Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט, חפש באתר היצרן את השמות הנוספים.

במקרה שלי , אין הרבה פריטים ליונדאי GETZ, אז גיליתי , שגם קוראים לה , HYUNDAI TB , או HYUNDAI CLICK ברוב מדינות אירופה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לא ברורה לי מטרת הקפצת העשור הזו, אבל בכל מקרה באנגליה לדוגמא לפג׳רו מאז ומעולם קראו שוגון....

פורסם

נו טוב, אחרי 10 שנים הגיע זמן פתרון התעלומה...

הפאג'רו מכונה בארץ קינג בגלל מסע הפרסום שנערך לדגם החדש דאז. בפרסומות הוצגה תמונת הרכב עם הכיתוב KING בלבד (מטרת הפרסום הייתה להצביע עליו כמלך הקבוצה).

מאז נדבק בו הכינוי עד שממש החליף את השימוש בשמו האמיתי.

• אחראי פורום
פורסם
לפג'רו קוראים במדינות פורטוגל וכדומה בשם אחר בגלל ששם( ג') היא( ח' ) ונאמר פח'רו וזה למיטב זכרוני(" זונה") או משהו כזה בלי לפגוע באף אחד .

המשמעות היא "מאונן".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה לכולם על התשובות אני אברר את העניין הזה. הלוואי שהייתי יודע גרמנית הייתי נכנס לאיביי גרמניה. ואולי מוצא לי גם איזה גרמנייה :lol:

אני רק רוצה להבהיר, לא אני הקפצתי את השרשור!

אני פתחתי שרשור חדש והמנהלים הוסיפו את זה לפה, לא הבנתי למה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
ההרגשה הטובה של הנהג הישראלי.

וכדרך אגב המצאות נוספות : לאנטיס במקום 323, B4 במקום לגאסי וסופר לאנסר במקום לאנסר....

צודק חלקית . לאנטיס זה הדגם 5 דלתות של 97 . בארץ החליטו להשאיר את השם ורק בישראל מאחורה ישנה המידבקה עם השם לאנטיס. ביפן הדגם נקרא פמיליה ובארהב Protege שפירוש השם הוא עמית .

זה מאזדה לאנטיס הרשמית : img_Mazda_323f11.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מאזדה 3 ו-6 הידועות גם כ-Axela ו-Atenza

ובכללי המון דגמים מקבלים שם אחר ביפן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כלמוביל אוהבים שמות כמו: INSPIRE או INSTYLE ולא ממש משנה אם זה יונדאי או מיצובישי. היונדאי קופה {שהייתה}, נקראת TIBURON למשל ויש עוד הרבה דוגמאות כאלה.

פורסם

נו, אם כבר הוקפץ השרשור;

איך נשכח המיצובישי champ, שהיה בעצם דור מוקדם יותר של לאנסר?

mitsubishi-lancer-champ-08.jpg

בשלב מסויים, יובאו לפה במקביל שלושה דורות של לאנסר תחת שלושה שמות "שונים": לאנסר, סופר-לאנסר וצ'אמפ...

פורסם
אל תתפוס אותי במילה אבל קולט זה לא שמו של בעלי מיצובישי?

שהיה גם ממציא האקדח הראשון.

תקנו אותי אם אני טועה.. :roll:

קולט באנגלית זה סייח פרא

ממציא האקדח (האוטומטי המוצלח הראשון) זה סמואל קולט ב 1911

Samuel-Colt-9254072-1-402.jpg

אין למיצובישי שהיא חברה יפנית שום קשר אליו, חוץ מזה שגם הם יצרו נשק בזמנו.

למשל את הנשק הזה שהיה מהדברים היותר טובים שהיפנים ייצרו:

Zero.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...