Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיזו 306 אדומה (לא מטלי)

ורציתי לעשות לרכב פוליש ווקס על מנת לרענן את צבע הרכב ולהעניק לו ברק.

שאלתי היא איך עושים את התהליך? מה קודם למה?

בנוסף יש על הרכב מכות קטנות ושריטות האם ביצוע פוליש ווקס יכולים להרע את מצב הצבע באזורים אלו?

בנוסף יש לי כתמים על הגג (כנראה הודות לשמש הישראלית ולצבע הצרפתי :-) האם פוליש וקס יקטין את הכתמים או ירע את מצבם?

בנוסף אודה אם תפרטו על סוגי הפולישים והווקסים השונים (עדין, גס, משחה, נוזל)

ועל חברות מומלצות.

תודה לכל העונים חן.

turbo forever

פורסם

1.אי אפשר לייעץ לך בלי לראות את מצב הצבע בעיניים.

2.שכבת הלקה בגג שלך עומדת לעזוב את עולמנו תעשה פוליש וקס ושאר הצבע בגג ילך בדרכה.

פרסם תמונות ואז תוכל לקבל תשובה טובה יותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני השתמשתי השבוע עם 4 סוגי פוליש ומספר לא מבוטל של ווקס, שים תמונה של הרכב.

מה שאוכל לומר ככה זה שה"קולור בק" של טרטל עושה עבודה מצויינת על רכבים אדומים, מקומות שבהם הצבע נראה יבש ושרוף נראים לפתע חדשים, זה בקבוק אדום שעולה בסביבות ה30 ש"ח, אני ניסיתי אותו על סופר לנסר, סוויפט ו205, עובד מצויין.

יש הוראות מאחור, תמלא אותן.

haters will hate

פורסם
1.אי אפשר לייעץ לך בלי לראות את מצב הצבע בעיניים.

2.שכבת הלקה בגג שלך עומדת לעזוב את עולמנו תעשה פוליש וקס ושאר הצבע בגג ילך בדרכה.

פרסם תמונות ואז תוכל לקבל תשובה טובה יותר.

שיכבת לכה בצבע לא מטאלי? :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...