Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם זה נכון שגם שהאוטו עומד ואני מן הסתם בהילוך ניוטרל המנוע מבצע 4 מהלכים (יניקה דחיסה עבודה פליטה ) ולא 3 מהלכים כפי שההגיון שלי אומר לי משום שאם האוטו מבצע גם את מהלך העבודה שהאוטו עומד אז האוטו אמור לנוע .... לא ...?

שאלה נוספת קשורה לרדיאטור -

במידה ובטלתי רדיאטור באוטו שלי אני מבין שלמנוע ייקח להתחמם יותר לאט טתצרוכת הדלק תעלה בעקבות זה אבל למה לוקח למנוע כל כך הרבה זמן להתחמם ?????????

הרי מערכת המים באוטו היא מערכת סגורה ובגלל זה לפי ההגיון שלי המים ללא טרמוסטט אמורים להתחמם אחרי זמן נורמלי משהו כמו 10 דקות נניח ,

אבל אצלי באוטו גם חצי שעה של נסיעה המנוע עוד לא הגיע קרוב לטמ' העבודה שלו .

פורסם

שושו שלום רב!

מהלך "העבודה" של המנוע, לא קשור לתנועת הרכב.

רכב נע כשתיבת ההילוכים משולבת , ולכן כסיבוב המנוע , מועבר לגלגלים על ידי תיבת ההילוכים, הרכב מתחיל לנוע בגלל גל ההינע ( דרישפט), המחובר לבבקקס, בהנעה אחורית, ולגל הינע ( הציריות הקדמים), המחוברים לגלגלים!

רדיאטור לא מבטלים, ( ולא ניתן לבטל)אך תרמוסטט ניתן לבטל, ולכן כנראה התרמוססט שלך כנראה מבוטל או תפוס במצב פתוח, לכן לרכבך לוקח כ10 דקות להגיע , לטמפרטורת עבודה!

הכנס למוסך לבדיקת תקינות תרמוסטט, והחלף לפי הצורך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
רציתי לדעת האם זה נכון שגם שהאוטו עומד ואני מן הסתם בהילוך ניוטרל המנוע מבצע 4 מהלכים (יניקה דחיסה עבודה פליטה ) ולא 3 מהלכים כפי שההגיון שלי אומר לי משום שאם האוטו מבצע גם את מהלך העבודה שהאוטו עומד אז האוטו אמור לנוע .... לא ...?

טוב בשאלה השניה אין לי מוסג על מה אתה מדבר.. תכתוב ברור יותר

בשאלה הראשונה, כל מנוע בנזין (חוץ מאופנועים) עושה 4 פעולות, תמיד! גם שהוא בניוטרל וגם שהוא בהילוך.. תמיד יש 4 פעולות (יניקב דחיסה הצתה ופליטה) אותו דבר למנוע דיזל (רק ששם זה יניקה דחיסה טפטוף הצתה ופליטה) אבל עדיין הוא עושה את הפעולות האלו תמיד

למה האוטו לא זז? כי כשאתה בניוטרל המנוע לא מחובר לתיבת ההילוכים, כך גם בלחיצה על הקלאץ', המנוע פשוט לא מחובר לתיבת ההילוכים ולכן הוא לא זז

אתה אמור לדעת את זה.. (יש לך רישיון כבר?)

• תוכן חדש...