Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה החלפתי לפני כמה ימים את המגבר שלי לJL 500/1 מהייפוניקס1205D

אני רוצה להחליף את הסאבים שיש לי כרגע והשאלה שלי כזו לפי מה ששתי מתקינים אמרו לי הL5 ינוצל וישמע יותר חזק מהL7 עם המגבר שלי האם זה נכון וגם אתם ממליצים ככה ?

ועוד שאלה היום הייתי בחנות וראיתי סאב של קיקר L7 אבל הוא לא היה כסוף עם S כחולה כמו שאני מכיר וכמו שיש גם באתר של קיקר ... הוא היה כסוף עם S אדום שחור דומה יותר לסדרה של הסולו X שלהם אבל היה רשום על הסאב L7 אז שאלתי את המוכר למה הוא לא נראה לי כמו הדגם המוכר אז הוא אמר שזה הדגם החדש יותר האם לבקש ממנו שיביא לי תדגם הזה או את הדגם שהוא הציג לי?

ועוד שאלה האם עדיף להביא אולי במקום הקיקר 2סאבים של רוקפורד

2 HE סליל כפול של4 אום כל אחד לכל סאב 400 RMS תיבה כפולה אטומה המחיר כולל תיבה יצא לי אותו דבר כמו L7 +תיבה?

פורסם

כן לזה התכוונתי ... סבבה על שאלה אחת ענית לי עכשיו האם הוא יותר טוב פחות טוב מהחדש?

מבין 3 האפשרויות איזה טובה יותר על המגבר שלי

1.S12L7

2.S12L5

3. 2* HE2 של רוקפורד

פורסם

ההבדלים בין ה L7 ל L5 הם ככה ב 2 אום - L7 = 750 RMS L5 = 600 RMS

אם אתה מתכוון לחבר את הסאב למגבר שמפיק מקסימום 500 RMS ב 2 אום אז אתה באמת יכול להסתפק

ב L5 (שוב שמסוגל לקבל 600 RMS מקסימום...) , גם ככה אתה לא תנצל את ה L7 .

אבל אולי למישהוא יש דעה שונה שחושב שה L7 עדיף מבחינת - סאונד , אמינות או כל תחום אחר ..

פורסם

אני יודע את המידע הזה שהL5 הוא 600 והL7 הוא 750 השאלה שלי איזה מבין כל הסאבים שאמרתי ישמעו יותר טוב באוטו עם המגבר הזה ספציפית ד"א שמעתי אותו עם הL7 והוא הרים אותו יפה מאוד עם הL5 אין לי אפשרות לשמוע ובקשר לסאבים ההם מישהו אולי מכיר אותם אני שמעתי אותם לא באוטו שלי ולא על המגבר שלי אז אין לי כל כך איניקציה על הטיב שלהם באוטו שלי ועל מה עדיף...

פורסם

לגבי המגבר:

זה אחד המגברים הטובים שיש. ההספק האמיתי שלו גבוה בהרבה והוא פשוט מעולה! הוא יכול להחזיק בצורה מעולה גם 2 L7ים ללא שום בעיה (מניסיון!)

לגבי הסאבים:

ללא ספק, ובאופן מוחלט, שתי סאבים של HE2, יישמעו חזק יותר.!

העניין הוא שכל סאב יירד ל - 2 אוהם, ואז 2 כאלה זה אומר 1 אוהם, אני לא זוכר בוודאות אבל אם הJL יציב ב 1 אוהם - אז לך על זה, התוצאה תהיה בוודאות טובה יותר מאשר L7 אחד!

לגבי ההבדל בין הישן לחדש: הישן השחור (לגמרי, לא זה שבתמונה) הוא הדגם האחרון שמיוצר בארה"ב, ממנו ואילך - זה כבר לא ייצור אמריקאי. מבחינה תאורטית לא אמור להיות הבדל, מבחינה מעשית - צריך לבדוק את זה. בכל אופן לי יש את האמריקאי.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

הבנתי... אז מישהו יודע אולי מה ההבדלים המעשיים בין השניים והאם אני צריך להוריד את המוכר במחיר בגלל שהוא דגם ישן יותר..? המחיר הוא 1500 שהוא דיי זול יחסית ..

בקשר ל2 סאבים הם יעלו 2000 עם תיבה כפולה אבל הם משומשים שבועיים על ידי המוכר בחנות באוטו שלו אז לא יודע אם זה ישתלם לי.. ויש את שיקול המקום גם..

האם זה יהיה ממש משמעותי ההבדלים בין ה2 ל1 כי כרגע יש לי 2 שלJVC 350 כל אחד ולא שמעתי הבדל גדול בעוצמה

פורסם

אני יעשה קצת סדר כדי שתבין אותי

יש לי להשיג ב1500 קיקר סולובאריק L7 הדגם הישן והוא חדש דנדש.....ולא כולל תיבה

ב2000 יש לי להשיג את ה2 רקפורדים HE2 כולל תיבה אבל הם עברו שימוש

ובקשר לL5 עדיין אין לי הצעת מחיר עליו

פורסם

המלצה שלי- שים את הHE2 ברכב, תראה איך שומעים. לדעתי אתה תהיה מרוצה מאוד מהשמיעה - ואם אכן כך המצב, תתמקח איתו על המחיר (המחיר שלהם באוטופרט עומד על 1100 ש"ח חדשים לגמרי) - ותקח אותם.

אל תשווה את הHE2 לJVC...

לגבי L7 ישן או חדש- קשה לי להגיד לך, כי לא שמעתי את החדש כשהוא מוגבר כמו שצריך...

אני מניח שזה לא יהיה הבדל בביצועי הסאב, אלא ברמת האמינות העדיפה של המיוצר בארה"ב.

אני למשל ראיתי שהחוט שמקשר בין הטבעת לבין הסליל בסאב שלי (אמריקאי) עבה ומחוזק משמעותית מזה של הדגם החדש יותר...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני מחפש מה שישמע הכי טוב והכי חזק בסכום הזה על המגבר שלי הסכום הוא 2000 ש"ח והמגבר הואJL500/1

אם יש לכם הצעות אחרות אתם מוזמנים לתת אבל כרגע נראה לי אני ילך על הקיקר L7 הישן

פורסם

היי אחי

המגבר שלך היה מותקן אצלי (לפני שהחלפנו) :-) על L7 החדש ונדמה י ששמעת אותו

הבאס נקי מאוד וחזק מאוד עד שהאוטו רעד לי בטירוף אפילו אחרי איטום.

לדעתי לך על ה L7 ותבנה תיבה לפי הגדרות יצרן

אני אישית נהניתי מה L7 עד שהחלטתי להביא עוד אחד ולכן החלפתי את המגבר להיי פוניקס

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...