Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה בעניין של זבל סיני אז מניסיון מוצלח שלי אני יכול להמליץ לך על SOUNXEXTREME 12 1000W סאב מעולה למחיר נותן תמורה מעולה ויכול לעשות בצפר לכמה סאבים אחרים ממותג..

מחירו בימאים הוא 100-150 שח. אני בזמנו הבאתי אותו משם חדש ב80 לאחר ויכוח סוער שלי עם 2 המוכרים בחנות -זה השתלם.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תראה לפי דעתי בלי להעליב הכל פה זבל

האופציה שאם כבר הייתי הולך עליה זה 7

ומגיעה עם תיבה וחוסך בניה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
איפה זה הימאים???

אני מב"ש.

אם ככה שכח ממה שאמרתי. הימאים [רח' העצמאות בחיפה].

בכל מקרה עד 150 שח השקעה הסאונד אקסטרים שציינתי הוא בחירה נכונה ויתן לך תמורה מעולה .

אני מצטער על היום שמכרתי אותו [מכרתי אותו ב250 עם תיבה בזמנו-הבחור שמכרתי לו מרוצה עד היום]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אל תקנה כלום משם!!!

הכל זבל סיני וחבל על הכסף!!

עדיף תשקיע עוד קצת ותביא משהוא יותר טוב...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

זו העזרה:

1.לפח

2.אשפה

3.זבל

4.ג'יפה

5.לגריטה

6.למעיכה

7.לגריסה

עדיף לחסוך , מאשר לרכוש את אחד מהאחרונים ולהתאכזב, ביזבוז משווע של כסף.

או שתרכוש משהו ביד II , או שתחפש את מה שאסף המליץ,

או שתעלה בתקציב ל500 ש"ח, ותקנה פיוניר חדש.

ZZR

• תוכן חדש...