Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטערת מאד לשמוע על מה שקרה :(

כנראה עניין של מזל רע. גם לי היה מזל רע מאד עם מכוניות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:D הייתם צריכים את התגובה שלי כדי להרגע ??? :D

בוויכוח הזה רק חיזקתם את דעתי על רמת הטמטום והיכולת לפתח דיוני סרק התנצחותיים בפורום הרגוע הזה ... יש צורה להבהיר ולהעביר עמדה מסוימת ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
:D הייתם צריכים את התגובה שלי כדי להרגע ??? :D

בוויכוח הזה רק חיזקתם את דעתי על רמת הטמטום והיכולת לפתח דיוני סרק התנצחותיים בפורום הרגוע הזה ... יש צורה להבהיר ולהעביר עמדה מסוימת ...

זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב את זה. רק חורה לי העובדה שאתה מציג דיון בהשתתפותי במילים "רמת הטמטום". אמנם הדיון עצמו מיותר וחסר טעם, אבל אין שום טמטום במה שכתבתי, לדעתי. (תקן אותי אם אני טועה). אני את עמדתי הבהרתי והעברתי בצורה הנכונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לחץ אויר נמוך מדי יכול לגרום לקילוף הצמיג מהג'נט, וזו אחת הסיבות שלא מומלץ להגיע ללחץ נמוך מדי.

לרכב ארוך פחות עבירות מלרכב קצר בגלל סיבה גיאומטרית ותו לא- הזוית בין הגלגל הקדמי לאחורי למרכז המרכב טובה יותר (קטנה או גדולה תלוי איך מסתכלים על זה) ברכב קצר, ולכן יכולת הטיפוס שלו על מכשולים משתפרת, בחולות ההבדל (פרט למשקל כמובן) די זניח.

האמר לא יותר טוב מ X,Y,Z הוא טוב לייעוד שלו-עבירות גבוהה לנהגים טיפשים בשטח פתוח.

הוא רחה מדי לשבילים ואין לו נעילות (פרט ל LSD)

הסוזוקי, כאמור, הוא לא רחב שטח טוב AS IS אלא דורש שיפורים, אולם הוא מהווה בסיס טוב לשיפורים שהופכים אותו טוב מאד בשטח.

פורסם
האמר לא יותר טוב מ X,Y,Z הוא טוב לייעוד שלו-עבירות גבוהה לנהגים טיפשים בשטח פתוח.

הוא רחה מדי לשבילים ואין לו נעילות (פרט ל LSD).

האמר מסוגל לעבור גם שבילים טכניים מאוד, למרות הרוחב והרבה פעמים גם בזכותו. ההאמר מוגבל כאשר השביל תחום בקירות בטון / עצים, על כל דבר אחר הוא מסוגל לטפס.

מלבד זאת, להמאר שתי נעילות, חלוקת 50-50 בין הסרנים בדיפרנציאל המרכזי, וחלוקה של 25% לכל גלגל באמצעות נעילת שלושת הדיפרנציאלים.

פורסם

הוא רחה מדי לשבילים ואין לו נעילות (פרט ל LSD).

האמר מסוגל לעבור גם שבילים טכניים מאוד, למרות הרוחב והרבה פעמים גם בזכותו. ההאמר מוגבל כאשר השביל תחום בקירות בטון / עצים, על כל דבר אחר הוא מסוגל לטפס.

מלבד זאת, להמאר שתי נעילות, חלוקת 50-50 בין הסרנים בדיפרנציאל המרכזי, וחלוקה של 25% לכל גלגל באמצעות נעילת שלושת הדיפרנציאלים.

הדיפרנציאלים לא ננעלים במלואם אלא מוגבלי החלקה (LSD)

זה מראה מדהים לראות האמר טס לו בשטח שכל רכב שטח אחר היה :oops:

פורסם

חברים,

אתם גנובים על כל הראש,

דפקתם פה שרשור מטורף של ויכוח היסטרי, ולא עניתם לגיא.

אז, גיא, אני לא יודע אם זה עדין רלוונטי, אבל אם האוטו באחריות,

צריך לנסות להוציא את הסרן מהחברה (חבר עם ויטארה הוציא בזמנו 3 כאלה,

אחרי שפוצץ כאמור שלושה כאלה :shock: בשטח).

אם אתה צריך עזרה בהתייעצות, שלח מסר.

ויותם ורוני,

באמת אתם גנובים על כל הראש, גראנד ויטארה לא היה, הוא לא עכשיו,, והוא לא יהיה דיפנדר,

אתם יודעים למה?

כי הוא לא מיועד להיות :!:

פורסם
ויותם ורוני,

באמת אתם גנובים על כל הראש, גראנד ויטארה לא היה, הוא לא עכשיו,, והוא לא יהיה דיפנדר,

אתם יודעים למה?

כי הוא לא מיועד להיות :!:

יוגב, גנוב שכמוך, תיזהר שאני לא אגנוב אותך - זה בדיוק מה שניסיתי להסביר ליותם כל השרשור.

ותמכור כבר ת'עגלה, כמה אפשר? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז הסיפור מתחיל ככה.

12 שצהריים נכנס בי דחף לקחת את הג'יפ של (גראנד ויטרה) לטיול קטן בחופי קיסריה. נכנס לחוץ מוציא אוויר מהגלגלים ומטייל לי בכיף. סיימתי את המסלול שלי, ובשביל לחזור חזרה הביתה צריך לעבור שביל מאוד נחמד עם חול עמוק, אבל לא יותר מדי עמוק (crv פורסטר ושאר ירקות עוברים שם עם קצת גז). פתאום ראיתי שיש סלע ענק באמצע השביל אז ברחתי ימינה ועליתי במהירות של 15 קמ"ש לערך על גבעה קטנטנה, הכול טוב ויפה. אני מנסה לרדת מהגבעה בעדינות, ואני רואה שהרכב לא זז - שקעתי! :?

טוב יוצא החוצה- המצב עגום, שני גלגלים באוויר, כידוע לכם אין נעילת דיפרנציאל. טוב, הלכתי להסתובב לחפש קרשים כדי לחץ את עצמי וכל מה שמצאתי זה כמה בקבוקי ליטר וחצי- לא ממש הועיל.

השארתי 5 psi בגלגלים וניסיתי לחלץ את עצמי ותיבת ההעברה הייתה משולבת על הילוך הכח (low) משלב לדרייב- כלום, משלב לרברס, יש קצת תזוזה, משלב חזרה לדרייב, לוחץ בהדרגתיות על דוושת הגז עד סוף מהלכה, הרכב מתחיל לזוז, פתאום, רעש של חריקה מזוויעה של גלגלי שיניים. מייד לחצתי על הברקס , שילבתי לניוטרל, יצאתי מהרכב ונעשה לי שחור בעיניים (תרתי משמע), שלושית נחמדה של שמן זורמת כמו מחל מתחתית הרכב.

לאחר מספר דקות עוברת מיצובישי מגנום, הנהג שואל אם אני רוצה עזרה, כמובן שנעניתי בחיוב, והוא משך אותי החוצה, עד למגרש החנייה כי הוא אמר שהוא מעדיף שהרכב שלי לא ייסע כדי לא לגרום נזק נוסף.

הגענו למגרש החנייה, ומכיוון שכל תחתית הרכב הייתה מלאה בחול ספוג בשמן, לא היה ניתן לראות כלום. נכנסתי חזרה לרכב, שילבתי להנעת 2X4 , שיבתי לדרייב וראיתי שהאוטו נוסע. נסעתי ישירות למוסך של סוזוקי בחדרה, שם בישרו לי שנשבר הסרן הקדמי. כנראה ממכה חזקה שהוא קיבל. כיוון שהרכב לא קיבל שום מכה, אפילו לא קטנה תהיתי ותהיתי, ולבסוף הסבירו לי שעקב לחץ שהופעל על הגיר הוא נסדק והתפוצץ.

הנזק עומד על יותר מ3000 ש"ח ואין לי מושג איך אני מתכוון לשלם את זה, אבל אמצא דרך, אני לא מתכוון לתת להורים לשלם, כי זו לגמרי אשמתי ואחריותי.

השאלה היא כזאת, האם אחרי החלפת הסרן, כשארצה למכור את הרכב, תהיה פגיעת שילדה?

פשי איזה באסה

אתה זה זה שנתקע

ראיתי אותך ...

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...