Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הטנדר 76' מנצרת שהיה בלוח המון זמן... דווקא נראה יופי!

אכן זה הטנדר שראינו פעם בלוח יד 2 , אחרי צבע כללי .

תתחיל להחליט איזה צבע אתה רוצה לטנדר שלך ?

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתמול התעצבנתי ! :shock:

איזה בן של ז@#ה פרק טאסה אחת מעליזה , כוס אחותו אני עוד מרגיש איך הדם מבעבע לי בגוף ...... :-(

אזעקת שווא !

הבן של יוני פרק טאסה להראות לחברים איך עשו פעם .......

עדיין נשאר הסטטוס של כוסאוחתו ...:lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

מקור בכיר (ר' מאזור הצפון) מוסר הבוקר כי פרוספר נצבע בצבעו הסופי וממתין להרכבה. :idea:

רוצים לראות אותו? תארגנו טיול! יש לנו שלוש מכוניות להשיק... (סוזנה, שלגית ופרוספר)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מקור בכיר (ר' מאזור הצפון) מוסר הבוקר כי פרוספר נצבע בצבעו הסופי וממתין להרכבה. :idea:

רוצים לראות אותו? תארגנו טיול! יש לנו שלוש מכוניות להשיק... (סוזנה, שלגית ופרוספר)

האם התכוונת לר' מפיקוד צפון ?

פורסם

שלום לכולם !

ראשית תודות לראמי על הטיול בנצרת .

וכמובן גם לעופר יעקב ,שנמנעתי לענות בגלל השבת

ראית את ההודעה שלך עופר ולא ידעתי אם מותר לענות בשבת, אני חילוני

ומכבד את האחר, אז שוב תודה על הנושא, אני בוחן כמה חלופות,אם הם לא יתקימו

אז אקפוץ לצורן עם תאום כמובן.

אני מקווה שיהיו התפתחויות עם סוזנה השבוע ,על כל פנים הרדיאטור ישלח לטיפול ,קניתי גם שעון חום,כי זכור לי מהרנו 4

שהיתה לי בעבר שגם ניקוי לא עזר מי יודע מה,כמו כן מילוי וישור ראש וכנראה גם מיסבי טלטל הרכב עשה אצל הזקן

120 אלף ואולי זה הזדמנות נחכה להוריד מידה. גם ברז הרדיאטור הפנימי המטריקס תפוס ,אני סקרן לראות את קוטר

הבוכנות בנפח 845 שלי ,למרות מה שכתוב בספר היינס וזכרון המכונאי ,יש שתי דעות אחרות מול שתי דעות אחרות ולמרות זאת נראה שהכתוב

בהינס 58 מ"מ זה טעות ,כי קוטר הבוכנות בפיאט טופולינו זה 52 והנפח הוא כ 500 סמ"ק והנפח של רנו 1100 זה 70 מ"מ

לבוכנה כך שההגיון מצביע שהקוטר 58 זה טעות ואולי צריך ל845 קוטר 65 מ"מ . פשוט מסקרן.

אז נמתין בינתיים שבוע טוב לכול..ם :-D:-D:-D

פורסם
65! היישר מהמנוע 845 שמפורק אצלי במחסן.

אסף שלום !

רב תודות על האינפורמציה אין תחליף למציאות !

אם כך יש טעות בהיינס, גם במיפרט של רמי מילון, וגם המכונאי שלי טועה, מעניין מה יאמר ,שיראה במו

עיניו ! ובסופו של יום ראמי צדק.

על זה אומרים באלקטרוניקה ,:smilecolrאין ניסים יש נפלאות !

פורסם
האם יש קשר בין ר' מפיקוד צפון לפרופסור ר' המפורסם מ- בי"ח ע"ש פרוספר בצפון הארץ ? :?:

לא אחר מאשר פרופ' ר' - מנהל מחלקה ידוע בבית החולים לרכב צרפתי ע"ש פסח גרופר (זה ששוכב מת אצל יוני במוסך:lol:).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אסף שלום !

רב תודות על האינפורמציה אין תחליף למציאות !

אם כך יש טעות בהיינס, גם במיפרט של רמי מילון, וגם המכונאי שלי טועה, מעניין מה יאמר ,שיראה במו

עיניו ! ובסופו של יום ראמי צדק.

על זה אומרים באלקטרוניקה ,:smilecolrאין ניסים יש נפלאות !

לדעתי זה לא טעות, הנתונים הם מתוך ספר הרכב המקורי של רנו, וגם הינס עבר מספר עריכות והנתון נשאר.

ככל הנראה מדובר באוברול שנעשה בעבר למנוע בו הוחלפו הסליבים והבוכנות לקוטר גדול יותר.

יש גם לי בוכנות ישנות אני אמדוד אותם ונראה :roll:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

שלום לכולם מצאתי כמה תמונות מעניינות בקבוצת רנו בפייסבוק

תהנו מהתמונות:

מתי תהיה במועדון בחורה עם רנו 4 :)

ורמי יש לרנו הכחולה שלך אחות תאומה סיאמית :)

ודני בשבילך העלתי את התמונה של הרנו הצהובה להראות לך מה אתה יכול לעשות עם עליזה :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• תוכן חדש...