Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות פילטר אין בוקס ולהתקין אותו בטיפול הקרוב ורציתי לדעת מה קורה שם מבחינת החיישנים, האם זה יכול לשגע אותם או שזה בטוח להשתמש בפילטר "פתוח"?

איפה ניתן אם בכלל להשיג בארץ חלקים של פוקוס RS/SVT?

יש לדגמים האלה קופסא + צנרת יניקה טובה יותר שיכולה להתאים לי.. מישהו מכיר או יודע? (אולי אפשר להזמין במיוחד דרך חנות מסויימת או פירוקיה?)

ואת הפילטר עצמו + ערכת ניקוי, איפה הכי זול לקנות בארץ?

ועוד משהו לגבי שיפור הבלימה - יש לי פוקוס 2.0 זטק

בעקרון יש בלמי דיסק גם מאחור, אבל איכות הבלימה לדעתי לא מספקת. כרגע מותקנים דיסקים ורפידות מקוריים בני פחות משנה ו 10K ק"מ

נוזל בלמים הוחלף במורשה לפני 10K וצמיגים תקינים עם דירוג אחיזה AA בלחץ אוויר תקין

האם יש רפידות טובות שישפרו את עוצמת ומרחקי הבלימה? לא אכפת לי שיוציאו יותר אבק, או שלא יהיה שקט כמו המקורי (כל עוד זה נסבל)..

פורסם

לגבי פילטר אויר INBIOX או פתוח תוכל לברר אצל אחד הסדנאות לשיפורים שקרובים לביתך.

אני לא חושב שפילטר פתוח או INBOX יגרום לבעיות כלשהן,אבל תחכה לתשובות ממנוסים.

PIT STOP מייבא את OMP והם גם מייצרים מערכות בלימה לרכבים שונים תברר!!

rafi

פורסם

omp לא מייצרים כלום, אני יודע שיש דגם של פרודו שהוא טוב וגם של HAWK -אבל כנראה לא זמין בארץ.

מחפש מישהו שיידע לתת המלצה נכונה. בזמנו שעשיתי טלפונים לכל הסדנאות, לא היה להם כמעט שום דבר אפטרמרקט לפוקוס וחבל..

לגבי הפילטר - ספקולציות לחוד ונסיון תכלס בשטח לחוד. אני צריך למצוא את התשובה, ניחושים לא באים בחשבון אז אל תיקח את זה קשה :-)

• תוכן חדש...