Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות ללוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיאט איביזה שנת 93

הייתי רוצה להחליף את הנורות שלי בלוח שעונים לצבע אחר (ולא צהוב)

אם מישהו מכיר נורות איכותיות וחזקות מספיק אשמח הוא יעזור לי בזה

מכיוון שמצאתי נורות אך הן לא מספיק חזקות ככה שהן לא יתנו את האפקט המתאים

בתודה מראש

פורסם

דיברו על זה ..

אתה יכול לשים נורד לד כחולה, העסק הזה קצת יקר מכייון שאנשים כאן אמרו שתתצטרך להשתמש ביותר מאחת

ומחיר של אחת הוא לא כל כך זול יחסית למוצר

ואתה יכול להשתמש באותה נורה פשוט יותר חזקה (לדעתי גם מומלץ להחליף את בית הנורה אם זה אפשרי)

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

הכי בטוח לקנות כובעים.

תפרק תראה איזה נורות יש לך בלוח שעונים, אחכ תקנה כובעים-קונדומים שמתלבשים על הנורה,

ככה זה ברכבים האור לוח ירוק, שמים כובעים, לדים יתנו לך אור חזק וישיר ולא חזק ומפוזר ויהיו לך איזורים חשוכים, המצלה לא כדאי.

יש כובעים ירוקים כחולים מה שאתה רוצה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם כבר לוח שעונים אז יש לי שאלה:

יש בלוח שעונים עם בתי נורה לבנים שאין בהם שום נורה, כשהוצאתי אותם ראיתי שהיא כמו אופציה (מכסה מנוע פתוח, נוסע לא חגור ואפילו היגוי יתר !) , עכשיו השאלה היא אם אני יוסיף בית מנורה שחור (רגיל ויחבר לו נורת לוח שעונים רגילה זה יכול להזיק?

(טיפו DGT)

שנת 90

**עריכה**

צירפתי 2 תמונות של הלוח שעונים (של אונו- למכירה-בפרטי) שבו הבתי נורה היו לבנים ואחרי שהוצאתי אותם גיליתי עוד כמה "צ'יפים" .

Picture 238.jpg

PCDV0139.jpg

Suzuki Jimny

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יכול להיות שעבר הרבה זמן מאז שפתחתי את השירשור הזה

אבל בכל זאת אני החלפתי את הנורות אצלי פעמיים

פעם אחת שמתי נורות כחולות-->עשה את העבודה אבל מכיוון שאני שואף לשלמות זה לא היה מספיק חזק בשבילי

אז החלפתי פעם נוספת--->שמתי לדים כחולים עכשיו זה פשוט מושלם אור אחיד ולא כמו שחשבתי שזה יהיה נקודתי, וגם זה מספיק חזק בלילה רואים את זה ממש טוב וגם באור יום ישנה תאורה חזקה יחסית לאור הצהוב שהיה

לסיכום החלף ללדים

הרבה יותר פרקטי

• תוכן חדש...