Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקליאו נפטרה.....:(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודש של הנאה עם הרכב הראשון שלי רנו קליאו 91.........

שלשום עשיתי תאונה,איזה זקנה בת **** לא עצרה בעצור התפרצה לצומת ונכנסתי באמא שלה במהירות 50 ק"מש.....

פחדתי כי לא אין לי ביטוח מקיף,אבל מתברר שהכל אשמתה והביטוח שלי תובע את הביטוח שלה ואני יקבל פיצוי כספי מלא....,הבאסה היחידה זה שהאוטו יום שני יצא ממוסך אחרי תיקון של 2500 שקל!! שהלכו ישר לפח.....

השמאי קבע לשמחתי שהאוטו הלך....למה אני לא רוצה אוטו קומבינה...

בקיצור אני שמח שיצאתי בריא האוטו זה שטויות אבל הבאסה זה הכסף והתקופה עכשיו בלי אוטו....

מה שכיף עכשיו גם למצוא אוטו חדש נראה לי אני יילך על כיוון יפניות אין לי כח לזבל צרפתי

BMW

פורסם
אחרי חודש של הנאה עם הרכב הראשון שלי רנו קליאו 91.........

מה שכיף עכשיו גם למצוא אוטו חדש נראה לי אני יילך על כיוון יפניות אין לי כח לזבל צרפתי

אתה תמיד נהנה מהזבל שלך ?

איך זה קשור לטכני בדיוק ?

אתה רוצה שנתקן את הזקנה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...