Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום המנוסים.

הבן שלי רוצה לעלות במודל,במקום הבלנו 96/1600/אוטומט(פרטי)

יש לי שתי אפשרויות ,רנו מאגן 1600/2001/אוטומט/220K ק"מ(השכרה, וכרגע חברה)יד שניה

או, פולו 1600/2001/ידאני/120K ק"מ(חברה)יד ראשונה

המחיר שלהם שווה,אני יכול לקבל ב- 24K ש"ח כל אחת.

המכוניות מטופלות במוסכים המורשים.

והשאלה,מה עדיף מבחינת שמירה על המחיר,אחזקה זולה,וביצועים.

בתודה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא מכיר את המגאן אני יודע שהיא יותר בטיחותית מהפולו בכוכב אחד , כן מכיר את הפולו , אז אני ממליץ על הפולו

ביצועים : הגה מתקשר , זריזה , בעלת זויות גילגול מוגזמות בפניה

אחזקה : חלפים קצת יקרים אך כמעט ושום דבר לא מתקלקל (חוץ מממנוע מרים חלונות -500 שקל )

ושמירת ערך : את שלי מכרתי יום לאחר פירסום המודעה באינטרנט במחיר מחירון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ראשית מקום ההודעה בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

לעניין, זו השוואה בין שני רכבים שונים מהותית, ולא ציינת מה השימוש העיקרי ברכב, ק"מ שנתי צפוי וכו'.

אני מכיר היטב ונהגתי על מספר גרסאות של פולו/פולו קלאסיק/איביזה/קורדובה ממודלי תחילת שנות התשעים ועד שנת 2002.

בתחילת שנות התשעים הפולו/איביזה קורדובה היתה ללא ספק מהטובות ביותר בקבוצת הסופר מיני בכמעט כל פרמטר! הפולו 2002 שנהגתי מנוע 1.2 ידני אכזב מעט בהשוואה לקליאו 1.2 לדוגמה.

זו עדיין מכונית טובה אבל לא מובילה את הקבוצה כמו פעם.

הבדלי המחירים בין סופר מיני לקומפקטיות בשוק המשומשות קטנים ולכן רבים מעדיפים את הרכב הגדול יותר (כמו מגאן, יונדאי אקסנט, קסארה וכו') על פני סופר מיני באותו מחיר, אבך זה מאוד תלוי בשימוש הצפוי ברכב, אם אתה נוסע לבד מקסימום עם עוד נוסע, הסופר מיני חסכונית יותר בדלק ובד"כ לאחזקה.

רכב שעבר 220K זהו רכב שרבים מהמכלולים שלו הוחלפו או בסוף חייהם השימושיים, במידה והוחלפו תלוי ברמת החלף וברמת ביצוע העבודה.

המגאן מרווחת יותר, נוחה יותר, ובעלת תא מטען אמיתי (אם כי קטן מהפולו קלאסיק/קורדובה), לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר הייתי לוקח מגאן (ידנית), בתוך העיר הייתי מעדיף פולו, לשיקולך.

בהצלחה:smile:

פורסם

האמת היא שאף אחד מה"נל אינו כל כך ממומלץ למרות ששני הרכבים טובים.

הסיבה היא השכרה וחברה. אם אתה אומר אבל שהמחיר שווה אז תלך על אוטומט.

הסיבה לכך היא שהידני עבר ידיים שונות שמתייחסים לגיר בצורה שונה הגורם לבלאי גדול בהרבה מבלאי רגיל. באוטומט התופעה לא קיימת למרות כמו שחברי ציין, יש בעיית גיר נפוצה ברכבים מסוג מגאן למרות שלשנה זו לא שמעתי על הבעייה.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...