Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Civic Hatchback 1.4 VS Megane coupe 1.6

WarDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי הרכבים

תקציב 35K+-

שתי הרכבים עונים לקטגוריות של רכבים חסכונים עם אופי ספרוטיבי ידיניות כמובן + סאן רופ

השאלה שלי איזה אוטו יותר כדי

הסיויק יפינית אחרי הכול אבל המנוע שלה יותר קטן...

איזה אוטו נוסע יותר טוב ?

ועם יש המלצה אחרת בכיוון אני ישמח לשמוע

מה אתם אומרים בכללי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

טעות קטנה, 2 הרכבים הנ"ל לא ספורטיבים.אולי הם נראים טוב וזה , אבל הקשר שלהם לאוטו ספורט רחוק.

בכל זאת אם אתה מתפשר , קשה למצוא סיויק האצ'בק ידנית שלא עבר עליה איזה חכם שחושב שהאוטו הזה הוא אוטו ספורט שעומד בעומסים ובדרך כלל כולם מ*ויינות מצעירים.

מאגן עוד אפשר להתפשר ולמצוא אחת כזו , גם קשה.

בקיצור אם אתה רוצה אוטו ספורט באמת במחיר הזה אני יכול להמליץ על 106GTI\306 ועוד שלא עולים לי בראש כרגע..

פורסם

לפי דעתי תביא הצ'באק אוטו נראה טוב עם מראה ספורטיבי וזז כמו שצריך...ואתה לא יכול להשוות אוטו יפני לאוטו צרפתי מבחינת ההוצאות עליו

ואל תקשיב לכאלה שאומרים לך שכל הצעירים מ*יינים אותם למה כל אוטו אפשר למצוא קצת סבלנות

חבר שלי מצא הונדה הצבאק 93 יד 1 בלי כלום עליה אפילו בלי ג'נטים.. השאלה היא כמה אתה מוכן לחפש

בהצלחה

BMW

פורסם

קח בחשבון שאצל הסיויק הביטוח יותר יקר.

כמו כן קח בחשבון שיהיה לך קשה יותר למצוא אקזמפלר שמור של הסיויק. ואם תמצא אחד שמור תכין כסף מעל המחירון..

יוגב

פורסם

אני יודע ששתי המכוניות רחוקות מלהיות ספורטיביות.

אבל השאלה שלי מבחינת ביצועים איזה עדיפה?

האם הסיוויק כבד על המנוע 1400 לעומת המאגן 1600?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אני לא חושב שההבדלים בביצועים יהיו גדולים, אם בכלל.

אל תשכחו שלמגאן מנוע 1.6 8 שסתומים עם 90 כ"ס.

לסיויק מנוע הרבה יותר מתקדם עם 95 כ"ס.

אני מעולם לא נהגתי באף אחת מהמכוניות הנ"ל.

אך יש לי הרגשה שכמעט כל סופר מיני ארופאית (קליאו, סקסו, פולו ועוד), אפילו בגרסאות הסטנדרטיות יהיו יותר "מהנות לנהיגה".

אם אתה רק מכונית ש"תראה" אז תדבוק באופציות המקוריות.

פורסם

יש עכשיו למכירה 306 S16 ב-35K כאן בפורום מכירה, שהייתה של חבר שלי לפני הבעלים הנוכחי - בובה אמיתית. כל מילה מיותרת.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...