Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי ג'אנטים עם צמיגים חדשים

הג'אנט המקורי באוטו הוא 13 עם צמיגים 165.65.13

החלפתי לג'אנט 14 צמיגים 185.60.14 התאמתי צמיגים לפי הספר שהיה במוסך בו התקנתי את הגלגלים

מהירות ותאוצה:

בנסיע שלאחר ההתקנה מורגשת האטה בתאוצה והמד מהירות לפי מה שאני מרגיש מזיין כלפי מטה

כשאני על 100 במד מהירות אני מרגיש שאני נוסע יותר מהר

לפי הסל"ד פחות או יותר אני על אותה מהירות כמו עם הגלגלים המקוריים, 3 אלף טורים - 110 ק"מש (מנוע 1.4)

נוחות:

מבחינת נוחות נסיעה בלימת הזעזועים השתפרה מאוד ויש פחות רעשי דרך.

לפי מה שבדקתי פה בפורום והחישובים שעשיתי במחשבונים שהוצגו כאן הסטיה שלי היא 6.5 אחוז במד מהירות עקב שינוי גודל הצמיגים

לגבי צריכת דלק לא מצאתי את התשובה ואחרי מספר חיפושים לא הבנתי האם הצריכה תעלה או תרד ?

לפי ההרגשה האוטו סוכב פחות טוב מאשר עם הגלגלים המקוריים.

אחרי ההתקנה ההגה פונה ימינה בנסיע ישר

בדקתי לחץ אויר תקין

בינתיים שחררתי את הבורג וישרתי את זה

אבל מה הסיבה לכך?

עד כמה זה משמעותי בצריכת הדלק ובכלל האם זה יזיק לרכב בעתיד ?

כי אם יהיה הבדל ממש משמעותי אשכול כנראה למכור את הג'אנטים כי לא שווה גם לאבד את זריזות הרכב וגם לשלם על כך.

עד שלא אלמד על בשרי לא אבין...

פורסם
לפי מה שאני מרגיש מזיין כלפי מטה

כשאני על ...

האם אתה שומע האנחות מלמטה :shock:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואללה לא שמתי לב

מזיין* = מזייף !

סליחה

חחח זה לא מילה מקובלת כאן ולכן היא נמחקה, כאן לא מדברים בשפת צ'אט. קרא את כללי קארזפורום. המשך גלישה מהנה. תודה, יאשה.

פורסם

אתה חושב שהוא לא יידע שאתה מתכוון למילה מזייף

הוא סתם חיפש לעקוץ ולצאת מצחיק על חשבונך כמו חצי מהמשמשתים הוותיקים שחושבים את עצמם מעל כולם פה

פורסם

כמה כבר האוטו נוסע יותר לאט 3 אחוז?

בשביל זה לטרוח ולהתחיל למכור עכשיו גאנטים לבזבז כסף להתחיל לחפש גאנטים מקוריים.

עזוב שטויות עוד שבוע לא תרגיש את זה בכלל.

מידה אחת מסכנה יותר מהמקורי תאמין לי שלא עושה כמעט כלום הכול פסיכולגי.

פורסם

הוא סתם חיפש לעקוץ ולצאת מצחיק על חשבונך כמו חצי מהמשמשתים הוותיקים שחושבים את עצמם מעל כולם פה

gsi16v לא רק שהוא לא חושב את עצמו מעל כולם פה אלא מקורות יודעי דבר טוענים שהוא בכלל מעדיף להיות מתחת!

לא טוב לך אתה לא חייב להישאר פה (למרות שכולנו נשמח אם תישאר :ladysman:)

ckick היקר, אני אשמח לדעת על איזה רכב מדובר.

פורסם

באם יש לך משהו חשוב לומר ולתרום, אתה מוזמן.

באם אתה מתכוון לפתוח מריבות, אזי תפתח אותם בפורום מריבות.

באם יש לך רגשות נחיתות, אתה מוזמן לפתוח שרשור בפורום ריגשי נחיתות.

כאן בפורום, מותר להשתמש בהומור ואפילו די רצוי, אחרת ישעמם לכולנו. כמובן שעם גבול מסויים, הרי לא נסכים לכך שתהנו יותר מדי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המחשבונים האלה של החישוב מידות?

ובכל אוטו עד איזה מידה מותר לפי החוק וחתכי צמיגים וכולי?

תודה.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

יש בראש הפורום 2 "הכרזות". מעל השרשורים הדביקים.

תכנס להוא שמציע אוסף מאמרים. באחד המאמרים יש את המחשבון צמיגים.

תהנה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עדכון על המצב אחרי ההחלפה

ובכן באמת שכחתי מזה שהאוטו צובר מהירות לאט יותר זה כבר לא מורגש

עשיתי כמה נסיעות שגרתיות בדרכים בהם אני רגיל לנסוע ולא ראיתי הבדל גדול חוץ מקצת תאוצה

יש טיפה הרעהה בזינוק בעליה (חיפה) והאוטו 1.4 אז מתאמץ יותר אבל נראה כי אם אני בא במהירות לעליה הוא שומר על נסיעה במהירות סבירה ולא נראה כי מתאמץ כל כך.

לא יודע אם אני צודק אבל כנראה שבגלל הצמיגים החדשים היה צריך לנסוע קצת עד שהצמיג "יתרגל" לפעילות.

עשיתי בדיקה לצריכת הדלק

מילאתי 50 שקל רבע טנק והגעתי ל 90 ומשו קילומטר ואני מאמין שיכולתי לנסוע עוד איזה כמה קילומטרים עד שהיה נגמר לי הדלק

אומנם המד קילומטראג' כנראה מזייף יחד עם הספידומטר אבל עדיין התוצאה של צריכת דלק פחות או יותר לא השתנתה משמעותית כל כך כמו שחשבתי

מה שמעצבן ונותן תחושה מוזרה זה באמת המד מהירות, כאשר הוא אומר לי שאני על 80 אני מרגיש 90 או 100 אפילו

כנראה אצטרך לעשות איפוס לספידומטר שלי

סה"כ המראה החיצוני של האוטו מאוד השתנה לטובה אודות הג'אנטים ונוחות הנסיעה גם כן.

כעט מילאתי FULL טאנק ונראה לכמה קילומטרים אגיע. בד"כ הייתי מגיע למשו כמו 370 אעדכן בהמשך

(לדעתי זה טוב לשים את האשכול הזה בראשי דביק לכל החבר'ה שמחפשים תשובות לגבי הנושא של שינוי מידות צמיגים וג'אנטים, יש הרבה כאלה, זה יתרום לפורום אנ חושב)

פורסם

לדביק זה לא יגיע

נגמר הדבק החדש ונשאר רק הדבק הישן שמערבבים עם אבל המדינה במצור מימי אז זה לא יקרה

בכל אופן אם הסטיה היא 6% אז 6% זה הסטיה ולא 80 ב 100 או משהו דומה אלא 106 ב 100 וזהו

אחרי שתיגמור את מיכל הדלק תמלא שוב פולל ואז תחלק כמה נכנס עם ק'מ נסעת וזה הצריכת דלק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה 6.3 מהיר יותר...

שזה המון המידה הנכונה ב14 זה 50\185 או 50\195

55\165... לא חסר לא יודע למה לא בדקת לפני שקנית ?

• תוכן חדש...