Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ,אתמול קרוב מישפחה שלי רכש audi a3 שנת 2003 1.8 t רגיל .

הרכב במצב תקין ,הוא רוצה להוסיף פילטר פתוח , אבל הוא גם רוצה לשים אותו מיתחת לטמבן שיקבל אוויר יש מיבחוץ .

משהוא בסיגנון הזה audia32003.th.jpg

האם זה אפשרי , והם זה תיקני (סתם שאלה ,לא באמת אכפת לו ) ,אגב אני חושב שזה ram air או משהוא כזה נכון ?

האם יש קיטים כאלה למכירה ,הוא מוכן להשקיע כללי בשיפור הרכב 10000 שקל .

פורסם

לעניות דעתי, שישקיע את הזמן בלהכיר את הרכב.

ולאחר שהכיר את הרכב שישקיע חלק מהתקציב בקורס נהיגה מתקדמת (באם עדיין לא עבר אחד)

רק לאחר כל אלו שיחשוב איך הוא משפר את ביצועי הרכב.

מתחדשת*

פורסם

מצויין, אז קודם שיעשה קצת קילומטראז' על הרכב, כדי שידע מה חסר לו ובאיזה תחום הוא רוצה להשקיע.

פילטר פתוח נכנס לתחום שיפורי מנוע (נגיד). אולי בכלל תהיה חסרה לו אחיזה? אולי בלימה? אולי בכלל יש רכיבים שחוקים וצריך לעשות יישור קו בתקציב דומה למה שהצגת?

בעלות על רכב ליום, יומיים ואפילו חודש לא תמיד עונה על כל השאלות הרלוונטיות האלו.

וכמובן שכל זאת לעניות דעתי הלא משופרת בעליל :roll:

מתחדשת*

פורסם

טוב לך תגיד את זה ל"ילד"(כן ילד למרות שהוא בן 25 ) חמום מוח שהוא צריך לעשות קילומטאז לפניי שהוא משפר :lol:

הרכב במצב תקין לגמריי ,עם רביעיה חדשה של צמיגים ,לכן ישור קוו לא נידרש (עבר בדיקה ) .

הוא לא בקטע של רכב זריז וקליל שפונה טוב (וחבל )הוא מעדיף משהוא שאפשר "ללחוץ" איתו כך הוא אומר ,לכן אני משאר שהוא רוצה יותר כוח בישרות ,אז חשבתי על צ'פ טוב ,צמיגים טובים (יש המלצות ?),ופילטר פתוח מלמטה (כזה כמו בתמונה ) ,הייתי גם מוסיף איזה גאנטים טובים אם זה היה נכנס בתקציב (עכשיו הוא יושב על 16"מוזרים שהוא קיבל שרכש את הרכב ) .

פורסם

אז אם הוא מבין והיתה לו איביזה (אותו המנוע), אז שישים צ'יפ+ פילטר (לא ממש משנה היכן ואיזה סוג)+ אינלט-3K ש"ח.

סט צמיגים איכותי- 2.5K

יישור קיו-?

התנהגות- תלוי במה הוא מעוניין.

עריכה: אם הוא מעוניין רק בקיו ישר אז אינטר חזית וטורבו יותר גדול+ וסת דלק ותשכח את סעיף ההתנהגות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו שאמרתי אין צורך ישור קו .

אני מסכים איתך שחבל שהוא לא שם סעיף על היתנהגות , פשוט ככה הוא (לא כזה חכם :lol:).

טורבו יותר גדול ניכנס לתקציב ?

אנטרקולר גודל יותר ?

כמה כל זה יוצא ?

והאם המיקום הזה שהצגתי מתאים לפילטר ,בכל זות רחוק מהחום של המנוע ומקבל אוויר קר ץ

פורסם

מיקום הפילטר בחלל המנוע משנה פחות במקרה של רכב מוגדש,האוויר מתחמם מאוד בזכות הטורבו עצמו שמגיע לטמפרטורות גבוהות בגדישה + אוויר דחוס מתחמם כנ"ל,לקירור אחראי האינטרקולר

צ'יפ,פילטר אינבוקס,אינלט,פורק,צנרת 2.75,קולר חזית מוגדל

כל זה יכנס בערך ב10K+ ואני מאמין שיקבל הנחה אם יעשה את הכל במקום אחד,ההמלצה שלי היא E&A בבני ברק (במיוחד לגבי הצ'יפ - אבסולוט)

הוא לא יזהה את הרכב אחרי זה :wink:

אפשר אגב להוסיף לרשימה שעון גדישה,EGT ומשאבת דלק מחוזקת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם הוא אכן מוסיף צ'יפ, אינלט, פילטר, אינטר חזית, צנרת מלאה, משאבת דלק ושעונים, הוא לא יכיר את הרכב שלו לאחר מכן.

לא בטוח שצריך טורבו יותר גדול אבל אם כן אז אין טעם לשים צ'יפ אוניבסאלי ויש להתאים צ'יפ קסטום.

עם החלפת הטורבו יש למתוח את התקציב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין בעייה אפשר לנעול (או מה שלא עושים פה בפורומים כאשר הנושא נגמר ),בקיצור חברים תודה שעניתם לי ,אני מקווה שמתישהוא גם אני ישאל פה איך לשפר את ה"גרוטאה" שלי ולא רק של קרוביי משפחה :-D

• תוכן חדש...