Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחו"ד על מגבר קיקר 350.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת עוצמה - רשום לך הוא נותן את מה שהוא מצהיר.

איכות סאונד - תלוי ברמקולים שתחבר אותו עליהם.

בכלליות אחלה מגבר מאוד איכותי.

מחיר , כל אחד עושה חשבון לעצמו לדעתי שווה את ה 1600 ש"ח מגבר איכותי מאוד.

פורסם

ה JBL יותר חזק ממנו (104 RMS לערוץ ...) לא כל כך עממי עולה 1500 ש"ח חדש היום (אם לא בדיוטפרי)

הוא נותן תמורה גדולה יותר לכסף מהקיקר , לדעתי שווה יותר לקחת אותו.

אלה אם כן אתה רוצה להגיד "יש לי מגבר של קיקר" - ה JBL יותר חזק ממנו ויותר זול (טיפה..) .

פורסם

אומנם נכון לגבי זה שהוא יותר חזק בהצהרות שגם על זה אפשר להיתווכח, אבל העיניין הוא לא בעוצמה שעל הנייר אלה באמינות ובאיכות המוצר. אני יודע שמאז שJBL העבירו את מפעליהם לסין, האיכות והאמינות של המוצרים שלהם ירדו בכמה רמות. אם הנני טועה במשהו אז אנה תקנו אותי.

פורסם

להמון יש את ה JBL הנ"ל אבל זה ברור שזה קשור למחיר שמוכרים אותו בדיוטי פרי.

אני יודע על כמה וכמה שיש להם את המגבר הזה והוא חזק מאוד ולא עושה בעיות, לי יש גם מגבר של JBL אומנם דגם

שונה , אבל גם הוא (טפו טפו טפו..) בלי בעיות , מרוצה ממנו מאוד.

סה"כ כמו שאמרתי לדעתי ה JBL נותן תמורה גדולה יותר לכסף, אבל שוב ההבדל לא כל כך גדול (מה שעוד ניראה

לי שהמחיר הזה פה של הקיקר קצת מריח לא טוב , תבדוק את זה...) אז אם אתה ממש רוצה קיקר אז אולי כן שווה

לך לשים עוד 100 ש"ח ולהיות יותר שקט (מבחינתך...)

פורסם

ד"א, מה היא ארץ הייצור/הרכבה של הקיקר? לגבי הJBL אני יודע שבסין...

פורסם

לגבי המחיר של הקיקר חד משמעית במס' חנויות זה המחיר פלוס כמה שקלים בודדים שניתן להוריד, היום בדקתי.

לגבי ההצהרות פתחתי את קופסא של קיקר 350.4 חדש והוא מוצהר אפילו יותר 367 RMS, שזה מספיק בהחלט לסט איכותי של רמקולים ברכב. אני כמובן לא מדבר על מגבר לסאב.

אגב, מישהו יודע מה המחיר של קיקר מונובלוק 1200.1?

פורסם

אני לא יודע איך הוא לגבי סאב אבל אצלי הוא יפעיל בעתיד קומפוננט של הייבריד ו9*6 פולס.

ובכלל טכנאי של מורל המליץ לי בחום על מגברים של קיקר.

פורסם

אין בנתונים של הקיקר משהו מוזר?

מגבר 4 ערוצים לרכב

- הספק: 4X90 וואט RMS

- הספק בגישור: 2X175 וואט RMS

המינימום פה בגישור צריך להיות 180 RMS צריך להיות לא ככה?

לא הבנתי את זה, מישהו מוכן להסביר לי איך זה ככה?

כי הוא יורד ל 2 אוהם המגבר אז הוא אמור להפיק יותר וואט מאשר ב 4 אוהם.

פורסם

אהה הבנתי...

הוא 4*90 WRMS ב 2 אוהם ולא ב 4 אוהם.

ב 4 אוהם הוא 60 WRMS ואז הכל הגיוני.

ובגישור הוא פי 2 מההספק ב 2 אוהם.

הכל ברור... תודה על המידע:)

פורסם

אז הוא חלש יחסית - סה"כ 60W לערוץ ב4 אוהם... איזו אכזבה. :?

• תוכן חדש...