Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפולו שלי- איפה אני מוצאת ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי פולו 2000 75 כ"ס החדשה. עוד כשקניתי אותה היא הייתה נטולת 2 טסות

וסמלים (קדמי ואחורי) . ואם אתם סקרנים- גם החלון הימני לא עובד .:roll:

אני בקשר עם מישהו שיש לו מאגר לחלקי חילוף אבל קשה מאוד למצוא סמל קידמי ...

מישהו יודע איפה כן אפשר להשיג ולא מהחברה שם זה עולה כמה מאות שקלים???

ולגבי טסות, אני חושבת שאני אשים (עם אזיקונים כמובן) את ה2 האורגינליות שיש לי , ואשים עוד 2 לא אורגינליות , פשוטות וזהו לא רקוצה להוציא על טסות מאות שקלים.

בדקתי באייס או אוטו דיפו , לא זוכרת, ושם זה בא בחבילות של 4 ועולה בערך 150 ש"ח.

איפה אני יכולה למצוא טסות דומות לשלי , במחיר זול???

תודה מראש:wink:

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

יש לך בפירוקיות מבחר של טאסות וגם בפאנצריות, ישמחו להיפטר מאחר תמורת 50 שקל לערך.

לגבי סמלים גם כן, בערך 40-50 לסמל בפירוקיות.

תגידי מאיזה אזור את ונוכל להפנות אותך למקומות כאלו בסביבה...

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה על התגובות המהירות....

התכוננתי ל150 ש"ח ל-4 טסות ... מה שיש בהום סנטר וכו'...

בפירוקיות ופאנצ'ריות??? אתם בטח מתכוונים לטסות לא מקוריות של פולו ?!

שזה בסדר מבחינתי...

לגבי סמלים לרכב, הלוואי, מאוד קשה להשיג . אחורי אני בטח אצליח דרך החלקי חילוף , אבל הקדמי, שהוא יותר מאסיבי (יש ממש חור בקדמה של האוטו) הבנתי שממש קשה למצוא.

לכל מקרה אני גרה בהרצליה , כך שאם יש לכם מקומות להמליץ לי באזור אני אשמח.:-D

girl on wheels

פורסם

אל תשימי שתי זוגות שונים של טאסות-זה מכוער.

מה מידת הצמיג שלך? יש לי חבר עם בורה שמעוניין למסור אל הטאסות(15"),עקב מעבר לג'נטים.

אגב מה עם התמונה בבקיני שהבטחת לנו?(היה מוכר לי הכתב הצבעוני הזה.....:wink: )

פורסם

:wink::-D:lol: :lol:

יש דברים שלא שוכחים אה...?! :lol: התמונה תגיע בקרוב - אחרי שהאוטו יהיה מטופח ועם כל הסמלים והטסות.

וכן, אני אשים 2 זוגות של טסות כנראה..אבל אני מחפשת משהו שדומה ל2 המקוריות שיש לי - מה , אני אקנה 2 טסות מקוריות במאות שקלים????? אני מעדיפה לעשות שופינג בכסף הזה..:wink:

אה..ושלי 14" , אז לא מתאים .

אני בכל מקרה יעשה בירור עם ה"בן אדם שלי" בחלקי חילוף ונראה כמה עולה כל התענוגות הללו..

girl on wheels

פורסם

אני בכל מקרה יעשה בירור עם ה"בן אדם שלי" בחלקי חילוף ונראה כמה עולה כל התענוגות הללו..

תעשי איתו גם בירור כמה עולה צבע שחור למקלדת . עשית לנו כאב עיניים עם כל הצבעים הללו...

למרות ש-CF הוא די GAY FREINDLY , זה מיותר.

פורסם

כמו שהחברים אמרו לך כאן תרימי טלפון לכמה פירוקיות,בטוח יש להם איזה פולו לאחר תאונה,זה לא כזה אוטו נדיר,שם תוכלי למצוא גם טאסות מקוריות וגם סמלים שיושבים על פולו.

פורסם

שמר היקר !!

זו לא פעם ראשונה שיש לך ביקורת כנגד דברים מסויימים , שמבחינה טבעית קשורים לעצם היותי

אישה /נקבה/בחורה/גברת/מסירת שערות וכו'....

האם עליי להסיק מכך , שאתה מעוניין לשמר את הפורום כהיכל התהילה לגברים בלבד ??!! :wink:

כי זו בהחלט ההרגשה שלא פעם נתת לי ...

האם יש לך משהו נגד נשים חובבות מכוניות ומכונאים?? :lol:

נראה לי חביב בעיני כולם קצת צבע , קצת נגיעה נשית, קצת חן ....

אם לא הייתי יודעת טוב יותר ,הייתי אומרת שאת קצת שוביניסט ,תסביך אדיפלי ???

אולי די ! וחוץ מזה - אני יודעת איפה אתה גר....:wink:

girl on wheels

פורסם

מה ז"א פירוקיות??? האם יש את הטלפון בדפי זהב וכדומה??

ולמי שיש טלפון שכזה, או המלצות למקום באזור , אני אשמח....

girl on wheels

פורסם

אני הרבה שוביניסט - לא קצת, ואת התסביכים שלי - תקצר היריעה...נגיעה נשית ? תעשי ספונג'ה , כלים ,אבק - עדיף בהרבה על הצבעים הללו.

סתם , זה היה ממש בצחוק , אבל באמת שהצבעים לא נותנים שום דבר חוץ מכאב עיניים.

אם את יודעת היכן אני גר את מוזמנת , רק שתצטרכי לבוא מוקדם , יש תור יומי על הזכות להרביץ לי.

בבקשה , תוותרי לנו על הצבעוניות...

פורסם

פירוקיות הם מקומות שיש בהם רכבים שהוצאו משימוש וחלקיהם עומדים למכירה.

בקשר לטלפונים אני בטוח שרפי לין יוכל לעזור,שלחי לו ה"פ.

פורסם
:wink::-D:lol: :lol:

וכן, אני אשים 2 זוגות של טסות כנראה..אבל אני מחפשת משהו שדומה ל2 המקוריות שיש לי - מה , אני אקנה 2 טסות מקוריות במאות שקלים?????

אל תכנסי לסרטים! 4 טאסות לא מקוריות אבל שנראות סביר, לא יעלו לך יותר מ100 שקלים לרביעיה. אני קניתי ב90, בלי מבצע מיוחד. הלכתי וקניתי. ויש גם רביעיות ב50 שקלים אפילו.

לדעתי בטאסות שווה להשקיע (ז"א לקנות רביעיה ב100 ולא ב50) כי זה משהו בולט מאוד ברכב, ולא מתבלה. הפרש של 50 שקל לעומת הזמן שזה יכול להשאר על הגלגלים (עד שהרכב ימות אפילו) הוא הפרש לא מורגש בכלל.

שימי אזיקונים על הטאסות ואף אחד לא יגע לך בהן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שימי אזיקונים על הטאסות ואף אחד לא יגע לך בהן.

יוסי.

יוסי באיזה סרט אתה חי,האזיקונים אולי יעזרו רק במקרה של נפילה,תראה לי ילד שאומר:"אה יש אזיקון,אז חבל לי על הזמן...."

מה זה רב בריח?,עם היד אפשר לקרוע אותם.

• תוכן חדש...