חייב לקפוץ ללא שום קשר .

בריאות .

פורסם

טוב אז התכוונתי להגיד שיש מישהו עם טורבו של tt קואטרו k04 משומש ב3500 אלף לא ב20 והוא יביא אותי ל225 כח ויש לי ליד העבודה מקום של שיפורים משהו רציני

והוא מתחייב לי שהצ'יפ יתן לי 50 כוחות סוס הוא גם אמר לי שהוא יבוא איתי לבדוק את האוטו בשביל להיות בטוח שהאוטו אכן עלה ב50 כוחות סוס

הוא מתחייב שהכסף יוחזר במידה ולא ..

פורסם

50 בטוח לא.

הצ'יפ הכי אגרסיבי שקיים בשוק מעלה ב-30 ביום טוב.

ובקשר לטורבו,זה לא מסתכם רק בטורבו,אתה צריך גם סעפת פלטה,דאון פייפ ואולי מזרקים.ניהול חדש בטוח.

הרבה יותר מ3500.

ובלי קשר,הK04 שובר מנועים סטנדרטיים,מומנט כבוהה בסל"ד נמוך מאוד גורם לעיקום של הטלטל.

בקיצור לך לE&A שלם 2200 שקל ותשים צ'יפ כמו שצריך.

• תוכן חדש...