Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HID Retrofits

Makover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לקח לי הרבה זמן להחליט על HID Conversion Kit ובסוף הוחלט ללכת על OEM (ולא After Market).

הקיט כולל:

(2) Bosch Projectors

(2) Hella/Philips LVQ-212 G3 Ballasts

(2) D2S HID Bulbs

(2) Ballast Covers/mounts

(2) Ballast connectors

מצאתי גם אופטיקה:

82103669_dde0b20bc7_o.jpg

אבל הבעיה היא שהרפלקטורים באופטיקה זו יעודיים להלוגן. כפי שאתם רואים, בקיט הנ"ל כלולים גם זוג פרוג'קטורים. השאלה: האם ניתן להחליף את הפרוג'קטורים באופטיקה באלו הקיימים בקיט לבד?

מה שנקרא Retrofit. עד כמה זה קשה והאם ישנם בארץ בעלי מקצוע עם נסיון בזה?

פורסם

אני בספק אם יש בעלי מקצוע שעושים את זה. גם התוצאה לא תמיד יוצאת מוצלחת.

תתקין קודם ותראה איך זה נראה, לפני שאתה עושה retrofit

אני מניח שזה 4100K?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמעט, 4300K. אני בדילמה :smile:. אני לא יודע אם כדאי להביא את הפרוג'קטורים. הם עולים 100$ וישנה סבירות (גבוהה למדיי) שלא יהיה לי מה לעשות איתם :neutral:. אולי במצב כזה עדיף הכלל להביא קיט After market של חברה ידועה (JDM, McCulloch) ייעודי ל - H4. איך זה אצלך?

תודה,

אלון

פורסם

אצלי יש קיט אפטרמרקט ללא retrofit. החלפתי את הרפלקטורים שלי לרפלקטורים חדשים ולכן זה לא מסנוור ונראה טוב יחסית.

9-final01.jpg

פורסם

אצלך זה נראה ממש טוב. לא תיארתי שזה AM. בכל אופן איפה רכשת את הרפלקטורים? אני מניח שרכשת אותם יחד אם הנורות שכן הם צריכים להשתלב זה עם זה... פשוט לחפש רפלקטורים יעודיים ל D1S או D2S?

תודה,

אלון

פורסם

לא, רכשתי רפלקטורים חדשים מהמוסך המרכזי. החלפתי את שלי, שהיו דהויים.

אם זה קיט AM, אז אתה צריך רפלקטורים שמתאימים ל H.

אם קיט OEM, אז צריך D2 או D1.

פורסם

טוב, נבדוק איך זה נראה שוב מחר בערב (ראיתי שאתה מגיע :razz: ). סט OEM הזול ביותר שמצאתי עולה 370$ לא כולל משלוח (מעניין מה יעשו המוכסים). על זה צריך להוסיף את כל עבודת ה - Retrofit. קיט AM "איכותי" עולה 250$ (וראיתי גם קיטים ב - 120$). מחר אחליט סופית אם הפרש העלויות מוצדק (אני שואף לשם :wink: )

תודה על הייעוץ,

אלון

פורסם

במכס ידפקו לך 50% מס, אלא אם אתה מצליח לשכנע את המוכר להכריז על מחיר מתחת ל 100 דולר (עדיף משהו כמו 45$).

על לא דבר. :)

• תוכן חדש...