Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בטורבו C- 5 HDI ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליאור, הם לא צודקים.

אם יש משהו אמין בפיגו סיטרואן דיזל, זה המנוע דיזל עצמו והטורבו, זה הדבר הכי אמין שיש ברכבים האלה, ולעיתים טוב יותר ממרצדס ופולקסוואגן. , אני מכיר עשרות מוניות (להלן טורבו דיזל) 307,קסארה, BERLINGO - כולם עברו את ה 250 אלף קילומטר, הקסארה וה 307 קצת יותר, לקראת ה 300-400 ברכבים האלה אין בעיה במגדש טורבו, נקודה. וכפי שאתה מתאר, גם לאחר שהטורבו הוחלף המצב נשאר כשהיה - דרוש לקבל את הטורבו שלך בחזרה +הרכבה על חשבונם + החזרת הכסף ששולם.

זוהי דיאגנוסטיקה מוטעת לדעתי , ולהבא תנסה לבקש חוות דעת משתי מוסכים לפחות.

בושה וחרפה .

נ.ב - מבחינתי 100 אלף קילומטר בטורבו דיזל זה אוטו חדש.

בן שנה, לפעמים פחות.

פורסם

תתעדכן

מונית עושה בשנה 120000 ק"מ בערך

250000 זה לא אינדיקציה. זה רק שנתיים עבודה

מונית מחזיקים 5 שנים ואז מעבירים לפרטי , דהיינו 600000 בערך, אני אישית ראיתי אוקטביה עם 680000 ולא פתחו מנוע. וגם לא החליפו טורבו, רק שיפצו משאבת הזרקה.

המנועים של VAG הם הכי טובים, כמו כן נוח לעבוד בתא המנוע ואין תסבוכים (לכו תראו את החיווט ב HDI ותבינו למה אני מתכוון.)

• תוכן חדש...