Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא אספנות אך מושך!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב יצא לי לראות רכב מדהים ביופיו

לא זיהיתי עד שהתקרבתי ראיתי שזאת וולסווגן G 60

אדומה מדהימה

פעם ראשונה שאני רואה רכב כזה בארץ

לא זכור לי שבארץ נימכרו רכבים מסוג זה

או שאני טועה

בכל מקרה הנה תמונה

1990%20VW%20Corrado%20G60%20punainen.jpg

toyota celica 93

פורסם

קוראים לזה קוראדו.

G60 זה כינוי הדגם,(1.8 ליטר מוגדש).

נמכרו בכמויות קטנות בארץ, הערכה גסה מאוד למצבה הנוכחית:

קצת.

והן באמת יפות.

עריכה: הקדימו אותי...bleh :-|

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

הייתה לי כזאת בעבר, רכב מדהים, זו שהייתה ברשותי עברה הקשחה, הרכב ישב פשוט צמוד לכביש בצורה ממש מדהימה, אכן יש ספויילר חשמלי שניתן לפתיחה בכל מהירות בלחיצת כפתור (לפחות אצלי ככה היה), יש לאוטו ישיבה נמוכה של אוטו ספורט משהו מטורף, לא כל אחד יאהב את זה, אוטו יקר מידי בשביל השנתון, ולא הובא לארץ בצורה סדירה עד כמה שאני יודע...

מצורפות תמונות של זו שהייתה לי

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=5785254&alid=24251&uid=15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2&AlbumIsOpen=False

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=5785257&alid=24251&uid=15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2&AlbumIsOpen=False

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הקוראדו הובאה לארץ על ידי צ'מפיון במספרים זעומים עם מנוע 1.8 "רגיל" בתחילת שנות ה 90. מספר גדול מזה של קוראדו G60 מוגדשות (1.8 עם סופר צ'רג'ר) הגיע בסוף שנות ה 90 ותחילת ה 2000 בעיקר על ידי "עולים חדשים". רוב המוגדשות הגיעו מארצות הברית, ומשום שהן יוצרו על ידי סדנת קארמן, יש להן שני מספרי שלדה ! נתקלתי בתופעה בעת שעבדתי במחלקה הטכנית של צ'מפיון.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

זכור לי שהמגרש של היבואן הוצף בתחילת שנות ה-90 וכמות לא מבוטלת של מכוניות משופצות נמכרו אח"כ במחירים מצחיקים - צריך לבדוק בדיוק מה נרכש עם המכוניות הללו - חלק מהן יכולות להיות בעיתיות...

אבל - יתכן וזכרוני מטעה.

פורסם

היה דגם מהמפעל שהגיע עם מנוע של VR6...

אני מאמין שאלה הגיעו במספר מועט ביותר לארץ.

אני נסעתי באחת משופרת מאוד בארה"ב עם המנוע של הVR6 רכב מדהים!

dscn05051iy.th.jpg

dscn05153yj.th.jpg

פורסם

אך איזה זכרונותתתתתת.

כשהיתי ילד היתה לאחד השכנים בשכונה אחת כזו בצבע אפור. כל פעם שהיתי רואה אותה היתי מתלהב מחדשששש. מעניין מה עלה בגורלה.

לפחח שלי אבי אביב יש אחת כזו מדהימה בצבע אדום.

לחבר שלו יש בצבע כחול כהה כהה/שחור. ואחת דומה לעוד לקוח שלו.

שלושתן לא למכירה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מוישלה...

אתה זוכר אותם בתור ילד.... אני זוכר אותם אחרי צבא... אמרו אז שזה הרכב הראשון שמגיע עם ממיר קטליטי, ואמור ללגום דלק נטול עופרת.

אך איזה זכרונותתתתתת.

כשהיתי ילד היתה לאחד השכנים בשכונה אחת כזו בצבע אפור. כל פעם שהיתי רואה אותה היתי מתלהב מחדשששש. מעניין מה עלה בגורלה.

לפחח שלי אבי אביב יש אחת כזו מדהימה בצבע אדום.

לחבר שלו יש בצבע כחול כהה כהה/שחור. ואחת דומה לעוד לקוח שלו.

שלושתן לא למכירה.

משה.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...