Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה בגי'פ שלי מותקן לי צינג'ר ורדיו טיפ

הבעיה שלי היא שאני שומע דיסק בנסיעה לפעמים השיר נקטע(נעצר כזה,או הפרעות כאלה) לקראת הסוף מה עושים?

פורסם

אם בעמידה אין בעיות

אז הבעיה היא בבולם זעזועים של הצנגר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עוד שאלה!

יש לי רק שני רמקולים בדלתות הקדמיות אפשר להוסיף עוד שניים לאחוריות?

אפשר לעשות את זה לבד?

תודה!

פורסם

יש לך הכנות לאחוריים בדלתות? אם כן אז זה ממש פשוט אם לא אז זה טיפה יותר מורכב לעשייה אבל עם ידיים טובות וראש על הכתפיים אתה תעשה משהו פגז. כללי אתה צריך לדאוג להגברה לאחור לצורך העניין הדבר כולל הגברה מינימלית של הר"ד ובכלל אם אפשר הגברה חיצונית טובה +חיווט ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...