Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הרכב יורדים ב 25% ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון שבעוד חודש וחצי בערך מוזילים את הרכבים ב 25%

כך שמעתי לאחרונה מאמא של חבר שמחפשת רכב ואמרה שכדיי לחכות עוד חודש וחצי.

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

ההפחתה ב-25% תעשה בהדרגה עד 2010 אם אני זוכר נכון.

ההפחתה הקרובה תיהיה בשיעור של 10% אם אני לא טועה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ההפחתה במיסוי אמורה להיות הדרגתית עד 2010 .סדר גודל של שניים שלושה אחוז בהפחתה הקרובה.

מכיון שיבואני הרכב יודעים שאם הם לא יורידו מחירים עכשיו הם ישבו עד ינואר ויגרדו את הביצים,רוב החברות נותנות היום איזושהי הטבה אם במחיר הרכב (טעות אדירה שפוגעת בשוק היד השניה) ואם בהטבות שוות ערך כגון מימון ללא ריבית אבזור וכדומה...

מי שירויחו בסופו של דבר כרגיל העשירים שרוכשים מכוניות יוקרה ושם ההפחתה תהיה משמעותית הרבה יותר.

למיטב הבנתי ונסיוני בענף היבואנים יעלו מחירים קצת לפני ההפחתה הקרבה ,יורידו סכום נמוך ולא משמעותי וכרגיל האזרח הפשוט שרוצה לקנות מכונית חדשה ישאר עם ה-### ביד...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
רק שתבינו... בישביל הצרחן ההנחה בסוף מה שנקבל מכל ה25 אחוז האלה זה סך הכל 5 אחוז הנחה... {יש כל מיני גופים שנוגסים בזה בדרך...}

ואם אני יצרח חזק מאוד אני יקבל הנחה יותר גדולה:wink: (התכוונת להגדי צרכן)

זה דו צדדי כל הסיפור הזה כי אף אחד לא מחייב את היבואנים לא להעלות את המחיר חזרה וככה לגלגל לכיס שלהם יותר רווח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

בגדול המגמה להוזיל משומשות כדי שהציבור ירכוש רכבי חדשים יותר=בטוחים יותר

שזה אומר פחות ניפגעים בתאונות.

אמנם כואב בכיס לכולם אך המגמה נכונה.

פורסם

ההנחה במיסוי לא תשנה כלום, היבואן פשוט ירוויח יותר כי הוא יעלה את מחיר הרכב.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...