Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פורד סיירה 1600 שנת 88

מי יודע לאן אמור המחוג של חום המנוע להגיע? ומה התחום של הסקאלה?

יש סימן לבן לפני התחום שכתוב עליו נורמל וסימן אדום אחריו עם שנתות ללא מספרים.

המחוג מגיע לתחילת התחום של נורמל ולא עולה, אני רגיל מרכבים אחרים שזה אמור להיות באמצע האם גם ברכב הזה זה ככה ויש לי טרמוסטט מבוטל?

תודה מראש

נאגא

פורסם

נאגא שלום רב!

ראשית קבל את העובדה שאנו נמצאים בשיא החורף , ורכבך בעל מנוע ממתכת ולא מאלומיניום, ולכן גם בשיא הקיץ, הוא יהיה בתחום הנמוך, לכן לעולם אין לבטל טרמוסטט!

לגבי איך ניתן לבדוק אם קיים תרמוסטט ברכב, ואם התרמוסטט לא תפוס במצב פתוח , ערוך חיפוש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם בסיירה אין תקלה במערכת הקירור לוקח זמן רב להביא את שעון החום לאמצע!!!

נהגתי על לפחות 5 סיירות שונות בין השנים 84 ל- 88 אוטומטיות וידניות וכך היה הדבר.

חום בד"כ על רבע,בפקקים ומאמץ עושה טובה שעולה לחצי.

בהתחשב בעובדה שהמאוורר בסיירה עובד בשיטת המצמד בדומה לב.מ.וו,וולבו וכדומה המאוורר מסתובב יחד עם סיבובי המנוע , כך שבמאמץ חום המנוע יורד בדיוק כמו אצלי באוטו.

כשאני לוחץ קיק דאון וממשיך בנסיעה תוך זמן קצר חום המנוע יורד לפחות מרבע!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...