Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב דהייטסו סיריון 2001,

עים מנוע 1000 חדש של טויוטה גיר חדש ומזגן חדש,

האוטו אצלי כבר 8 שנים והוא במצב מצויין בלי מכות ובלי שריטות.

אני רוצה שתגידו לי מה יותר שווה לשפר תרכב הזה או לקנות BMW M3 1989

ועים שווה לשפר אותו תייעצו לי בבקשה איך אפשר לשפר אותו שיראה יפה.

תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים =)

יש תמונה למטה:

81518278.jpg

פורסם

בוא נתחיל מזה של-M3 הנעה אחורית ומכוניות האלו בכלל לא ברות השוואה. סלח לי, אבל סיריון עם מנוע 1L זה לא רכב עם ביצועים מדהימים. עדיף כבר להשתדרג לשרייד 1.5 (על כביש היא תיהיה אפילו חסכונית יותר בדלק לפי פרוספקט). קח בחשבון שעלויות אחזקה של M3 יהיו גבוהות יותר, זה מתחיל בזמינות חלפים (כולל יבוא מחו"ל, זמן המתנה החל מכמה שובועת ועד חודשים וכד'), מחיר חלפים וגיל הרכב (אין מה לעשות, רכבים בגיל כזה צריכים הרבה תשומת לב, במקרים מסויימים זה לא יהיה טריויאלי להניע ולנסוע).

מצד שני, זה יהיה פרוייקט מעניין לשים טורבו לסיריון.:twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...