Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לאחי יש בראבו 97 1.4 ידנית והלך לו אתמול המנוע ,הרכב כרגע במוסך ויש אפשרות להביא מנוע "חדש" מאיטליה ב 6K ,אחי חשב שאולי כדאי כבר לעלות למנוע שקיים בארץ 1.6 ,אחרי חיפוש בפורום רק התבלבלתי עוד יותר אם זה חוקי או לא ,כי יש כאלה שאישרו להם ויש כאלה שלא כביכול תלןי ברכב.

האם מישהו פעם עשה הסבה כזאת או שאולי להתקשר לפיאט ולשאול אותם(אם יש להם מושג).

תודה לעוזרים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

עקרונית הבנתי שאי אפשר להגדיל / להקטין נפח, אלא אם תשכנע את משרד התחבורה שאין להשיג מנוע בנפח הזה בשום מקום (לא במקרה שלך)...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אפשר לאשר, רק אם קיים בארץ רכב כמו שלך עם מנוע 1.6.

אם לא, עדיין אפשר אבל תצטרך לקומבינה, או לקושר שכנוע גבוה.

פורסם

למגיב האחרון, גם אם אפשר לאשר את המנוע (אין לי מושג) הטענה שלך פשוט לא נכונה.

אי אפשר לאשר מנוע על סמך העובדה שקיים דגם עם מנוע גדול יותר.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

פשוט ליצור קשר עם המחלקה הטכנית של היבואן ולבדוק אם יש אישור להחלפת מנוע שכזאת.

אם אין, קח בחשבון שבלי להכיר ספציפית את מנוע ה 1400 הזה של פיאט, 6000 ש"ח נשמע לי יקר מאוד!

עריכה - הייתי צריך לקנות מאחים יזדי מנוע 20VT אז על הדרך חיפשתי לך גם מנוע 1400 , הנה המנוע, אפילו עם פילטר פתוח עליו.

המחיר - 3000 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים ,תודה רבה על העזרה,בגירה באמת תודה רבה,העניין הוא שאין להם קילומטראז' הרכב אחרי תאונה והם רוצים 3000 שקלים,כאשר אני מביא מנוע מייבוא ב 6000 אחרי שהמנוע ברכב עם אחריות,יותר מזה זה מוסך של חבר .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הסבת מנוע מ1100 ל1400 בפיאט אונו נעשתה בהצלחה רבה ולא הייתה בעיה ברישוי.

קיימת אונו 1.4 וגם 1.1, אולי בגלל זה לא הייתה בעיה ברישוי?

פורסם
,כאשר אני מביא מנוע מייבוא ב 6000 אחרי שהמנוע ברכב עם אחריות,יותר מזה זה מוסך של חבר .

אחלה חבר אם הוא עושה עליך סיבוב של 3000 שקל למנוע 4 צילינדר ישן וזקן של פיאט...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

המנוע מגיע עם קילומטראז' עד 50K עם אחריות שהוא במצב 100% תקין,בזמן שפה מנוע עם קילומטראז' לא ידוע אחרי תאונה עם פילטר פתוח (מה שמראה שהנהג לא היה "רופא" ) וצריך לעשות לו שיפוץ שדורש פתיחת מנוע ,כי לא ניקח סיכון שוב שזה יעלה בערך 1500 שקל ,נניח עוד השתלה 1500 שקל במוסך,מה שנותן לי 6000 שקל על מנוע ישן ששופץ באותו מחיר שיש לי מנוע חדש ששוב בא עם אחריות.

יש לי גם אפשרות להביא מנוע מפרוקיה גם כולל הרכבה ב 4500,אבל לא שווה כבר להביא משהו עם תעודות כמו שצריך?

אני לא מנסה להצתדק ,אני בהחלט מוכן לנסות אלטרנטיבות אחרות,היום מישהו אמר לאחי בעבודה "מה אני אעשה לך את זה בשליש מחיר ,אני אשלח אותך למישהו בג'לג'וליה" ,אחי אמר לו תודה רבה ושיסע לבד לשם לחפש חברים.

פורסם
המנוע מגיע עם קילומטראז' עד 50K עם אחריות שהוא במצב 100% תקין,בזמן שפה מנוע עם קילומטראז' לא ידוע אחרי תאונה עם פילטר פתוח (מה שמראה שהנהג לא היה "רופא" ) וצריך לעשות לו שיפוץ שדורש פתיחת מנוע ,כי לא ניקח סיכון שוב שזה יעלה בערך 1500 שקל ,נניח עוד השתלה 1500 שקל במוסך,מה שנותן לי 6000 שקל על מנוע ישן ששופץ באותו מחיר שיש לי מנוע חדש ששוב בא עם אחריות.

יש לי גם אפשרות להביא מנוע מפרוקיה גם כולל הרכבה ב 4500,אבל לא שווה כבר להביא משהו עם תעודות כמו שצריך?

אני לא מנסה להצתדק ,אני בהחלט מוכן לנסות אלטרנטיבות אחרות,היום מישהו אמר לאחי בעבודה "מה אני אעשה לך את זה בשליש מחיר ,אני אשלח אותך למישהו בג'לג'וליה" ,אחי אמר לו תודה רבה ושיסע לבד לשם לחפש חברים.

לו היינו מדברים על רכב ששוויו 20-30K שקל ויותר הייתי מסכים עם השיקולים שלך,במקרה שלך - הרכב כולו לא עולה 4-6K שקל.

לקחת ולשים סכום גדול מזה על מנוע זה צעד לא נכון, לא כלכלי ולא מוצדק בשום אופן שתבחר להציג אותו בו, אלא אם יש לך איזה רגשות מיוחדים לרכב הספציפי הנ"ל.

בכל מקרה בהצלחה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זאת הבחירה שלו לתקן,אני הזהרתי אותו לא להתקרב לרכב הזה,כנראה שהמחיר+השנה של הרכב קצת סינוורו אותו עוד בקניה.

• תוכן חדש...