Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכל המקצוענים (וגם למי שלא אך מבין) , מה אתם ממליצים בתקציב לHU של עד 1400 ש"ח, אני מתלבט בין DEH-P5750MP של פיוניר לבין KDCW5031 של קנווד

ראוי לציין שלפיוניר 3 יציאות למגבר (שליטה על סאב) אך רק שנת אחריות אחת אל מול 3 שנות אחריות של קנווד אך עם 2 יציאות בלבד.

על כל פנים מבחינת עוצמה, בין 22W RMS של פיוניר קנווד לדגם הנ"ל מוציא (כך כתוב במפרט) 30W RMS, האומנם?!

אשמח לקבל עצתכם.

פורסם

עדיף פיוניר יותר איכותי בתקציב כזה אתה יכול לקנות דגם יותר חדש ועצבני תבדוק באתר זאפ:-P

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

תודה אריק, רק שבזאפ אני רואה שהדגמים רבום ככולם אולי יותר יפים (לא בהכרח יותר חדשים) אבל מבחינת היכולות (והתאמה לדגם אסיאתי שזה מה שהבנתי שרצוי) DEH-P7750MP הוא שעומד באותו סטנדרט של DEH-P5750MP אבל הוא כבר גבוה ממנו במחיר...

למה אתה מתכוון דגם חדש ועצבני יותר?

תן דגם מומלץ שאתה היית רוכש בתקציב שציינתי...

פורסם

רשמת תקציב עד 1400 אז תוסיף עוד 100 שקל ותקח 7750 יש לו יותר פונקציו ,חיתוכים, יש גם חיתוכים לסאב וגם יפה וכו'

אם תחפש יותר טוב תמצא גם יותר זול:-P

פורסם
תודה אריק, רק שבזאפ אני רואה שהדגמים רבום ככולם אולי יותר יפים (לא בהכרח יותר חדשים) אבל מבחינת היכולות (והתאמה לדגם אסיאתי שזה מה שהבנתי שרצוי) DEH-P7750MP הוא שעומד באותו סטנדרט של DEH-P5750MP אבל הוא כבר גבוה ממנו במחיר...

למה אתה מתכוון דגם חדש ועצבני יותר?

תן דגם מומלץ שאתה היית רוכש בתקציב שציינתי...

א. נתחיל בזה שזאפ לא תמיד מחובר למציאות , לאיתים רחוקות מאוד מעדכנים שם מחירים הכי טוב לבדוק לבד.

ב. אם באמת ה תקציב הוא 1400 ש"ח שווה באמת להשקיע עוד טיפה ולהביא את ה 7759 (אם אני לא טועה אולי אפשר כבר

למצוא אותו במחיר הזה - שוב תבדוק) או שתביא סידרה 7 שונה (בגדול ההבדלים בין ה 5 ל 7 הם שבכל ה 7 יש 3 יציאות

למגבר , 2 ב 5 , ותצוגות יותר יפות , יותר אפשרויות אקולייזרים ועוד ...)

פורסם

לכל המיקצוענים שלום.

ההבדל בין סידרות ה 5 ו ה7 זה רק תצוגה, מראה, יציואת למגבר, ואפשרות להפוך פזה בסאב דרך המכשיר... זה הכל חוץ מזה אין הבדל באקוולייזרים ו חיתוחים זה אותם דברים אפילו ב סידרה 4 אותו דבר.

אבל ב סדרה 8 זאת אומר 8650 יש כבר הבדל משמעותי ב כיוונים חיתוכים!

אם אני טועה תקנו אותי...

פורסם
ההבדל בין סידרות ה 5 ו ה7 זה רק תצוגה
לא יש גם הבדל בחיתוכים יש לך יותר חיתוכים לסאב ולא רק להפוך פאזה.:roll:

תפתח מפרט תכני של שתי מכשירים ותראה...

פורסם
לא יש גם הבדל בחיתוכים יש לך יותר חיתוכים לסאב ולא רק להפוך פאזה.:roll:

תפתח מפרט תכני של שתי מכשירים ותראה...

אני לא צריך מפרט כי במיפרט בכל אתר רושמים משהו אחר

אצלי היה סידרה 5 8 לחבר אחד שלי יש סידרה 4 ישנה 4500 ישלו הכל שם קרוס שליטה על סאב גם קרוס לחיתוח תדרים וגם לוול עוצמה לחבר השני שלי סידרה 7 החדשה 7750 יש לו אותו דבר ו עוד כיוון פזה לסאב וואפר גם אם סידרה 1 נפגשתי לאבא שלי היה1650 בסידרה הזאת אין כלום חוץ מאקווליזר פרמטרי של פיונייר.

ב סידרה 8 ובידיוק 8650 יש יתר תדרי חיתוך קיים גם קרוס לרמקולים אחוריים ו ישל אקווליזר רגיל של 13 ערוצים לא פרמתרי הכל מניסיון.

שככתי שהוסיף שגם קיים DSP ב דגם 8600

• תוכן חדש...