שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לפורום הנפלא. האם גודל הצמיגים משפיע ברכב? לדוג' רכב אשר נועל צמיד 15\14, ומולחף לו הצמיד ל17\18 ב2-3 מידות יותר. במה זה מתבטא? האם מורגש השינוי ועד כמה? והאם זה מתחילף ברכב ורכב? הכוונה היא במנועים בסיביים של 1.6\1.8, ברכבים רגילים. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
יש לי שאלה...
מאת meir20-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת איך קוראים לשיפור הזה של הדלתות.. במקום שייפתחו רגיל זה נפתח הדלתות למעלה כזה.. כמו פרארי וכל זה... בדוק יש לזה שם... האם ידוע לכם אם עושים דברים כאלה בישראל? ומה המחירים? ואם יש לכם בעל מקצוע שעושה את זה.. והכי חשוב... האם זה בטוח מבחינת בטיחותית שהדלתות נפתחות לכיוון למעלה.. הרכב שלי פיג'ו 206 CC כסופה (קבריולט) 1.6 אוטומט תודה לכל העונים,
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. ראיתי שמוכרים פה בפורום טורבו במחיר זול מאוד שנקרא CT20 הבנתי שהוא היה מורכב על טויוטה. השאלה שלי הם כאלו: 1.האם יהיה אפשר להרכיב טורבו של הטויוטה על דיהטסו אפלאוז 92 אוטומט? 2.האם זה יוסיף כוח שיהיה מורגש? 3.איפה מרכיבים דבר כזה , וכמה תעלה עלות של ההתקנה? מצטער על הבורות
הודעה אחרונה מאת GT-R35, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום, האמפריזה שלי חייבת צמיגים חדשים אז הטלבתי בין כמה דגמים, ויש לי שתי אופציות אחרונות TOYO T1R או MAXXIS VECTRA MA-Z1, אז רציתי חוות דעת על שניהם והמלצות מה יותר טוב ומה יותר עמיד בחום ומחזיק יותר זמן והכי חשוב שיהיה דביק לכביש. ואם יש מחירים ואיפה אפשר להשיג אותם בצפון? המידה היא 205/50R16 עכשיו יש לי ברידגסטון פוטנזה גי3, 87V . ממתין לתשובות תודה.
הודעה אחרונה מאת senda, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 2002 20V צבע כסף. 195/65/15 והמידה שאני רוצה 17'' רוחב 215. איזה סט ג'אנטים (יש תמונה?) וצמיגים מומלצים ? בסביבות ה 3K והאם מישהו כבר אישר מידה כזאת (לא על טורבו).
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג צינור יניקת אויר לפילטר פתוח+הקונוס לקידמת הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם ביום חמישי אני מתקין צנרת 2.75לרכב שלי שהוא{סיאט אביזה קופרה 2008} אני מעונין לקנות דוד אחורי גם. אבל אני לא יודע איזה דוד אחורי לקנות אני מחפש דוד שיהיה שקט זה הכי חשוב לי.אולי אתה יכולים להמליץ לי על דוד אחורי שקט תודה שרון
הודעה אחרונה מאת קופרה, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני חדש מאוד בנושא השיפורים. אני יודע שמנוע שהופכים אותו לאל אטמוספרי דורש החלפה של הרבה חלקים כדי שהוא יעמוד בזה, אבל, אם אני לא מבצע את השיפור במנוע עצמו ז"א משאיר אותו כמו שהוא בא מהמפעל ובכל זאת הופך אותו לאל אטמוספרי כמה זמן\ק"מ הוא ישרוד? אני מניח זה משתנה ממנוע למנוע ומאופן השימוש בו, אז בו נצא מנקודת הנחה שהוא הולך לעבוד קשה והוא צריך לספק לי את מירב הסוסים שאני יכול להוציא ממנו. מדובר על מנוע וורטק 4.3L של סונומה. בתודה מתן
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
אגזוז זרימה
מאת tcroxkv-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אני מתקין אגזוז זרימה ברכב האוטו לא יוכל לעובר טסט ואני לא יוכל לעשות ביטוח לאוטו?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול לגבי תרומה של הוספת אינלט לרכב הרכב הוא סיאט איביזה טורבו 02 מנועAYP תודה.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים. מדובר על קליו בי 01 מנוע F8Q כדי להרכיב טורבו ?אפשרי? אשמח לתשובות .
הודעה אחרונה מאת אנזו, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר על רכב מסוג איביזה FR שנת 2005 חשוב לציין שהרכב סטנדרטי לחלוטין ואני מתכוון להשאיר אותו ככה חסר לי קצת לשמוע את צליל המנוע וחשבתי להחליף את האגזוז לאגזוזי נרוסטה הפופלארים יש לציין שאני לא מחפש רעש/עיניים לא רצויות ומעונין להשאיר את הרכב הכי קרוב למקורי שאפשר מה אתם יכולים להציע לי שיהיה קצת צליל באסי נעים לאוזן האם כדאי לגעת במערכת פליטה המקורית (ריתוכים) בשביל זה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחי יש בראבו 97 1.4 ידנית והלך לו אתמול המנוע ,הרכב כרגע במוסך ויש אפשרות להביא מנוע "חדש" מאיטליה ב 6K ,אחי חשב שאולי כדאי כבר לעלות למנוע שקיים בארץ 1.6 ,אחרי חיפוש בפורום רק התבלבלתי עוד יותר אם זה חוקי או לא ,כי יש כאלה שאישרו להם ויש כאלה שלא כביכול תלןי ברכב. האם מישהו פעם עשה הסבה כזאת או שאולי להתקשר לפיאט ולשאול אותם(אם יש להם מושג). תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה אני לא מבין גדול בטורבו יש לי שאלה קטנה מה יותר טוב 4\3 או k04 ??
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אאודי A3 טורבו שנת 98 150 כ"ס דגם מנוע AGU. אני רוצה להגיע עם האוטו לסביבות ה300 כ"ס, האוטו עבר יישור קו ונוסע כמו חדש. באוטו אני מטפל לבד וככה זה יחסוך לי את ההוצאות של העבודה. התקציב בין 10 ל15 אלף. אשמח לקבל טיפים המלצות ותגובות.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישו יודע איפה אני יכול למצוא בקליות שקופות בצבע לבן כמו אלה בתמונה
הודעה אחרונה מאת dudishin1, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האם אפשרי להלביש את הג'אנט "סיקלון" של 306 GTI על פיג'ו 106 ללא התאמה מיוחדת? ומה מבחינת רישוי? יש עם זה בעיה? מצצורפת תמונה ותודה מראש...
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
איזה טורבו.
מאת itzik t-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 20.4 אלף צפיות
שלום. איזה טורבו זה נירא לכם T3\4 או T4? הטורבו: 1.http://www.f2h.co.il/1394296563231 2.http://www.f2h.co.il/8936360785737 פליטה: 1.http://www.f2h.co.il/4612413141876 2.http://www.f2h.co.il/5678558326326 תודה.
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פיז'ו 205, שנת 97 מנוע 1.4 במצב מצוייין. איזו חברה של פילטרים ומאיפה כדאי לקנות\להרכיב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mgold, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! יש למישהו אישור לאגזוז הזה? אישור יבוא לארץ של משרד התחבורה או משהו דומה שניתן בזמן הקנייה. רוב הסיכויים שזה לא יעזור אם ירצו להוריד מהכביש אבל ככה שיהיה. תודה.
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו אולי יכול להמליץ לי על מישהו שמתעסק עם מחשבי ניהול מסוג מגה סקווירט, התחלתי פרוייקט בעצמי וקצת הסתבכתי, הרוב גמור מבחינת מכניקה, אני רק צריץ טיונר טוב שמכיר את המערכת הזאת. אשמח לכל עזרה , תודה !
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה חבר שלי רכש סיאט איביזה שנת 1997 והוא מעוניין לשפר את האוטו.. המלצתי לו על שיפור קו והוא יעשה בשבוע הקרוב עכשיו השאלה היא מה הלאה? התקציב שלו הוא כ 5000 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Valve, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא, מה הדברים שצריך על מנת לקבל אישור להגדלת גודל הצמיג/ ג'אנט ברכב. במידה והרכב לא על שמך, צריך שבעל הרכב יעשה זאת? היכן מתבצע? העם צריך להביא משהו מיוחד? מה הם המקרים שלא מאשרים בהם? אודה לעונים...תודה רבה וראש חודש טוב.
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, ברשותי פג'ו 306 שנת 1995 מנוע 1400. ברצוני להרכיב פילטר אוויר פתוח, אבל כדי לעשות את זה צריך את כול הצנרת וזה גם כוונתי. חיפשתי ביאיביי כמו שאני עושה תמיד והדבר היחיד שמצאתי ל 306 היה קיט ל XSI S16 שזה מנוע 2000 16V ,והמנוע של הא כולה 1400 8V רציתי לשאול אם החלק הזה יתאים למנוע שלי או שלא ? הנה קישור : http://cgi.ebay.co.uk/OMP-Sports-Induction-Air-Filter-Kit-PEUGEOT-306-S16-XSi_W0QQitemZ390050071321QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5ad0cbc319&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1683%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
הודעה אחרונה מאת Liran C, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה זמן ראיתי פנסים כמו של AUDI R8 שמתאימים לאוטו שלי (פאסאט). עכשיו שאלתי היא האם זה חוקי להחליף לבקליות האלה? תמונה:
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש בבעלותי איביזה קופרה 2007 המידה של הצמיגים היא 205/40/17 כרגע ישנם באוטו צמיגים של GT, האוטו מאוד קשה על הכביש, והכול ותוך כדי נסיעה כול דבר קטן - אבן, בור קטן מורגשים מאוד גם הרעש. שמעתי על הרבה חברות שהמליצו לי: בעיקר על TOYO ה- T1R המליצו לי על איזה דגם של HANKOK וגם של GOODYEAR נראה לי F1. עכשיו אני לא מבין בזה יותר מידיי אני רוצה נסיעה רכה עד כמה שאפשר לקבל מצמיגים מה הייתם ממליצים לי מהניסיון שלכם?
הודעה אחרונה מאת nety, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם.האם מישהו בארץ ביצע פרוייקט של מנוע 306 GTI6 בתוך 205 1900 מקורית?מעבר לעניין החוקיות אני מתאר לעצמי שזה נוסע כמו MI16.מישהו מכיר? ניסה? תודה שרון
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול קניתי ג'אנטים עם צמיגים חדשים הג'אנט המקורי באוטו הוא 13 עם צמיגים 165.65.13 החלפתי לג'אנט 14 צמיגים 185.60.14 התאמתי צמיגים לפי הספר שהיה במוסך בו התקנתי את הגלגלים מהירות ותאוצה: בנסיע שלאחר ההתקנה מורגשת האטה בתאוצה והמד מהירות לפי מה שאני מרגיש מזיין כלפי מטה כשאני על 100 במד מהירות אני מרגיש שאני נוסע יותר מהר לפי הסל"ד פחות או יותר אני על אותה מהירות כמו עם הגלגלים המקוריים, 3 אלף טורים - 110 ק"מש (מנוע 1.4) נוחות: מבחינת נוחות נסיעה בלימת הזעזועים השתפרה מאוד ויש פחות רעשי דרך. לפי מה שבדקתי פה בפורום והחישובים שעשיתי במחשבונים שהוצגו כאן הסטיה שלי היא 6.5 אחוז במד מהירות עקב שינוי גודל הצמיגים לגבי צריכת דלק לא מצאתי את התשובה…
הודעה אחרונה מאת nety, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש המלצה ל-4 צמיגים ספורטיביים במידות: 215*60*15 אחוריים 195*65*15 קדמיים כמו כן , מקום טוב , אמין וזול להתקנתם כמו שצריך באיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת freshreef, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי איביזה 94 ויש לה את הדף סקלה הרגיל הצבע כתום צהוב הזה אני מעוניין להחליף לסקלה עם רקע לבן (נראלי יש אותה לאיביזה ספורט) איפה אפשר להשיג דבר כזה וכמה זה עולה בערך ?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,