שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי לנסר שנת 2005 מנוע 1.6, אני רוצה לעלות את הכוחות סוס באוטו. איך אני יכול להתחיל את העלאה של הכוחות סוס?ואיך? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי פג'ו 306 שנת 1995 גרסת ה XN. אני רוצה לקנות שעון טורים חיצונים כי לא נוח לי בלי שעון טורים. השאלה אם זה בכלל אפשרי לחבר שעון טורים למכונית ? ואיפה אני יכול לעשות וכמה יעלה בערך להרכיב ? כי אפשר לקנות מ איביי שעון טורים ב 150 שקל כולל משלוח. תודה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
יש לי אפשרות לרכוש את השעונים הנ"ל של אוטומטר ושהיו בשימוש כשנה וחצי על רכב אחר בסביבות ה1000 ש"ח שניהם. האם זה כדאי? או שעדיף להשקיע בשעונים חדשים? תודה מראש אלעד.
הודעה אחרונה מאת ELAD Y, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי באוטו פוד קורה קצר כזה ואני לא אוהב אותו, זאת אומרת שהפוד למטה בשעון השלישי ממש שמן ואני לא אוהב. אני רוצה פוד שכל השעונים עליו יהיו באותו קו. ז"א שהקצה של הקורה והקצה של השעונים יהיו מקבילים מאיפה אני יכול להשיג כזה דבר? תודה רבה קובי אני מקווה שהצלחתם להבין אותי
הודעה אחרונה מאת fiat tipo, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני רוצה המלצה על מנורות PHILIPS אני ראיתי באתר AUTOLAMP מנורת H1 BLUE VISION ואת ה DIAMONDVISION H1 אז אני רוצה שתמליצו על אחד מביניהם אני רוצה שהם יהיו יותר חזקים מהצהובות הרגילות וטווח תאורה יותר ארוך ושיתנו לי אור לבן כמו אפקט קסנון אם מישהו ניסה את אלו ב H1 ואצלי זה רפלקטור (עדשה) ? תודה לעונים מראש
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
רנו קליאו 96
מאת aiko- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי,קיבלתי מהורי רנו קליאו 96 1400 שעשתה 60,000 קמ. יש אפשרות לשפר אותה היא די עגלה וקשה לה מאוד להאיץ?
הודעה אחרונה מאת aiko, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הבנתי שיש כמה חברות שעומדות בתקן זיהום אוויר, מישהו יכול לומר לי איזה חברות ואיפה אפשר לרכוש אחד כזה נ.ב אם כבר פתחתי, מישהו יודע כמה אינץ' הג'אנטים של רובר 216? תודה מראש ומצטער עם ההודעה לא תקינה, רונאל
הודעה אחרונה מאת Rule2k, -
מה מיוחד ב v5 שיש בגולף? ואם זה נגיד v5 זה אומר שיש 5 צילנדרים, ובv8 8צילינדרים?
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם ושבוע טוב ! אני מעוניין לשפצר את הרכב שלי מבחינה חיצונית מישהו יכול לתת לי כל מיני רעיונות לשיפור ? אני חשבתי לשים טמבון קידמי עם פנסי ערפל עגולים כמו באימפרזה טורבו מה העלות של דבר כזה ? ומאיפה אפשר להשיג ? תודה לעונים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום..... אני מקווה ששאלתי במקום הנכון יש לי אופן אסטרה שנת 95 גיר רגיל, למי שלא יודע יש לו 5 הילוכים רגילים והילוך רוורס שאני צריך להרים את ההילוך ולהכניסו להילוך הראשון.... בכל אופן שאלתי היא האם אני יכול להחליף את הראש שלו ואת המוט של ההילוך לכזה בצבע כסף.... האם יש מקומות שאני יכול להביא אחד שיתאים להילוכים שלי? ושאלה קצת שונה קצת דומה - איך אני מפרק את המוט הילוכים שלי? את הראש של המוט....?
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ברשותי מנוע RGX על פיג'ו 406 היתה לי תקלה במחשב החלפתיי מחשב התקלה נפתרה. היום הבאתי מזרקים של וולבו T6 שהם 440CC התיעצתי עם בן אדם שמבין והוא אמר לי לא לשים ולא נתן נימוק ... האם כדאי לשים ואם כדאי אז כמה אני יכול לעלות את הגדישה ? .. תודה רבה ושבת שלום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה... יותר נכון 2 שאלות 1. ברשותי רנו קליאו MK1 1400 (מנוע חדש בן 3 חודשים) אוטומטית עם בעיות חיצוניות של מראות, גומי בחלון ועוד כמה שטויות שאת זה ממש לא בעיה לסדר (חלקים ממגרשי פירוק ועוד), האם שווה להשקיע בה מבחינת מערכת אגזוז חדש ופילטר פתוח (כן אני רוצה את הדברים האלה שעושים רעש באוטו.. אני עדיין צעיר חח) 2. האם שווה להשקיע בהסבת גיר של רנו קליאו RSI לגיר אוטומטי (אני יודע שזה כרוך בהוצאות רבות) ואני יודע שזאת תהיה הRSI האוטומטית הראשונה בארץ אם לא בעולם אבל השאלה היא אם זה שווה והמכונית תפיק ביצועים טובים הבעיה שלי שהוצאתי רישיון על גיר אוטומט ואין לי הרשאה לנהוג על ידני, אני גם לא רוצה מכונית ידנית. (אל תגידו לי תלך לעשות טסט על ידני כי אני ל…
הודעה אחרונה מאת שמעון55, -
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בשעה טובה ,אתמול קרוב מישפחה שלי רכש audi a3 שנת 2003 1.8 t רגיל . הרכב במצב תקין ,הוא רוצה להוסיף פילטר פתוח , אבל הוא גם רוצה לשים אותו מיתחת לטמבן שיקבל אוויר יש מיבחוץ . משהוא בסיגנון הזה האם זה אפשרי , והם זה תיקני (סתם שאלה ,לא באמת אכפת לו ) ,אגב אני חושב שזה ram air או משהוא כזה נכון ? האם יש קיטים כאלה למכירה ,הוא מוכן להשקיע כללי בשיפור הרכב 10000 שקל .
הודעה אחרונה מאת הבשבוש המחפש, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אילו שעונים אפשר לשים לרכב לא מוגדש? אני רוצה לבנות פוד יפה לרכב..
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שווה לי להשקיע בשיפור התנהגות ברכב הזה? או שאני סתם חי בחלום שזה יעשה משו חוץ מזה שהנסיעה תיהיה יותר קשה ממה שהיא עכשיו(לא שהיא רכה) האוטו יאחוז יותר טוב בכביש או שעדיין כמו איזה סיוויק? חשבתי על רביעית קוני ונשדך להם קפיצים מתאימים או נשאר עם המקוריים. מה אתם חושבים על העניין שאני סתם הוזה שזה יעזור? תודה גבי.
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, אני צריך להחליף בולמים ב-BMW E46 318i שלי, לאחר 120000 ק"מ. בעצם רציתי לשים את ה- Sachs Advantage, שהם ה-OEM. שמתי כאלה לפני 20000 ק"מ ב-BMW השנייה שלי ואני מאוד מרוצה. העניין הוא שיש לי כרגע אפשרות להביא עם מישהו סט בולמים מארה"ב, ובדקתי את כל האפשרויות שבאות בחשבון. אצל Sachs ואצל בילשטיין יש דגם שונה לרכבי 4 צילינדר ו6 צילינדר, ומאחר שאין מכוניות 4 צילינדר בארה"ב לא ניתן להשיג את הדגם המתאים למכונית שלי. אצל קוני, לעומת זאת, הבולם הוא זהה במכוניות 4 צילינדר ו-6 צילינדר וניתן להשיג סט מתאים (אך ורק צהוב). בשורה התחתונה האפשרויות שלי הם לקנות את ה-Sachs בארץ או להביא את הקוני מארה"ב, כשהקוני יהיו מעט (לא משמעותי) יותר זולים. 1. כתוב שהקוני מיו…
הודעה אחרונה מאת Chev Chellios, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב יש לי ניו ליגאסי 1.8 גיר רגיל אני חדש בכל נושא השיפורים ועצות יתקבלו בברכה. איזה טורבו יתאים לרכב ? ומה עוד צריך ? איפה אפשר לקנות בולמים מיוחדים וקיטים לרכב הנ"ל ובמיוחד איך ניתן להגדיל את הברקסים ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פונטו HGT 1.8 בעלת ג'אנט 15 מקורי שמגיע עם האוטו, ולובש צמיגים במידה 185.55.15 חתך נמוך. אני רוצה אוטוטו להביא ג'אנטים חדשים כניראה לנסו עם ליפ לבן, ואמרתי לעצמי שאם כבר שמים ג'אנטים אז כבר עדיף להגדיל ל-16 בשביל יופי הג'אנט. השאלה אם עלייה לג'אנט 16 לא יפגע בביצועי ההאצה ו\או פגיעה במהירות וכדומה?
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
נתחיל בזה שעשיתי חיפוש כבר על זה פה הרבה זמן ולא מצאתי את זה אפילו שאמרו ששמו יש אפשרות ליראות אייך ניראה תו תקן לאגזוז ? למישהוא יש דבר כזה ויכול לצלם אולי? ועוד שאלה אפשר לאשר כל אגזוז או רק ספציפים ?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 106xs 1400 שנת 95 ואני לא ממש מרוצה מהנסיעה שלה אני לא עובר את ה150 וגם הפתיחות לא משהו אני רוצה לשפר אותה ולא מעוניין להחליף רכב אפילו שהציעו לי מעל המחירון אני פשוט חולה על הרכב הזה מה אני יכול לעשות ? תודה לעוזרים.
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני רוצה המלצה על מנורות H1 לרכב שלי אני רוצה המלצה על הגרסה הכי טובה בהם והכי חזקה בטווח התאורה וגם לרכב של אבא יש לו H7 ממה שהבנתי ב H7 זה הכי טוב וחזק הוא של פיליפס 80% + XTREME זה נכון או יש גם יותר טוב באיכות וטווח תאורה תודה מראש לעונים
קו שמן לטורבו
מאת or444- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב לנציה תמה , הטורבו TD04 מבית וולו , אם הטורבו הקודם היתי רץ עם קו שמן בקוטר פנימי של 6 ממ , האם להישאר אם אותו קוטר ? תודה אור
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים, אני זקוק לעזרה, אני מעוניין להחליף את הברקסים הקידמיים שלי ל 312 מ"מ. באיזה רכבים אני יכול למצוא את הברקסים הללו ? אני יודע ש - 1. בגולף V5 שנת 2002+ הם קיימים. 2. בגולף V6 הם קיימים. 3. באיביזה אני יודע שהם קיימים, אבל אין לי מושג של איזה שנה יתאימו לי. 4. אוודי TT הם קיימים, האם רק הנעה קידמית יתאים, לדעתי לא צריכה להיות בעיה גם אם הברקסים הורדו מקווטרו, אני טועה ? מעבר לכך, אני אשמח לעזרה במקטים, ומה בדיוק אני צריך לקנות לקראת השדרוג ? צינורות בקרס וכו'... מה החוקיות היום לגביי צינורות ברקס מסוככים ? האם אני יכול לקנות את כל החלקים מלבד הצינורות ברקס מפירוק ? האם ימכרו לי ( לאדם פרטי ) ?, הרי זה חלק בטיחותי . נ.ב …
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בבעלותי יונדאי אקסנט 3 דלתות שנת 97 ועליה 155/80/13. אני מעוניין להגדיל לה את הג'אנט ואת רוחב הצמיג. האם מישהו יכול לומר לי מהיא המידה הכי גדולה שאני יכול לשים ואולי מה היו (אם בכלל) ההשלכות של מהלך כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
בקשר להשתלת מנוע
מאת ענאן- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה חוקי להשתיל מנוע 1.6 (כגון B16A ו B16B) בסיויק האצ'בק 99' עם מנוע 1.4 במקור ? אפשר לאשר את זה ? חיפשתי המון ולא מצאתי תשובה אז בבקשה מי שמבין קצת בעניין שיסביר לי את התהליך אם זה אפשרי בכלל..
הודעה אחרונה מאת ענאן, -
משרוקית באגזוז?
מאת zig- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ראיתי היום איזה בחור עם סופר לנסר מנוע לא מוגדש לא כלום ששם כמו משרוקית כזאת מיוחדת בתוך האגזוז מה שנותן תחושה של גדישה מזה הדבר הזה?מישהו מכיר?
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
הפילטר אינבוקס גם כמו הפילטר הפתוח? אותו דבר? מבחינת סאונד ומבחינת הזרמת אוויר טובה יותר למנוע?
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני חושב לקנות פילטר אין בוקס ולהתקין אותו בטיפול הקרוב ורציתי לדעת מה קורה שם מבחינת החיישנים, האם זה יכול לשגע אותם או שזה בטוח להשתמש בפילטר "פתוח"? איפה ניתן אם בכלל להשיג בארץ חלקים של פוקוס RS/SVT? יש לדגמים האלה קופסא + צנרת יניקה טובה יותר שיכולה להתאים לי.. מישהו מכיר או יודע? (אולי אפשר להזמין במיוחד דרך חנות מסויימת או פירוקיה?) ואת הפילטר עצמו + ערכת ניקוי, איפה הכי זול לקנות בארץ? ועוד משהו לגבי שיפור הבלימה - יש לי פוקוס 2.0 זטק בעקרון יש בלמי דיסק גם מאחור, אבל איכות הבלימה לדעתי לא מספקת. כרגע מותקנים דיסקים ורפידות מקוריים בני פחות משנה ו 10K ק"מ נוזל בלמים הוחלף במורשה לפני 10K וצמיגים תקינים עם דירוג אחיזה AA בלחץ אוויר תקין האם יש ר…
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
לא שיפורים נטו, אבל פה מסתובבים כנראה אלה שאכפת להם יותר מה מסתובב להם בקרטר... לטעמי, התוצאות של מובייל1 \ ELF \ מוטול קצת מוזרות, מה שכן, בהחלפה הבאה אני בטוח אחפש לנסות את רויאל פרפל שהומלץ פה כבר כמה וכמה פעמים. רון. הקרדיט הוא לאתר ג'יפולוג שם אחד המשתמשים הזכיר את המבחן הזה.
הודעה אחרונה מאת 205GTI1.9, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קיבלתי היום SHORT SHIFTER מחול. יש בו באג אחד ידוע בתכנון ולכן צריך לפרק אותו ולהחליף איזה קפיץ לאחד חזק יותר (כדי שיידרש יותר כוח כדי ללחוץ ידית מטה ולשלב רוורס). הבעיה שברגי אלן שמחזיקים את המנגנון לא נפתחים לי - באחד מהם הראש כבר כמעט גמור. אני זקוק להמלצה לבעל מקצוע שיוכל לקדוח את הברגים, לשים הברגה חדשה ולהתאים ברגים חדשים. באיזור פ"ת או מרכז. נ.ב. גם אני יכול לנסות לעשות את זה כי כילים יש לי דווקא - אבל חבל לי לסבך את המצב עוד יותר....
הודעה אחרונה מאת Croc,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)