Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בענין רנו 4 אחד השירשורים הכי וותיקים וארוכים .... ובכן למרות שזה לא במקום אבל בכל זאת ...

למכירה רנו 4 שנת 66 משופצת יפיפיה .

052-4040088

הודי.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בענין רנו 4 אחד השירשורים הכי וותיקים וארוכים .... ובכן למרות שזה לא במקום אבל בכל זאת ...

למכירה רנו 4 שנת 66 משופצת יפיפיה .

052-4040088

הודי.

יש רנו 4 מודל 66?

אפשר תמונות?

פורסם

מצאתי תמונות של הרנו 4 שהייתה ברשותי בשנות בשנות ה ה90 שימו לב ללוחיות הרישוי של מכונית של אחרת

של ירון יעקבי גם חבר המועדוןyaron_club.jpg

פורסם
מצאתי תמונות של הרנו 4 שהייתה ברשותי בשנות בשנות ה ה90 שימו לב ללוחיות הרישוי של מכונית של אחרת

של ירון יעקבי גם חבר המועדוןyaron_club.jpg

מספרי לוחיות
פורסם

נקווה שעכשיו זה יצליח כיווצתי את התמונות

שימו לב למספרים של לוחיות הרישוי בין המכונית שהייתה לי בשנת 96 למכונית של ירון יעקבי

yaron_club.jpg

resized_IMG_0925.jpg

resized_IMG_0938.jpg

פורסם

לפני שבוע מועדון ה-5 חגג פסח באליקים

פתאום הבחנתי בזברה, שוטטתי ביער ואז לפתע הבחנתי בבעל הזברה,

החלטתי להתקרב כמו גשש בלש ולהחליף את המצות שהיו על השולחן בפיתות,אולם ברגע האחרון תפסו אותי

ראו במשקפים של רם משתקפת רעייתו לבנה, גם בנו החמוד בתמונה באמצע חג שמח וכשר.:lol::lol::lol:

resized_IMG_0831.jpg

resized_IMG_0832.jpg

resized_IMG_0834.jpg

resized_IMG_0833.jpg

resized_IMG_0835.jpg

פורסם

עוד תמונות מאליקים בהשואה להסטוריה

אבי מצולם בשנת 47 בשמאל ליד מכונית זהה ,שמצאתי אני בתערוכה, חיפשתי את אותה הפוזה חסרה לי הסיגריה,מכנסי הופמן,וגרביים עד הברכיים.

resized_IMG_0932.jpg

resized_IMG_0827.jpg

• תוכן חדש...