Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני עומד לפני רכישת מגבר מונו , יש לי שתי אופציאות - אבל אני כמעט סגור כבר על אחת .

אז ככה : ALPINE MRD-M1005 (אותו אחד שאני סגור עליו :wink: )

או ROCKFORD BD1001

מה אתם אומרים ?

מש"ק זרזור

פורסם
שלום !

אני עומד לפני רכישת מגבר מונו , יש לי שתי אופציאות - אבל אני כמעט סגור כבר על אחת .

אז ככה : ALPINE MRD-M1005 (אותו אחד שאני סגור עליו :wink: )

או ROCKFORD BD1001

מה אתם אומרים ?

מה ההבדל במחירים ?

פורסם

מה אתה הולך להגביר איתו??

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
חברה , הנתונים זהים בשתי המגברים .

מה הייתם בוחרים בלי להתייחס למחיר מבין השניים ?

אניי הייתי הולך על ALPINE MRD-M1005 ..

מה אתה מתכנן להגביר איתו ?

פורסם

ניראה לי שאתה צריך לחליט לפי המחיר , כי הרי גם אלפין וגם רוקפורד חברות מהמובילות , ואם אתה אומר שהנתונים זההים

ל 2 המגברים אז הדבר היחידי שנישאר לך להחליט לפיו הוא המחיר, מה שיותר משתלם לך.

(יכול להיות שיש פה מישהוא עם ניסיון עם אחד המגברים האלה שתהיה לו דעה שונה ... והוא אולי יוכל

לתת לך עוד כל מיני אפשרויות שאתה צריך לקחת בחשבון בשיקולים שלך..)

פורסם
אני מתכנן להגביר איתו זוג סאב-וופרים של 400 +\- רמס

או שלישייה עד 900-800 רמס

או L7 אחד :roll:

אם המחיר לא חשוב לך ויש לך כסף כמו חול אז לדעתי קח אלפיין :lol:

אבל אם לא אז קח מה שיותר זול כי 2 המגברים האלו חיות ..

שתיהם עומדים בהצהרות ואולי אפילו גם יותר ממה שכתוב..

פורסם

טוב, הבנתי , רציתי מראש ללכת על האלפיין בלי לחשוב פעמייים , פשוט סיקרן אותי גם הרוקפורד שהוא גם מגבר מצויין , אבל עדיין הלב קרוב יותר לאלפיין :-o !

מש"ק זרזור

פורסם

האלפיין יותר נחשב ליותר איכותי. מבחינת מגבר.

הרוקפורד נחשב לאמין וחזק.

אני מבחינת איכות אלפיין.

מבחינת מחיר אולי רוקפורד. (אני חושב יותר זול)

תלוי מה אתה מחליט להגביר.

כי אני חושב שהנתון של הרוקפורד ב 1 אום יותר גבוה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היתרון שלו לעומת רוקפורד (שניהם חברות מאוד איכותיות ) יש לו הגדרות דיגיטליות ....וכל מה שמתבצע הוא באופן דיגיטלי החל מהשהייות ,חיתוכים, , BASS ENGINE תקרא יש הרבה דברים מעניינים.

פורסם

מניסיון האלפיין מדויק מאוד

לך עליו בלב שקט

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...