Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את ההגברה שלי לאלפיין-שמעתי,ויש הבדל,ומי שאומר שהוא רק פסיכולוגי הוא רק משקר לעצמו,וגם אם זה רק פסיכולוגי אני מוכן להשקיע בהבדל הפסיכולוגי הזה.

אני צריך הגברה לקדמיים(הייבירד) לאחוריים (פיוניר 80RMS) ולשתי סאבים (רוקפורד P2)

אני מתלבט בין מגבר 5 ערוצים חזק לבין מונו ו4 עורצים לבין 2 מגברים 4 ערוצים.

ואני לא כל כך מתמצא במגברי אלפיין אז אני צריך גם המלצה לדגמים ספציפיים.

לגבי התקציב,זה קצת בעייתי,עד 5K לשתיהם או לאחד הספציפי הזה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ב5 אלף אולי יד שניה...

לגבי ההבדל אני לא יפתח את זה רק שתדע אבל שמי שאומר שיש הבדל הוא השקרן לעצמו לא אף אחד אחר...

אתה נעול רק על אלפיין?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MRD345 קח אותו, חבר אותו בבי אמפינג להייבריד, הוא נותן 4*75 וואט RMS, אחרי שתחבר אותו בביאמפניג אתה לא תרצה בכלל לתת הגברה לאחוריים.

לגבי הסאבים אז המונו של אלפיין mrd-m605, הוא מתאים ל 2 סאבים של P2 של רוקפורד.

אחלה של מגברים, אני חושב שאם תזמין אותם מחו"ל זה לא יעלה לך יותר מ3500-3800 ש"ח.

ביאמפינג על ההיבריד עם האלפיין,והמונו שלהם על P2 זה יהיה פגז, לא צריך רמקולים אחוריים ולא צריך עוד כלום בנוסף.

זה מה שאני יכול להמליץ, מדובר על מגברים מעולים,תמורה נהדרת גם למחיר , מאוד אמינים ומאוד יעילים.

under construction..

פורסם

גרין מונסטר (שכחתי את השם) זו בדיוק האופציה שחשבתי עליה ובנוסף אליה גם להשאיר את ה301X לאחוריים

רק שאני חשבתי להגביר את הקדמיים בברידג' לא בביאמפינג,חוץ מהאופציה של חיתוך בנקודה שונה איזה יתרונות נוספים יש לביאמפינג שייתן לסט 150 במקום 200(שזה בעצם חסרון יסחית)

פורסם

ביאמפניג עדיף על גישור מכמה סיבות:

1. מגבר שעובד עם 2 גישורים מתאמץ יותר.

2. גישור מעוות יותר מהגברה חד ערוצית.

3. 150 וואט RMS לסט של מקס' 160 זה מעולה, 200 וואט RMS זה יותר מידי, לדעתי גם הקרוס לא יעמוד בזה.

4. אם יש אופציה לביאמפניג אז למה לגשר ?:).

under construction..

פורסם

כי כשהסט מסוגל לספוג 140RMS זה לא אומר שהוופר 70 והטוויטר 70....כלומר במצב כזה אני לא ינצל את הוופר לגמרי.

וחוץ מזה זה דורש כיוון הרבה יותר מדוייק נכון?

פורסם

אין בעיה בקשר לכיוון:).

תבוא אני יעזור לך, ואז תוכל לשנות הת המיקום בפרופיל שלך ל:"בדרך לבדיקת שמיעה".

אל תדאג, אתה תנצל את הוופר יופי יופי עם 75 וואט RMS.

יהיה לך קונצרט ברכב.

under construction..

• תוכן חדש...