Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Evo9 VS Evo6 מי מנצח לדעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רבע שניה במסלול של 50+ שניות זה לא הרבה זמן, טעות קטנטנה של ויקי במהלך המסלול יכולה לגרום להפרש כזה, שלא לדבר על בחירת צמיגים שונה. כך שזה לא ממש אומר שהחדשה פחות טובה, אלא פשוט שההתקדמות לא הייתה גדולה במיוחד, דבר צפוי למדי בהתחשב בעובדה שאלו בעקרון מכוניות כמעט זהות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן אבל היית מצפה מאותו רכב עם 40 כ"ס יותר ומכלולים מתקדמים יותר לנצח לא ?

שוב, כמו שאמרתי, ההבדלים לא כאלו גדולים. קודם כל בכתבה עצמה אומרת ויקי שנתון ההספק של ה-6 לא מדויק כי הוא תואם להגבלות היפניות ובמציאות יש לה בסביבות ה-300, כך שזה אולי 20 כ"ס יותר, דבר שמושפע בקלות מתוספת משקל מסוימת בדגם החדש. בנוגע למכלולים - הבסיס מאוד דומה, יש מספר שינויים שיכולים להיות מנוטרלים בקלות על ידי שימוש בצמיגים מעט עדיפים, נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ה-EVO 6 אוטו חזק מאוד!

סוס (על שם אמסיסוס;)).

אני דווקא שם עליו כסף, נראה מי תנצח :twisted:.

היי...זה שלי לא?!?!:-P

באמת סוס...הלוואי שהיו כאלה בארץ :? (שאני אומר שהיו אני מתכוון יותר מ 2)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
למה לזלזל בויקי?!

היא אחלה נהגת ומוכשרת לא פחות!

כל הצוות של FIFTHGEAR הם נהגי מרוצים בניגוד לטופגיר.

הEVO6 הייתה מכונית ראלי אמיתית.

היא הייתה למכירה רק באנגליה ויפן ולא עמדה בתקן האירופאי או כל תקן אחר.

הEVO 8-9... הם מכוניות כביש,גרסת המרוצים אפילו לא נראת אותו דבר

אייל

פורסם

אם הייתי יודע מיהו הסטיג הייתי מנסה, מלבד העובדה שרנו נתנו לו לנהוג על F1 במסלול של top gear

שזה אומר שהוא בטוח היה או עדיין נהג F1 וגם tiff השתף ב F1 אם אני לא טועה , בקיצור

לא ממש ניתן להשוות בהתחשב בנתונים...

• תוכן חדש...