Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen ZX... איזה דגם הכי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשה גם אתה התחלת עם ההסתלבטויות ... תקרא את התגובה של תומר ושלי בPSI על דעתי על הענין.

אתה צודק - מוט יותר עבה לא משנה , תיבת הגה של 2.4 סיבובים לעומת זאת מאוד משנה.

עגלה ?

יחסית לאריקה ברזיל או 316 אוטומט ... נכון ... אבל יחסית לאופטרה :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאשה גם אתה התחלת עם ההסתלבטויות ... תקרא את התגובה של תומר ושלי בPSI על דעתי על הענין.

אתה צודק - מוט יותר עבה לא משנה , תיבת הגה של 2.4 סיבובים לעומת זאת מאוד משנה.

לא קראתי ב PSI . אז מה .

מוט יותר עבה זה משנה . אבל בקיצוניות ???

זה לא שהמוט מייצב של הוולקן הוא 5 מ"מ...

תיבת הגה 2.4 זה יותר טוב מה - 2.8 של הוולקן בהחלט , אבל לא מדובר על שינוי מהגה 3.8 סיבובים להגה 2.4 !

אני לא אומר שה 16V לא עדיפה , היא עדיפה ללא ספק בכלל .

אבל אתה אמרת "קיצונית" . מצטער לא בכזו קיצוניות . לא לדעתי לפחות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

AUDI - את זה אתה אומר מניסיון ?

כי בא אני אספר לך מה מניסיון ...

לחבר היתה S16 ( לצורך הענין שלא תגידו שהוא נסע מטורף בלה בלה ... באותו יום אני והוא לחצנו והוא היה חצי אוטו לפני ... )

לחבר אחר היתה ZX עם השתלה של מנוע 605T.

השנים "בדקו" , בגדישה מקורית , ה306 היתה מקדימה בכל מצב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בא נגיד את זה ככה - הנקודה העיקרית היא - אין מה לקוות ל16V כמעט , כי אין כמעט כאלו מכוניות בארץ עוד.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש ZX 16V בבסיס שלי (בסיס לשעבר, השתחררתי :-D ), לבנה מדהימה פשוט, מצב נדיר ביותר מבחוץ (צבע חדש) ומבפנים, נראת כאילו זה הרגע יצאה מהסוכנות.

פורסם
ועם ההבדלי מחירים של ZX16V וולקן, עדיף להשתיל בוולקן מנוע 605T והתוצאה תהיה טובה יותר.
מה קשור לשרשור ?

וולקן עם מנוע טורבו אמנם תהיה חזקה יותר וזה בתנאי שהכל יהיה כמו שצריך וכו'... אין מה לעשות יותר קג"מ תמיד עוזר במהירויות הגבוהות .

אבל מבחינת מה שאני וליביו דיברנו זה בכלל לגבי ההתנהגות וכאשר אתה שם מנוע טורבו ( כבד יותר במיוחד עם הצנרות והאינטרקולר וכו' ) אז אתה רק מרע את ההתנהגות ( במיוחד ב 1.9 שהוא מנוע עם בלוק אלומיניום ) והוא מרגיש טוב יותר מה 2.0 בעל בלוק הברזל . אז שלא נדבר על בלוק ברזל ועוד כמה ק"ג...

ועוד לא נגעתי בנקודה של העודף קג"מ בלחיצה בריאה על המצערת .

יאשה , שבטוח תהיה לו עוד וולקן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ליביו, לצרוך העניין אני בעלים של וולקן קרוב לשנתיים.

העניין שאני דיברתי אליו והקשר לנושא זה על ההפרשי מחיר. המחירים שדורשים על 16V, הם בסביבות ה30K.

וולקן עולה הרבה פחות. בקשר "ללחיצות" עם החבר'ה, זה לא ממש מדד תלוי מה מצב המנוע והכל.

בקשר להתנהגות נהגתי על וולקן טורבו וזה נכון שההתנהגות משתנה, אבל לי מה שחשוב זה ה"זריקות" ולא זמני מסלול, ועדיין הוולקן "החליקה" בצורה מהממת גם עם מנוע 605T (אולי זה קשור בנהג? :smile:) .

אני מסכים ש16V "מרגישה" יותר טוב בכל הקשור להתנהגות. אבל וולקן עם מנוע 605T מהווה חבילה טובה יותר לדעתי, בייחוד שנשאר גם עודף אם קונים וולקן בלי מנוע או משהו. אבל כל אחד והעעדפות שלו.

בקשר ל"בדיקה", חכה קצת עד שגם אני ישים מנוע:wink: .

פורסם
ליביו, לצרוך העניין אני בעלים של וולקן קרוב לשנתיים.

העניין שאני דיברתי אליו והקשר לנושא זה על ההפרשי מחיר. המחירים שדורשים על 16V, הם בסביבות ה30K.

וולקן עולה הרבה פחות. בקשר "ללחיצות" עם החבר'ה, זה לא ממש מדד תלוי מה מצב המנוע והכל.

בקשר להתנהגות נהגתי על וולקן טורבו וזה נכון שההתנהגות משתנה, אבל לי מה שחשוב זה ה"זריקות" ולא זמני מסלול, ועדיין הוולקן "החליקה" בצורה מהממת גם עם מנוע 605T (אולי זה קשור בנהג? :smile:) .

אני מסכים ש16V "מרגישה" יותר טוב בכל הקשור להתנהגות. אבל וולקן עם מנוע 605T מהווה חבילה טובה יותר לדעתי, בייחוד שנשאר גם עודף אם קונים וולקן בלי מנוע או משהו. אבל כל אחד והעעדפות שלו.

בקשר ל"בדיקה", חכה קצת עד שגם אני ישים מנוע:wink: .

שאתם אומרים מנוע 605T, אתם מתכוונים למנוע של פג'ו 605? שבמקרה הוא 2000 סמ'ק טורבו..?

או משהו אחר לגמרי?

אם כן, זה חוקי לעשות השתלה כזאת? וכמה זה צריך לעלות מנוע כזה?

פורסם
חיפוש יענה לך על הרבה מהשאלות.

VTS? לא תמצא אחת למכירה, ואם כן (סיכוי קלוש כבר אמרתי) היא תיהיה במחיר מופרז וכפול מהמחירון.

שאלה: הסקסו- VTS של סיטרואן היא לא דגם מקביל של ה 106 ראלי או דגם אחר של ה 106?

פורסם
שאלה: הסקסו- VTS של סיטרואן היא לא דגם מקביל של ה 106 ראלי או דגם אחר של ה 106?

מקבילה של 106 GTI

פורסם
כן של 605 , אני מכיר 205 gti אחת שנוסעת עם מנוע כזה

אתה יודע אולי כמה עולה מנוע כזה?

ואיפה אפשר להשיג בארץ? (בפרוקיות לא נראה לי שיש הרבה)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...