Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים....

יש לי מונו בלוק של infinity דגם ref611a (תמונה מצורפת למטה), באתר מוצהר ב456rms ב4 אוהם ו761rms ב2 אוהם.קישור למגבר: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF611A'&Ser=REF&Cat=AMP

רציתי לדעת איך הוא מאנשים שרכשו\שמעו את המונו הנ"ל, אם הוא עומד בהצהרות שלו וכמה הוא שווה בשוק.

ועכשיו לחלק השני של הכותרת, בחירת סאב, חבר שלי המליץ לי על זוג סאבים של infinity kappa וחבר אחר על L7.....מה אתם אומרים על ההמלצות? ועל מה אתם ממליצים גם?

שאר המערכת שלי:פאנל alpine 9847, מגבר infinity 7541a, קומפננטים קדמיים infinity kappa, קומפננטים אחוריים infinity reference (אובססיה קטנה לאינפיניטי ).

תודה לכל המתעניינים ....ושבת שלום!!!

עמית.

REF611A.jpg

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

L7 - כוח

קאפה - דיוק

תבחר לבד... ובכל מקרה בשביל להגביר זוג L7 אתה צריך שני מגברים, להגביר זוג קאפה זה בדיוק המגבר הזה.

אינפינטי חברה טובה אני מאמין שהמגבר הזה יהיה טוב בשבילך. ממש פירסומת לאינפינטי האוטו שלך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תודה shibby.....ד"א התכוונתי ל-L7 אחד.

המונו הזה שווה 1600 חדש עם אחריות? (כי יש לי עליו החזר)

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

אם(!) תרכיב 2 סאבים של אינפינטי פרפקט בהחלט יהיה מעניין לשמוע

את המערכת שלך! ..

המלצה בנושא אין לי, חוץ מהעובדה ששניים של אינפינטי בהחלט "ייתלבשו" יפה על המגבר ..

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לדעתי, שני אינפינטי שכאלו עם הגברה מספקת יהיו לא פחות (ולדעתי יותר) חזקים מL7 יחיד עם אותה הגברה (760W)

לגבי ה"איכות" או ליתן דיוק, הדיוק. אני מאמין שתיהיה הרבה יותר מרוצה מזוג קאפות.

לדעתי הבחירה במונו הזה במחיר הזה זה בחירה מעולה עם מחיר מעולה. לגבי הסאב לחבר אליו, הייתי מנסה לחבר קאפה יחיד לפני ההשקעה בזוג. אולי אחד יספיק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אחת החברות שאני יותר מעריך ו"מחזיק" מהם היא אינפיטי. מגבר 202a ישן שלהם מחזיק לי 2 קומפ וי אר וסולו L7 בהתנגדות של 1 אום לערוץ, כשהוא אפילו לא מוצהר כיציב ב 1 אום... (אם קצת שינויים ו"שיפורים" אבל עדיין, כבוד!!!). לגבי הסאבים, לא שמעתי את הקאפה, אבל מניסיון ה L7 הוא סאב חזק, אבל התמורה שלו למחיר היא לא כמו של קומפ וי אר. הוא עולה כמו 2, ולכן אם כבר, ללכת על 2 קומפ וי אר, שנשמעים (חשוב לציין, ההשוואה היא בין 2 וי ארים מול L7 אחד) בוודאות ובמניסיון, גם איכותי יותר, גם מדויק יותר, וגם חזק יותר. שוב אני לא יודע לענות לך על ההשוואה לקאפה, כי לא שמעתי, אבל תבדוק את העניין.

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

שני קאפה ללא ספק, סאב מעולה !! מדוייק מאד ואם אתה אוהב את הסאונד של אינפיניטי אז בטח שתאהב את אופי הסאונד שלו, הקאפה פרפקט הוא מה שנקרא ספינת הדגל של החברה.

• תוכן חדש...