Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי האלכוהול ,הבנת את הרעיון (אני דווקא בעד איכות אבל לא משנה )

לגבי הרכב ,תעשה לי טובה אל תהייה כמו כל המטורפים שמחליטים דווקא ביום הזה לבטל את החלון האחורי ע"י איזה זר ענק ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

וודקה אבסולוט + רד בול. וכמה שיותר.

צעירים מתים על זה. מנסיון.

אם בא לך לחסוך, אז תוכל לקנות XL במקום הרדבול.

עוד משקאות? פילנדיה, ברקדי בריזר, סמירנוף אייס וכמו שאמרתי וודקה אבסולוט (יש בטעמים, אישית לפחות אני מעדיף את הנקי).

אלו שרשמתי הם מהמובילים.

אם לא בא לך לחסוך בכלל אז JB זה משקה על רמה.

שיהיה במזל טוב.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

JB מגעיל, העדפה לג'וני רד לייבל או שיבס. אם רוצים יש וויסקי חריף יותר בטעם וזה סייברוקס וקנט (כמו הסיגריות).

וולנטיין סתם מעפן לדעתי אבל בשביל המבחר אפשר לקחת

יש בקבוקים שבאים על סטנד ברזל, נראה לי שיש שם יותר מ 5 ליטר תבדוק אם זה יצא יותר זול.

ליקר מדהים יהיה אמרולה, אני לא יודע אם כלכך קל למצא אותו בארץ אבל שווה לבדוק כי הוא ממש טעים ויתאים יותר לבחורות. קלואה לא נראה לי יתאים כי הוא דורש ערבוב עם חלב.

וודקה אבסולוט אישית אני שותה רק נקי ללא תוספות (כוס וחצי של קפה מלאה וודקה בשלוק אחד ואני מסודר)

סמירנוף אייס הולך מצויין בכמויות גדולות ביחד עם הבריזר, שוב לרוב בחורות אוהבות בגלל שזה רק 5 אחוז אלכוהול

יין לא אוהב אז גם לא מכיר שמות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

JB, שיבס וכמותם הם סוגי ויסקי סבירים (יחסית לטעם של אנשים אחרים - אני בחורה של ויסקי ברמה שונה...). הייתי ממליצה על בלנטיינס (BALLANTEINES) וג'יימיסון בנוסף.

לגבי וודקה - פינלנדיה ואבסולוט מהווים בעיה בארץ - מזייפים אותם בכמויות - אם אתה לא רוצה להסתכן בזה - סמירנוף או נמירוף (הנמירוף היא לא וודקה יקרה אבל לא רעה - אם אתה לא בטוח קנה בקבוק אחד, ואז תחליט)

יינות ישראליים יכולים להוות פתרון מצויין, הם די זולים ולא רעים בכלל. 30 ש"ח לבקבוק של יין באמת חביב דוגמת מרלו וקברנה של יקבי ברקן או בנימינה (אני לא מבינה בלבנים כ"כ - אני מעדיפה אדום) זה אחלה של דיל - גם מהנה וגם לא מכאיב לכיס.

לגבי ליקרים וקוקטיילים - זה כבר תלוי באופי האורחים. מה שאתה יכול לעשות זה להיעזר בחבר ברמן או באדם ששותה הרבה קוקטיילים ופשוט לעשות רשימה של כמה קוקטיילים נבחרים ולקנות את המרכיבים שלהם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
JB,

לגבי וודקה - פינלנדיה ואבסולוט מהווים בעיה בארץ - מזייפים אותם בכמויות - אם אתה לא רוצה להסתכן בזה - סמירנוף או נמירוף (הנמירוף היא לא וודקה יקרה אבל לא רעה - אם אתה לא בטוח קנה בקבוק אחד, ואז תחליט)

תומך ביוליה. אבסולוט נוטים הרבה הרבה מאוד לזייף, במיוחד בחתונות. תקפיד שכל הבקבוקים יהיו עם שסתום (וכבר ראיתי בקבוקים ללא השסתום), ושהתווית על הפקק (יש שם קוד מוטבע) שהקוד יהיה זהה לקוד בתחתית הבקבוק ליד החיבורים שלו (יש שם מין פס עבה כזה כאילו כמו של ריתוך, ועליו יש קוד), ועכשיו באבסולוט החדשים יש פס אדום שברגע שהפקק נפתח ישנו פס אדום ואז רואים שהבקבוק כבר נפתח.

ד"א יוסי JB בכלל לא נחשב ברמה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
זה לא JB ,

זה GB קולה :wink:

זה מזכיר לי סרטון פלאש עם איזה ערס שמבקש מהברמן gb קולה

"....תביא לי גלינפידיך , בעצם אתה יודע מה עזוב , תביא לי gb קולה "

יש למישהו את הסרטון הזה??????

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני לא מאמין שבכל שלושת הדפים הללו אף אחד לא המליץ לו על המשקה האולטימטיבי (בשבילי לפחות).

Soutehern Comfort - אחד המשקאות החריפים הטובים לדעתי, בארץ הוא משווק כליקר אך בחו"ל הוא משווק כוויסקי אם איני טועה. המשקה הנ"ל בדר"כ מסתדר טוב מאוד עם רד-בול. (35% אלכוהול).

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
זה מזכיר לי סרטון פלאש עם איזה ערס שמבקש מהברמן gb קולה

"....תביא לי גלינפידיך , בעצם אתה יודע מה עזוב , תביא לי gb קולה "

יש למישהו את הסרטון הזה??????

חפש באימיול , "הדבר האמיתי" ו"הדבר האמיתי 2".

פורסם
אני לא מאמין שבכל שלושת הדפים הללו אף אחד לא המליץ לו על המשקה האולטימטיבי (בשבילי לפחות).

Soutehern Comfort - אחד המשקאות החריפים הטובים לדעתי, בארץ הוא משווק כליקר אך בחו"ל הוא משווק כוויסקי אם איני טועה. המשקה הנ"ל בדר"כ מסתדר טוב מאוד עם רד-בול. (35% אלכוהול).

שי. :wink:

זה ברבן, וויסקי אמריקאי. בניגוד לscotch שזה וויסקי סקוטי. לא מבין איך מישהו יכול לקרוא לזה ליקר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...