Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במחשב ניהול מגה סקווירט 2

שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם מישהו אולי יכול להמליץ לי על מישהו שמתעסק עם מחשבי ניהול מסוג מגה סקווירט,

התחלתי פרוייקט בעצמי וקצת הסתבכתי, הרוב גמור מבחינת מכניקה, אני רק צריץ טיונר טוב שמכיר את המערכת הזאת.

אשמח לכל עזרה ,

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר אותו אישית, אבל שמעתי דברים טובים על חבר הפורום "יותם ק." (תמונה של כובע ומחשב MOTEC)

נסה ליצור איתו קשר דרך הפורום.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התענוג הולך לשבת על פורד אסקורט אר אס טורבו.

אני גם שמעתי על יותם, רק רציתי לדעת אם יש מישהו נוסף.

כנראה שלא...

אמנם יש לך RS, מה שאומר שכבר יש לך כמה נקודות זכות אצלי. רק שזה לא נותן לך אופציה לבזבז לנו את כל הנקודות שבמחסן אצל עמוס. ואם זה לא מובן, אז הפסק בבקשה להשתמש בנקודות כתחליף לסימני הפיסוק. תיקנתי לך את ההודעה. תודה, יאשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד טיונר אם אתה מעוניין. אני אישית מכיר את העבודה שלו והוא מקצועי ביותר.

כיוון ארבע 106 טורבו, 106 16V, מזדה טורבו, גולף עם מנוע ABF, קליאו RSI עם מנוע WILLIAMS,

סיטרואן AX עם קאמשפט 315 מעלות, הוא מכוון עכשיו RS טורבו עם מנוע "קצת" משוגע...

אלה הרכבים שאני זוכר, אני מניח שיש עוד...

הוא לא מוכר בפורום אבל תוכל לקבל עליו לא מעט המלצות.

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

ערן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...