Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן קופה VS סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי כרגע מגאן קופה שנת 99...1.6 אוטומט...ויש לי אפשרות להחליף לסיאט לאון 1.8 גיר רגיל עם כל התוספות...שנת 2003...בתוספת של 10,000 שקל....

כדאי לי?

ואם אפשר קצת מידע לגבי הסיאט...

אני חושב שהיא 20 וי....

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

זאת שאלה רטורית אני מקווה :shock:

מה זאת ההשוואה הזאת ?!

סיאט לאון זה אוטו מהיר ויש לו המון כוח...

וגם 1.8 ידני על 1.6 אוט'

נו באמת...

:-)

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

האם אתה מתכוון להחלפה ראש בראש? אם כן, משהו כאן מסריח. המגאן קופה שלך שווה במחירון כ-40000 ש"ח פחות מהלאון 1.8 הידנית, כך ש-10000 ש"ח יותר משמעותם שמצבה של הלאון איננו מרשים במיוחד, כנראה (כי אפילו שיש לה שוק לא מדהים, אני מתקשה להבין מדוע מישהו ימכור אותה בכ-30000 מתחת למחירון...)

ובכל מקרה, אם יתברר שמצבה טוב, כמובן שההחלפה כדאית עבורך. במחיר נמוך מאוד אתה מקבל מכונית מאובזרת, מרווחת, חדישה וחזקה יותר מהמגאן שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל אני מצטער שלא פרסמתי את האשכול שלי בפורום הנכון....לא ראיתי שיש פורום של ייעוץ ברכישת רכב...

אני יודע שהסיאט הרבה מעל...יש רק דבר אחד שמרחיק אותי ממנה והוא שהיא ידנית...אני אוהב ידני אבל אני גר בחיפה - על הכרמל...ז"א עליות וירידות...אין כבישים ישרים...

ובקשר למשהו מסריח , כן אחי בדקתי כבר את הסיאט והכל פשוט היא של אח של אבא שלי , אז הוא קימבן מחיר טוב...ואני גם צריך להחליף לה את הכיסא של הנהג כי הוא קרוע...ואוטו מאוד שמור....

אני יודע שהיא חזקה יותר מהמגאן...וסוף סוף יהיה לי ABS חח....המגאן מאוד מאכזבת , אוטו צרפתי ראשון ואחרון שלי...פשוט טעות....

תודה לכולם!

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

קשה לי להאמין שהלאון במצב טוב. משהו בה מסריח.

אם אכן אין איתה שום בעייה... תחליף בלי לחשוב פעמיים.

ואיך לעזעזל קנית מגאן קופה אוטומטית ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אני יודע שהיא חזקה יותר מהמגאן...וסוף סוף יהיה לי ABS חח....המגאן מאוד מאכזבת , אוטו צרפתי ראשון ואחרון שלי...פשוט טעות....

המגאן מאכזבת ?!?!

חביבי, קניתי אוטו של ספריות (מעצבות שיער בשפה יותר יפה) עם גיר אוטומטי ו 90 כ"ס - ואתה מצפה לטיל בליסטי ?!

איציק

נ.ב.

ה"קימבון" של האח של אבא שלך לא מריח לי טוב, אבל כנראה שרק לך זה נראה בסדר...

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זאת שאלה רטורית אני מקווה :shock:

מה זאת ההשוואה הזאת ?!

סיאט לאון זה אוטו מהיר ויש לו המון כוח...

וגם 1.8 ידני על 1.6 אוט'

נו באמת...

:-)

טוב שלא הגזמת, הלאון לא ממש מהירה ואין לה המון כוח (125 כ"ס, על משקל לא קליל), אבל יותר מהירה ממגאן 1.6 אוט' זה בטוח.

לעצם השאלה, במידה והכל כשר ותקין הלאון עדיפה על המגאן בהכל, אל תפחד מהגיר הידני, תתרגל אליו, גם בעליות ירידות וכל מקום הוא עדיף, במיוחד על התיבה האוט' של הרנו.

בדוק את הרכב בשבע עינייים, את הרישיונות, וכל מה שתוכל.

אל תתפשר וכך את הרכב לבדיקה במכון מוסמך.

פורסם

מגאן 1.6 2002 ידנית כמו שלי תהיה יותר מהירה מלאון 1.8 (אטמוספרית) ידנית.

היא גם יותר קלה בסביבות ה-200 ק"ג מהלאון. עוד 15 כ"ס ו-2 קג"מ לא יעזרו ללאון.

לעניינינו:

מגאן ידנית אחרי מתיחת הפנים עדיפה על הלאון בהרבה מאוד תחומים (אם אין צורך בזוג דלתות נוספות שיש בלאון).

מגאן אוט' היא רכב שלא הייתי נוגע בו מלכתחילה. לא עדיף לשדרג למגאן ידנית צעירה יותר ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...