Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עניין שמיטה להר סיני???

מבחינתי זה סתם אוטו שבכלל אין לו משמעות על הכביש הוא צעצוע גמור!!!!!!

לא יופי ולא אופי רק פוזה....

מצורפת תמונה מהקישור המוזכר לעיל. זה הרחוב והמקום בו היא הייתה נמצאת

אכן זה הרכב, התמונה מחמיאה לו יותר מהאמת....להערכתי ושוב אני מסייג את הדברים, כי מדובר בניחוש מלומד על בסיס מידע חסר..... הרכב לא כשר, הגיע לארץ ע"י תושב זר או תייר ונינטש בארץ....היה נטוש זמן רב עד שמישהו אימץ אותו, אבל לא הצליח להעלותו לכביש...להערכתי אין ולא ניתן למצוא דרך חוקית להכשרת ה"שרץ"....האופציה היחידה היא לאמצו (במידה וניתן יהיה לאתרו) לתצוגה במזואון רכב וגם זאת לאחר השקעה כבדה...בקיצור מחזה נדיר בארצנו הקטנטונת והמאותגרת רכבי על , אבל הדרך אליו בילתי אפשרית....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מחזה נדיר בארצנו הקטנטונת והמאותגרת רכבי על
רכבי על? חיפושית עם שמלת פיבר? עד כדי כך מדינה מפגרת אנחנו? סליחה, מאותגרת?

אבל באמת נראה לי שהדבר הנורמלי היחיד שיש לעשות עם רכב כזה זה פחחות-צבע ולהעמיד אותו במוזיאון בשביל כל אלו שיזילו עליו ריר ויספרו שהם ראו לנבורגיני. אבל חובה חובה חובה להשבית את הרכב (נניח לפרק חוטי הצתה) כדי שאף אחד לא יניע אותו ותתגלה ערוותו המתקתקת בעליצות...

פורסם

אני דווקא חושב שאפשר להישתמש בבודי של הרכב על ריצפה של חיפושית באגי חוקית והרכב יהיה חוקי לגמרי וכמובן להעביר את רוב המיכלולים,

יצא לי לראות באגי שהבודי מפיבר גלס שלהם גמור או מכוער שהיה עדיף לשים להם את הבודי של "הלמבורגיני".

כמובן שיש גם את הדרך הלא חוקית שמי שיש לו רק רישיונות לבאגי יכול.........

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...