Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי גולף 2002 ובזמן האחרון קורא לי דבר נורא מוזר:

במהלך נסיעה רגילה אחרי עצירה ברמזור או עצור, כאשר אני מתחיל שוב נסיעה הגיר נתקע על הילוך ראשון (גם בלחיצה הכי עדינה) הוא מושך עד6000 סל"ד ואז עובר לשני וזה ממשיך גם בשני.

הדבר מחייב אותי לעצור בצב לכבות את המנוע ולהתניע מחדש רק זה "משחרר" את הגיר.

מישהו מכיר, יש ניסיון בבעיה הזאת בגולף?

אני ילך ל צ'מפיון אבל אשמח וזה ירגיע אותי לשמוע מניסיון קודם אם יש למישהו

תודה מראש לכולם

פורסם

תופעה זאת היא מצב "הגנה" שהגיר נכנס אליה, שהאוטו קר זה גם קורא או בעיקר שהוא מתחמם ?

התופעה נגרמת לרוב ע"י התחממות גבוה מידי של הגיר והמחשב כדי לא להרוס אותו, נועל הילוך כדי לא הלמשיך לשחוק ולהרוס

בדוק דבר ראשון ע"י נסיעה עם VAG COM ממושכת....טמפרטורת גיר לאורך הנסיעה בכלל ובהתפסות בפרט,

בדוק קולר שמן גיר שעובד טוב ותקין....בקיצור ובקיצור בדוק סיבות שעלולות להכניס גיר לפרוטקשן

(ברוב המיקרים התחממות ובעיות מחשב) אם אתה רוצה מקום ממש טוב לטיפול ואבחון במחירים "שווים לכל נפש" פנה אלי בפרטי לפרטים נוספים....

פורסם

קרה לי פעמיים בפאסאט. ושתיהן היו בעיות מחשב שנפתרו בקלות.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

מחלה נורא כואבת בגולף.חבר שלי החליף כבר פעמיים גיר,סיפור יקר.

הפיתרון: על הגיר יושב לו מצנן שמן שפשוט לא עוזר,ויש צורך להחליפו .קיים קיט של מצנן שמן +צינורות שמן ארוכים ,שיושב בקדמת הרכב מתחת לרדיאטור שלמעשה במיקום הנ"ל מקבל קירור טוב יותר.

:beerchug:

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אחי זה גם יכול להגרם עקב סתימה של הפילטר שמן שמונע קירור ועבודה נורמלית של הגיר תבדוק או תחליף את הפילטר שמן בגיר אולי זה יפתר לך

פורסם

אם הפילטר שמן היה סתום הגיר היה מחליק כי לא היה נבנה מספיק לחץ שמן, אם נבנה מספיק לחץ שמן (עובדה...הגיר לא מחליק) אז יש סרקולציה וזה לא קשור לפילטר שמן

לכן הבדיקה הראשונה לדעתי זה לראות שהסרוקלציה רצה דרך הקולר....ולהחליף\לנקות אותו...

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...