Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Evo9 VS Evo6 מי מנצח לדעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מי הוא כיום, אבל הסטיג הראשון היה פרי מקארתי, נהג הפורמולה 1 בעל הקריירה הקצרה ביותר אי פעם (רק יצא מהפיטס והאוטו שבק, והקבוצה בדיוק פשטה רגל או משהו בסגנון כך שלא יצא לו לנהוג בפורמולה 1 יותר). בשנים האחרונות אני יודע שהוא התחרה עם אודי במרוצי סיבולת.

פורסם

קשה לי להאמין שבלו"ז הצפוף של לואב יש מקום לדחוף את top gear.

בנוסף ל BBC אין ממש תקציב להעסיק את לואב על בסיס קבוע מה שלדעתי יעלה יותר מהתקציב של

התכנית עצמה...

פורסם

לBBC יש תקציב בכמויות עצומות.. הרבה יותר ממה שאתה חושב.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תגידו איך הם אומרים שמה שה-evo 9 עושה 0 ל100 ב4.5 לעומת ה 9 evo שתגיע ארצה ותעשה 0 ל-100 בסביבות ה6 שניות.

כאילו יש בינהם הבדל של כולה איזה 50 כ"ס. אז איך ה50 כ"ס כאלה משפיעים ? :roll:

יוגב

פורסם

אני דווקא לא הייתי מהמר על נהג פורמולה 1 בגלל סגנון הנהיגה השונה בין מכונית קונבנציונלית למכונית F1 שנעזרת בהמון אווירודינמיקה ושיטת הנהיגה בה שונה לחלוטין. אמנם אין החלקות מיותרות, אבל סגנון הנהיגה נראה מאוד דומה לדעתי לזה של נהגי ראלי (מכונית ראלי דומה יותר מ-F1 למכונית ספורט קונבנציונלית) המתמחים באספלט. לואב הוא אופציה אחת, ובאמת הלו"ז שלו מאוד צפוף, אבל לדעתי מדובר באחד מבכירי ה-WRC שפרש כבר או שפשוט יש לו יותר זמן על הידיים... :roll:

הסיבה שלא רואים במי מדובר היא לדעתי כדי למנוע שיחות על הטייה אפשרית ("בעבר התחרה עבור יצרן מסויים"), וגם כדי ליצור לא מעט עניין מהאווירה המסתורית הזו.

פורסם
הסיבה שלא רואים במי מדובר היא לדעתי כדי למנוע שיחות על הטייה אפשרית ("בעבר התחרה עבור יצרן מסויים")
כל התוכנית הזו מסחרית ומשוחדת, הם אפי' לא מנסים להסתיר את זה, יותר נכון הם הפכו את העניין לבדיחה.

טופ-גיר היא לא תוכנית שבוחנת מכוניות עם כל המשתמע מטוהר הבחינות (כל הזכויות שמורות למשרד החינוך), אלא תוכנית הווי שמתמחה במוטוריקה.

מי שמתייחס ברצינות לסיכומי בחינות של טופ-גיר לא יודע מה הוא עושה.

פורסם
אם STIG לא היה נהג F1 ( בהווה או בעבר) לא היו נותנים לו לנהוג ברנו פורמולה 1.

או שבכלל STIG הוא לא אותו בן אדם...

טיף לא היה נהג F1 ובפרק האחרון הוא נוהג במכונית של וויליאמס

אייל

פורסם

אולי נחסוך כאן וויכוחים :

http://8w.forix.com/needell.html

או לסיכום tiff היה נהג פורמולה 1 לתקופה קצרה בשנת 79, קשה לי להאמין שעל שסמך ניסיונו

הקצר בF1 לפני יותר מ רבע מאה וויליאמס נתנה לו רשות לנהוג במכונית שלהם אלא על סמך ניסיונו

בתור נהג מירוצים באופן כללי, מכאן ש stig יכול או יכול לא להיות נהג f1 בעבר בהווה ובעתיד

בעצם מה בכלל אכפת לי ולמה התערבתי בוויכוח שהת'רד הזה הגיע אליו ( כמעט במו כל ת'רד אחר )

לילה טוב.

פורסם
ואתה משווה ביניהם לסטיג?

בין הסטיג לבין ויקי, בהחלט לא.

בין הסטיג לבין טיף בהחלט כן.

אני זוכר שקראתי בכמה מקרים שאחד מנהגי הפורמולה 1 הכי טובים בעולם (לא זוכר בדיוק מי, אבל בגלל השעה המתקדמת אני חושש שאין לי כוח לבדוק במי מדובר) אמר שטיף הוא פשוט הנהג הכי טוב שהוא מכיר. פשוט כך.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...