Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 540

רנזי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי מעוניין לרכוש BMW 540 שנת 2000.

מה אתם אומרים על האוטו הנ"ל ? יתרונות/חסרונות ?

האם מישהו נהג / נסע ברכב ?

אשמח לשמוע כל חוות דעת.

בתודה מראש.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין מה לומר יותר מדיי

מנוע 4.4 ליטר כמו שיושב ב X5

המנועים ה"ישנים" עם הספק של 286 כ"ס

מאובזר בכל טוב!

יתרונות? הכל- חוויה של נהיגה

אם הוא הולך על ה540 הלבנה (לא שיש הרבה כאלו) אז שיהיה לו במברוק :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

נידמה לי שב 740 יש בסביבות ה350 כו סוס .

מדובר במנוע 12 צילינדר .

לא הגיוני שה 540 עם 286 כו סוס .

יכול להיות שאני טועה לגבי הנתונים, אבל אני כימעט בטוח שיש ב 540 הרבה יותר מ 286 כוח סוס

רז...

פורסם

רז, ב740 יש מנוע V8

זהה למה שיש ב 540

V8 עם 286 כח סוס מנפח של 4400

אלו המנועים ה"ישנים"

המנועים של עכשיו מדגמי 2005 ו 2006

מנפח של 4400 מייצרים 320 כח סוס ב X5

ו 333 כח סוס ב 745 ו ב 645.

פורסם

סתם שתבינו עד כמה קנייה כזו יכולה להיות שווה - 540 שנת 2000 עולה בערך כמו הונדה אקורד 2.0 ל' חדשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן אתה צודק רוני, אבל תחשוב על זה ככה..

האם הביטוח שווה ערך לביטוח של הונדה?

או שמה הטיפולים שווים?

בכל מקרה.. עולם ומלואו ה 540..

ואם יש אקסטרה $ בצד.. אז ללכת ובגדול :-)

פורסם
סתם שתבינו עד כמה קנייה כזו יכולה להיות שווה - 540 שנת 2000 עולה בערך כמו הונדה אקורד 2.0 ל' חדשה.

רוני

מה אתה היית לוקח ..?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רוני

רוני, כשאני שומע V8 עם נפח מעל ל-4 ליטר אני נתקף חררה!! זה כמו 4 רומנים עם בקבוקי בירה שיושבים מתחת למכסה המנוע. מי צריך כזה נפח כזה בתקופה שבה ליטר דלק עולה כמו שהוא עולה.

תאמין לי שהונדה אקורד חדשה עם כל 155 הסוסים שלה עושה את העבודה, וגם זה לעיתים יותר מדי...

פורסם

כנראה שעוד לא נהגת בבמוו עם 8 צילנדרים

כאשר אתה אומר שיפנית עם 2 ליטר ו 155 כח סוס

הנעה קדמית , "איכות" יפנית

וכן הלאה והלאה..

לבימרית הזאת אין מתחרה בסכום הזה ! ! !

פורסם
רוני, כשאני שומע V8 עם נפח מעל ל-4 ליטר אני נתקף חררה!! זה כמו 4 רומנים עם בקבוקי בירה שיושבים מתחת למכסה המנוע. מי צריך כזה נפח כזה בתקופה שבה ליטר דלק עולה כמו שהוא עולה.

תאמין לי שהונדה אקורד חדשה עם כל 155 הסוסים שלה עושה את העבודה, וגם זה לעיתים יותר מדי...

יופי של גישה יש לך... גם קורולה 93 על כל 117 סוסיה עושה את העבודה... וגם זה יותר מדי...

פורסם

אתם כנראה לא הבנתם אותי.

אני לא ניסיתי להמעיט בערכה של הב.מ.וו לעומת ההונדה אלא פשוט להעביר את הנקודה שרכב זולל דלק שכזה הוא לא ממש קניה שווה כמו שרוני אמר ביחס למחיר הדלק של היום.

נכון שלא נהגתי בב.מ.וו עם שמונה צילינדרים וגם לא ניסיתי להשוות בינה לבין האקורד ( לא שהם באותה קבוצה בכלל לשם השוואה ), וגם אני הייתי מעדיף את הבימר ללא צל של ספק. בסופו של דבר גם הב.מ.וו וגם ההונדה לשם השוואה יעמדו באותו רמזור ובאותו פקק במדינה הזו למרות יתרון הסוסים וההנעה והכל, רק שהב.מ.וו תעצור לתדלק לפני ההונדה... וגם לא ממש בהרבה... :-)

פורסם

יצא לי לנהוג על אחת שעשתה 250000 ק"מ

תענוג של אוטו כל כך שקטה כל כך הרבה מקום וכח

פשוט חווית הנהיגה המושלמת.

m3forever

פורסם

נו באמת, ברור שהייתי בוחר ב-540 אם היה לי הכסף להחזיק אותה. וזה לא חייב להיות הרבה הרבה יותר מאקורד, לפחות כל עוד הב.מ.וו לא מתקלקלת... זה בדיוק כמו שב-40000 ש"ח אני יכול לקנות טויוטה אמינה ומשעממת, אבל אני מעדיף סיטרואן ספורטיבית שתדלדל לי יותר את המשאבים אבל תהיה פי כמה יותר מהנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...