Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה יצא לי לראות במפגש ברמת גן, מ"ס רכבים שיש להם מין כבל מכסה מנוע או איזה שהו אביזר לנראה כמו חוט ברזל שמגיע מתוך הגריל למכסה מנוע, יש שניים כאלה והם נמצאים בצידי הגריל, משהו יכול להסביר לי למה זה טוב , איך זה מורכב וכו' .

תודה.

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בכבל נועל מכסה מנוע. זה אביזר שנדרש לפעמים ע"י חברות הביטוח ומטרתו בעצם לנעול את המכסה מנוע כך שפורץ לא יוכל לפתוח את המכסה ולנטרל את האזעקה.

מה שזה עושה זה שברגע שהאזעקה מופעלת, אותו כבל ברזל נמשך ומונע מהידית שפותחת את מכסה המנוע להתרומם ובכך מצמידה אותו למטה ומונעת מהגנב לפתוח את המכסה...

פורסם
אם אני לא טועה מדובר בכבל נועל מכסה מנוע. זה אביזר שנדרש לפעמים ע"י חברות הביטוח ומטרתו בעצם לנעול את המכסה מנוע כך שפורץ לא יוכל לפתוח את המכסה ולנטרל את האזעקה.

מה שזה עושה זה שברגע שהאזעקה מופעלת, אותו כבל ברזל נמשך ומונע מהידית שפותחת את מכסה המנוע להתרומם ובכך מצמידה אותו למטה ומונעת מהגנב לפתוח את המכסה...

כל קשר בין מה שאמרת כרגע , למה שקורה בתכלס, תלוש מהמציאות ..

שום חברת ביטוח לא תבקש דבר כזה בחיים !

פורסם
כל קשר בין מה שאמרת כרגע , למה שקורה בתכלס, תלוש מהמציאות ..

שום חברת ביטוח לא תבקש דבר כזה בחיים !

נראה לך שאני לא מבסס את זה...

האוטו של אבא שלי סוזוקי באלנו שנת 96 וחברת הביטוח דרשה את זה ואין לו שום דבר מיוחד באוטו, לא מערכת ולא בטיח...גם אנחנו הופתענו מהדרישה אבל זה מה רצו!

פורסם

אכן מדובר, לפי תאורך בכבל פלדה, המחובר לנועל מכסה מנוע, המותקן עפ"H דרישת חברות הביטוח (גם לנו הותקן כזה ב-306, עפ"י דרישה).

אך כיום, הדרישה מצד חברות הביטוח לאביזר זה פחתה משמעותית.

חברים, אל תשכחו שקיים גם כבל פלדה נוסף: כבל פתיחת מכסה המנוע מתא הנהג. אולי על הכבל הזה מדובר??

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

כמו שאמרת, היום באמת כמעט ולא דורשים את זה. אולי מי שהתקין זאת עשה זאת מרצונו החופשית.

אגב הבחור דיבר על שניים כאלה, כנראה אחד זה כבל פתיחת מכסה המנוע והשני נעילת מכסה המנוע...

פורסם

אביתר אלבז: משהו בסיגנון הזה רק שיש לכל נקודה על המכסה מנוע חוט ברזל שהולך לתוך הגריל, למה זה משמש? האם זה סוג של נועל מכסה מנוע?

איך זה מורכב-עם הכבלים אני מתכוון, הריי אם הוא פותח מכסה מנוע מתוך האוטו אז הוא לא יוכל לפתוח אותו כי הכבלים מחזיקים אותו .

פורסם

נעילת מכסה מנוע מורכבת בצורה פנימית ולא ע"י כבל חיצוני (אחרת היה אפשר פשוט לחתוך את הכבל).

הקיט שאתה מדבר עליו משמש לפתיחה מהירה של מכסה המנוע.

זה עובד בצורה שהפינים עם ההברגה מחוברים מתחת למכסה ככה שרק החלק עם החור הקטן יוצא דרך חור שקודחים במכסה.

לחור הקטן הזה נכנס החלק עם הלולאה ומונע מהמכסה לעלות.

הכבל מתכת מחובר בים החלק עם הלולאה לרכב כדי שהוא לא יפול ויעלם.

אני אנסה אח"כ להעלות שרטוט של כל זה.

יום טוב.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

שרטוט

Movie1.jpg

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• תוכן חדש...