Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מזה כמה ימים ישנה בעיה במחוג הסל"ד ומחוג המהירות.

כאשר מניעים את הרכב הכל בסדר אבל לאחר נסיעה קצרה מחוג המהירות נופל ונשאר למטה

בנוסף מחוג הסל"ד נופל ומתחיל לרעוד רעידות ממש קלות אבל מהירות.

ניסתי לכבות את הרכב כאשר זה קורה ומחוג הסל"ד ממשיך לרעוד אפילו שאין מפתח בסוויטש

בדקתי את ל חוטים שמחוברים מאחור והכל נראה תקין.

יש לציין שתאורת השעונים תקינה וכך גם שאר השעונים.

האם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

ד"א המוסך המרכזי בירושלים התחיל לחייב על בדיקת מחשב דבר שלא היה עד היום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא מכיר באופן אישי את הA4 אבל מניח שאת נתוני המהירות והסל"ד מספק מחשב הרכב (שמתמש בנתונים אלו לצרכים שונים) את הנתונים הללו מקבל המחשב מחיישנים שונים וממיר אותם למתח DC יחסי. בדר"כ מתח זה מועבר לשעונים באופן אנלוגי.

במקרה שלך יש 2 מכנים משותפים

1. המחשב

2. לוח השעונים

ברכבים מתקדמים מאוד מועברת תקשורת ספרתית בין לוח השעונים למחשב ולכן קיימת גם סבירות שמידה וברכבך קיימת תקשורת שכזו יתכן והבעיה היא בלוח השעונים או בקו התשורת שמחבר ביינהם.

אפשרות אחרונה (וסבירה ביותר) שמדובר באדמה (קו היחוס החשמלי) פגומה או מחבר רופף,

היות וטמפ משפיע על התפשטות החומר שיוניי טמפ עשויים ליצור תופעות של קצר/נתק במחברים.

בכל מקרה אין תחליף לבדיקה במוסך בעל ציוד מתאים

בהצלחה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זאת מחלה ידועה של AUDI היה לי אוטו בA4 עם מד הדלק

וגם לחבר אותה בעיה בA6

אם אני לא טועה תיקנו לי את זה עוד במסגרת האחריות

פורסם

קודם כל תסגור כבר את הדשבורד שפרקת וכל החוטים שם רופפים.

דבר שני = כשלקחתי את האוטו לפני כמה ימים והתעסקתי עם הגג שמש - פתאום השעונים התחילו לעבוד

אבל דבר ראשון - תבדוק קצרים איפה שפירקת ואת הפייוזים גם.

פורסם

קודם כל סגרתי הכל ואין קשר בין שניהם

והחוטים הרופפים כנראה שזה בגלל כל המתקינים למינהם שהחליטו "לשפץ" את מערכת החשמל ברכב

היום גיליתי חיישן רטוב משמן שמגיע מלוח השעונים ומתחבר לגיר, הנזילה כנראה ממסנן השמן

האם זהו חיישן המהירות והסל"ד?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...