Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 106xs 1400 שנת 95 ואני לא ממש מרוצה מהנסיעה שלה אני לא עובר את ה150 וגם הפתיחות לא משהו אני רוצה לשפר אותה ולא מעוניין להחליף רכב אפילו שהציעו לי מעל המחירון אני פשוט חולה על הרכב הזה מה אני יכול לעשות ?

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לך בעיה ברכב רכב כזה בדיוק עם אותו מנוע עובר בלי הרבה מאמץ את ה170.

אין הרבה מה לשפר ברכב הזה חוץ מלהחליף למנוע יותר גדול אבל זה כבר לא חוקי.

פורסם

תעשה לאוטו ישור קו לפני שאתה זורק כסף על שטויות.

ותחשוב על זה טוב עדיף למכור לקנות בעוד כמה שקלים. משהו יותר ספורטיבי ואל תחשוב שלא תמצא משהו יותר שמור...

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אוקיי הבנתי אבל הבעיה שלי זה שאני מת על האוטוו הזה (אני מודה לכם על העצות )

רק עוד שאלה קטנה אני חושב שזה אולי בגלל הקלאצ' כי כשאני שם ראשון ומתחיל לנסוע אז אני שומע יותר את המנוע כאילו הקלאצ' לחוץ אז יש מצב שהקלאצ' גמור או שצריך למתוח ?

פורסם

בתור "פתרון פלא" אני יכול רק להמליץ לך על ביצוע אינפוזיה ישירות לסעפת היניקה

איך זה עובד? (וזה עובד :wink:) תקרא כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44&highlight=%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%94

יש בחור נהדר שפגשתי לא מזמן - גבי,יושב במתחם של מכון הדרום בסגולה (מכון הטסטים) בפ"ת

אינפוזיה מלאה תעלה לך כ300 ש"ח וההבדל יהיה יותר ממורגש במנוע שעבר לא מעט

על הדרך רענן דברים (במידה ולא נעשו בזמן האחרון) כגון חוטי הצתה טובים (BERU מומלץ) ופלאגים ברמה גבוהה מהסטנדרט

אם צריך טיפול אז טיפול מלא בדגש על שמנים ופילטרים איכותיים בלבד,תוכל להריץ חיפוש ולקבל הרבה מידע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

casper גדול חחחחח ....

חחחחח.... בחתונה שלך. תרשום כאן כראוי לשפה העברית. תודה, יאשה.

אבל רעיון מצויין , באמת מומלץ להחליף את הרכב יכול להיות שאתה ''מת עליו'' כמו שאמרת אבל תאמין לי שגם אני אהבתי את ''השרייד'' שהייתה לי .

תנסה תגוון תוסיף עוד קצת תאמין לי רק ישתלם לך. :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

בכוונה ההודעה מעל לא נמחקה.

הבא שירשום לנו "חחחחחחחחחחחחח" פשוט יחסם. למה? קראו את כללי קארזפורום. זה המינימום הדרוש למי שמתארח כאן בפורום.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...