Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה - להחליף מוט הילוכים (שיפור)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום.....

אני מקווה ששאלתי במקום הנכון

יש לי אופן אסטרה שנת 95 גיר רגיל, למי שלא יודע יש לו 5 הילוכים רגילים והילוך רוורס שאני צריך להרים את ההילוך ולהכניסו להילוך הראשון....

בכל אופן שאלתי היא האם אני יכול להחליף את הראש שלו ואת המוט של ההילוך לכזה בצבע כסף....

האם יש מקומות שאני יכול להביא אחד שיתאים להילוכים שלי?

ושאלה קצת שונה קצת דומה - איך אני מפרק את המוט הילוכים שלי? את הראש של המוט....?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוט מתפרק בסיבוב (ששובר בפנים את ההדבקה) ואז הוא נשלף בכח למעלה

את ראש הידית שתרצה לקנות תאלץ לוודא שהוא מתאים לידייות עם טבעת הרמה או שאפשר להרכיב אותו באופן שלא יפריע לטבעת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ויותר חשוב, נא לא להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק.

כל מוכר בחנות לחלפים כמו ידיות יש מח להסביר לך את זה. וגם על הידיות.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...