Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רציתי להחליף את הפילטר INBOX ברכב לפילטר פתוח.

קראתי בשירשורים קודמים בפורום על הנושא והבנתי שעדיף להרכיב ראם אייר, בגלל האוויר החם במנוע, שבעצם גורע ולא עוזר.

כשאני מפרק את הפילטר שלי יש המשך של צינור שמגיע אל אזור הבאמפר הקידמי ממש צמוד לפנס ערפל השמאלי.

השאלה שלי אם אני מרכיב את הפילטר הפתוח ומצמיד אותו לכניסה של אותו צינור שבעצם ממנו יש כניסת אוויר קר, בעצם עשיתי ראם אייר והשפעת האוויר החם מהמנוע תהיה יותר זניחה?

אם זאת לא הדרך להרכבת ראם אייר, אז בבקשה תסבירו לי איך אני מרכיב ראם אייר ברכב?

ואיזה פילטר כדאי לקנות? ועלות?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

לסימוטה יש קיט יעודי עם חיפוי מפלסטיק:

simoearop206xs.JPG

 

בזמנו קניתי כזה מפיטסטופ.

 

אישית - אני הייתי הולך על אינבוקס של K&N (וזה מה שעשיתי אחרי שבורג מהקיט הנ"ל "פצע" לי צינור שמן הגה כח וגרם לנזילה :?)

פורסם

אני יודע שיש ראם אייר מוכן לרכב שלי.

השאלה שלי עם אפשרי לבנות אחד?

האם הדרך שרשמתי היא טובה לראם אייר?

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

הכל אפשרי, השאלה מה אתה רוצה להשיג?

הדרך שרשמת היא לא טובה, וכנראה תגרום לירידה בהספק.

אותו צינור מגיע לכנף ומשמש ליניקה, ברגע שביטלת את תיבת האויר המקורית והפילטר סתם מונח לו ליד הצינור הוא פשוט ינוק את האויר שסביבו.

×
×
  • תוכן חדש...