Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי...

והחסרונות,--> יש מחיר מחירון ואם לא מוצא חן בעינך דבר "ללמפה"

יש שעתון ואם השעתון רושם שעתיים לפעולה מסויימת ובפועל לוקח לבצע אותה כשעה בלבד או פחות, ---לא יעזור!!!! החשבון שאתה כבעל הרכב תשלם יהיה שעתיים, ואם יש כמה פעולות, אל תתפלא אם תשלם כפול או פי שלוש ממה שעבדו בפועל על הרכב, וגם יותר...

אז לך תתוכח עם מחירון..

אולי במחירון מגולם קצת מחיר החזקת מוסך ורכישת ציוד... וואלה אני לא יודע ואין לי מושג, מה שבטוח שלי אישית המחירים נראים יקרים קצת... (קצת?)

דני

שלום דני כול מה שכתבתה נכון ורק אנחנו פריירים ולמה ?

מי שכתב את השעתון הוא לא פרייר ולא טיפש דוגמא: נניח שלפרק 4 פלגים לוקח 5 דק' אוקי

מה קורה שאתה ניתקע אם פלג סורר ומנסה להוציע אותו בלי להרוס הברגה ומי כמוך כבר היה בסרט הזה ,בסך הכול רוצה לעזור לקליינט ומה קורה בסוף אתה לוקח עוד כמה שקלים ואתה מיד גנב בעיני הלקוח ולא מענין אותו שרק ניסיתה לעזור, הבנתה את זה היצרן לוקח בחשבון ואתה ואני לא.

שים לב לחשבון עבור מה הוא שילם המחיר הגון ביותר תוריד את המע"מ ותחשב ותיתפלא המחיר סביר.

4 פלגים +- 280 ש"ח

מסנן שמן מקורי 68 ש"ח

שמן מנוע +- 120 ש"ח

רק חלקים 468 ש"ח לפני מע"מ (מחירי חברה לא אני ואלא אתה)

טיפול 200 כולל בדיקת בלמים סביר ביותר, דפק אותו במחיר החלפת הפלגים או אולי אכל חרה להחליף אותם לקח 75 ש"ח חבר הכול 743 ש"ח תוסיף מע"מ 866 ש"ח כולל מע"מ..

אז כול הויכוך הוא על סכום של 60 ש"ח ממש דפק אותו בגדול הרויח 1000000 $

אני רוצה לראות את כול הגיבורים האלה מיתוכחים אצל רופא או עו"ד או רופא שינים הם קדושים ואנחנו

זבל.

אגב החבילה הגיעה אבל שמתה לב האימפלור לא מיסתובב טוב? יכול להיות שנפל בהובלה?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התבוננתי מה עלה מי, הגעתי לפלאגים, וראיתי 300 ש"ח #@%@#%$@%

מזכיר לכולם, אין לי אלפא או רכב אחר שמשתמש בפלאגים כ"כ יקרים, פוקוס, ואז מתחילה החרטא, זה פלאג של מוטוקראפט, מחזיק 60, ובלה בלה בלה, לא התווכחתי, הלכתי.

אני מצטער לומר לך אבל אתה קשקשן שחבל על הזמן.

מה, רק מכוניות "אקזוטיות" משתמשות בפלאגים יקרים ? אם אתה חושב כך אז כדאי שתרד מהעץ עליו טיפסת.

רוב המכוניות המודרניות משתמשות בפלאגים יקרים (ואיכותיים יותר)- כל זאת לצורך החלפות בתדירות נמוכה יותר של המצתים. הפורד פוקס שלך היא לא סובארו DL - וזה שבשבילך היא "רק" פורד פוקוס, כדאי שתבין שלמרות הכל מדובר ברכב מודרני ועם זה אתה צריך לחיות... אם אין לך כסף אז כדאי שתמכור ותקנה משהו שהכיס שלך יכול להרשות לעצמו - רק אל תבוא ותבכה בפורום שלקחו לך כמעט 1000 שח על "טיפול 10,000"....

בכלל, כדאי שתבין שהמושג "טיפול 10,000" שייך כבר לגינזח ומקורו אי-שם בשנות ה-80. הטיפול שעשית הוא לא טיפול 10,000 אלא טיפול 60,000 - ויש הבדל עצום (הן בטיפול עצמו והן בעלות החלפים של מכוניות חדישות).

אלא שנשבר לי לראות אנשי מקצוע מסבנים אנשים אחרים בביטויים כמו פלאג מיוחד.

אתה צודק... כמו שבני ל. אמר - יש ויש, תלוי על מי אתה נופל... אבל אין ספק שבמקרה הזה אתה טועה.

לי נשבר לראות אנשים שחושבים שתמיד מנסים לדפוק אותם או לסבן אותם - והכל בגלל שפעם היתה להם מכונית שהם קנו לה פלאגים ב 50 שח לסט. מה נסגר איתכם אנשים ?!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום לנסיך.

פעם הבאה אני יוריד לך את כתר הנסיך!!!

שים לב ידידי מדובר בפוקוס 2004 ואים לא איכפת לך הולכים שם פלגים מיוחדים לפי הפרוט הבא!

מוטוקרפט AZF522C

צמפיון RES9YCC4

NGK PTR5A-13

שלושת סוגי הפלגים לתשומת ליבך הם ארודיום ולא רק שהם ארודיום יש להם אורך תבריג שונה.

והם יקרים גם בגוטמלה וגם בגוראדה לחרה.

אתה קופץ לפעמים גבוה מידי ורחוק מידי ואזזזזזזזזזזז נופלים על הטוסיק במיקרא הטוב במיקרא הרע

נופלים בצורה מיוחדת מאוד על הפנים.

אגב אתה יודע כול כמה ק"מ יש להחליף רצועת טימינג ברכב שלך לפי הוראות היצרן ?

בברכה בני ל. "המיוחד מאוד מאוד"

:) ואללה בינימין, שכנעת אותי

אתה יודע מה? חשבתי לקנות לחברה שלי מתנה טבעת, אבל כי הפלאגים האלה כל כך מיוחדים אולי אני אפנק אותה ברביעיה של פלאגים לפוקוס במקום...

כל כך הרבה אותיות באנגלית, כל כך הרבה שמות של מותגים, חברות, מספרים, אתה יודע מה?

מזל שהוא הצליח להשיג את הפלאג, הוא עוד היה עלול להשבית את האוטו לאיזה חודש עד שהיו מוצאים לו פלאג משומש בגוואדלאחרה באמת, כי אתה יודע, זה פורד פוקוס, אוטו נדיר.

שכנעת אותי.

אנחנו לא בשנות האלפיים, אין הסכמי סחר חופשיים ואפשר למרוח אותנו בשטויות עם אותיות ומספרים ופנים אירודיות בחוץ ניאודמיום ובאמצע במבה-אדומה :)

מזל שיש אינטרנט אחרת לך תדע מה היו מוכרים לנו...

אבל אתה צודק, זה אוטו אקזוטי, שיגיד תודה שבכלל טיפלו לו בפורד-פוקוס-1600-אוטומט-ליסינג-צבע-כסף שלו

זה הרי אוטו מיוחד, ויש לו פלאגים מיוחדים, כן כן, זה לא אוטו שנמכר בכמויות, כמו ב.מ.וו למשל, שיש לה פלאגים זולים, אתה יודע, 4 אלקט', פנים אירידיום, עם נגד או בלי, סט של בוש סופר אקסטרא יקר עם מתנה לאישה של הפרסי עולה 80 שקל, אבל זה כולה ב.מ.וו.

אין להם פלאגים מיוחדים. לא כמו של פורד פוקוס, שגם ככה כמעט לא נמכרה בארץ.

תהיה רציני רגע, לעשות קופה על שיש הצעיר ולמרוח אותו שיש לאוטו פלאגים מיוחדים?

ומה שמו לו בנוזל קירור? מיים עם נצנצים?

ראבאק, לפעמים אפשר להגיד "ואללה, עשינו טעות, פאדיחה, נתקן" אבל להגיד על פלאגים של פוקוס שהם מיוחדים?

לבריאות.

רון.

נ.ב. - האוטו שלי מתפנקת בטיימינג כל 70 אלף. כתוב בספר 80 אבל בשביל שיהיה לי שקט כשאני מחליף לה פלאגים לא מיוחדים פעם ב15 [אין לי סבלנות לחכות 60 אלף, אני מצטער] אני עושה פעם ב-70.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנסיך,

אף אחד לא אמר שזה אוטו נדיר.

עצם העניין שהפוקוס היא מכונית נפוצה מאד במחוזותינו לא אומר שהפלגים שלה לא יכולים להיות יקרים, כפי שבני ל. פירט.

זה בהחלט לא סותר אחד את השני.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מזל שיש לי גולף דור 4.

פלגים מחליפים אחרי 60K או 3 שנים במחיר של 100 שקל ל-4 יחידות תוצרת NGK = מקורי הנקראים spark plug 'longlife' .

איזה כייף לי :)

פורסם

איציק, עזוב, מה מודרני באוטו הזה ? פורד אסקורט החדשה, אפילו בחשבונית זה מופיע "מצת מנוע זטה+אסקו'+מונדא"

ככה הפלאג, לא ידעתי שאסקורט רכב מודרני...

ומחר, בשביל הספורט, אני אברר מחיר של רבעיית מצתים מוטוקראפט לפורד פוקוס, ישירות מהיבואן, ואז יהיה לי גם הערכת מחיר לטיפול הבא :)

ותודה לבני על המק"ט של הפלאג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקום לבכות על חלב שנשפך, יכלת לברר מחירים לפני הטיפול.

דוגמות למחירים יכלת למצוא גם בפורום(שים לב לתאריכים של החשבוניות).

המחירים לא השתנו במשך שנתיים-שלוש(או שקבלת הנחה), לעומת זאת הוצאות המוסך גדלו.

אז לפני שאתה צועק שחטו אותי - יש עוד פנים למטבע.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הסבר לזמני שעתון עבודה: כשמופיע 0.40 בשעתון לחיוב עבודה אין זה 40 דקות אלא 24 דקות בלבד

וזאת כי בשעה יש 60 דקות ו 0.10 של שעה (עשירית) זה 6 דקות. רבים וטובים מהלקוחות של מוסך טועים בפרוש הזמנים ומייחסים זמן עבודה רב יותר ממה שכתוב בחשבונית.

לפותח השרשור, נא ציין אם צדקתי ואם כתוב בחשבונית 40 דקות או 0.40 (שזה רק 24 דקות).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

למרות שהעלו את זה כבר לפני אני חייב לחדד פה איזו נקודה:

75 ש"ח לפלג שמוחלף כל 60K. ואם היית מחליף פלגים כל 15K, אז 18.75 ש"ח זה סכום הגיוני לפלג?

תחשוב על זה סנשיין...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
הנסיך,

אף אחד לא אמר שזה אוטו נדיר.

עצם העניין שהפוקוס היא מכונית נפוצה מאד במחוזותינו לא אומר שהפלגים שלה לא יכולים להיות יקרים, כפי שבני ל. פירט.

זה בהחלט לא סותר אחד את השני.

אפי.

אפי פיספת לגמרי את מה שכתבתי, או שאולי אני לא הייתי ברור.

לא אכפת שיש בפוקוס פלאגים יקרים.

מה שקומם אותי היא הנטיה המיידית למרוח את הלקוח ב"זה פלאג מיוחד" - דבר שקורה תדירות במוסכים ובעגה של אנשי מקצוע.

כל מה שעולה שני שקל מעל הנורמה הוא "פלאג מיוחד" ואנשים אוכלים את השטויות האלה ומשלמים המון כסף על כלום.

אגב, גם אצלך במגאן יש "פלאג קסם" כזה? הרי מרווח הטיפולים אא"ט הוא 30 גם במגאן?

לא מפריע לי מחיר הפלאג - האוטו שלי ניצת על ידי בוש אירידיום מרובעי אלקט' שעולים 80-140 ש"ח לרביעיה, ועדיין, אף אחד בתהליך לא בא לספר לי סיפורים שיש לי פלאגים מיוחדים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אור, ברוך הבא למועדון נפגעי המוסכים המורשים בישראל.

יש לי שפע דוגמאות: למשל אחותי הלכה להחליף נורות קדמיות לרכב H7, גבו 200 ש"ח עבור נורות שעלותן גג 50 ש"ח באוטודיפו!

בו אני אסביר לך משהו בכלכלה.

כשאחותך מכניסה את הרכב למוסך כדי להחליף נורה זה עולה למוסך מעבר לעלות החלק. זה עולה לו בזמן של המוסכניק, שנכון שלא צריך להתעסק בזה יותר מדי אבל זה עדיין נכנס לו לסידור עבודה, זה עולה בזמן של הפקידה, זה עולה בשטח שהרכב תופס במוסך, זה עולה בנייר של להדפיס קבלה ועוד ועוד. בשביל פחות מ-200 ש"ח לא משתלם להם בכלל שהיא תבוא "להציק" להם.

אז שאחותך תהיה פעם הבאה קצת יותר חכמה ולא תכניס רכב למוסך על מנת להחליף נורה. כל חשמלאי ברחוב המסגר ישמח לקפוץ איתה שנייה לאוטו ולהחליף לה נורה עבור חיוך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא כול מוסכניק/חשמלאי מוכן להחליף נורה קידמית H7 צד הנהג בגולף דור 4.

למי שאין ידיים קטנות וידע באופן החלפת הנורה ברכב זה יבזבז גם חצי שעה עבור החלפת הנורה.

על-פי הוראות היצרן יש לפרק מצבר+כיסוי מסויים על-מנת להחליף את הנורה.

במוסך צ'מפיון גובים מאנשים 120 שקל עבור החלפה זו ואני מסכים איתם במקרה זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מר נסיך , ומר בני.

אני לא מבין על מה הויכוח ... פלאגים לדייטסו שרייד עלו לי בזמנו כ 60 ש"ח אם אינני טועה , 60 לכל 10 אלף ק"מ , בחישוב של "טיפול 60" זה 360 ש"ח .... אז למה מר אור בטיפול 60 משלם 300 ואני 360 ש"ח !? (אומנם אצלי זה "פרוס" לתשלומים כל 10 אלף..אבל במצטבר אני משלם יותר !)

אם כך אני רוצה גם כן להתלונן ! ואני גם רוצה פלאגים מיוחדים שיחסכו לי 60 שקל !

פורסם

שלום רב.

ולכן יש אולי טעם לבדוק לפני שרוכשים רכב מה עלויות הטיפולים בו.

זה די פשוט ויכול להוכיח את עצמו כמשתלם בטווח הארוך

מה גם שרב רכבי "1600 אוטומט אפשרות לליסינג" :) זהים פחות או יותר.

יובל

פורסם
בשביל פחות מ-200 ש"ח לא משתלם להם בכלל שהיא תבוא "להציק" להם.

אז שאחותך תהיה פעם הבאה קצת יותר חכמה ולא תכניס רכב למוסך על מנת להחליף נורה. כל חשמלאי ברחוב המסגר ישמח לקפוץ איתה שנייה לאוטו ולהחליף לה נורה עבור חיוך.

במוסך ברע"מ שהוא גם מורשה של פולקסווגן לוקחים עבור החלפת נורה כולל עבודה 50 ש"ח לנורה, ויש לי קבלות! מה שעושים בריטס זה שחיטה, 200 ש"ח לשתי נורות, קצת מוגזם ידידי. וזה לא שחסר למוסך ברע"מ עבודה שהם התחילו במכירת חיסול.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...