Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי, תיאורי הקיטים הללו נשמעים כמו גן עדן מוטורי.

האם ניתן להתאים את הקיטים הללו למכוניות אחרות מלבד הMX5?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שי -

אין צורך לחזק ציריות במיאטה, הן מחזיקות 400 כ"ס וגם יותר בלי בעיה.

הציריות היחידות שאני אישית מכיר שנשברו במיאטות היו של מיאטות שהוכנו למירוצי דראג וזה כבר מובן - העומס עליהן גדול מאוד.

הגיר במיאטה סוחב עד בערך 300 כ"ס אם אתה נוהג בו בעדינות ואיכפתיות... תזרוק קלאצ'ים והחלפות אכזריות והוא יתפרק בסופו של דבר.

בלוק מנוע וראש מנוע מקוריים סוחבים כמעט באר שלם של גדישה בלי בעיה (הגבול עובר באיזור 0.9-0.95), למעלה מזה - צפה פגיעה.

רון -

הקיטים נבנו למיאטה, אני מניח שאפשר להתאים חלקים בודדים מתוכם ללאנטיס עם מנוע BP אבל זה כ"כ שונה מבחינת המיקומים של כל הרכיבים לפעמים שזה סתם לא שווה ועדיף לבנות מאפס.

מוטי.

פורסם

שאלה

בכדי להזמין את הקיט שדובר כל אחד יכול להזמין או שצריך להיות בעל תעודה של יבואן מנועים ?

ומה קורה לגבי מיסוי ?

תודה שי

פורסם

מוטי שלום

לפי מה שראיתי באתר שהפנית אותי ראיתי שיש שני קיטים FM1 ן-FM2 ולא הבנתי מה ההבדל בין שני הקיטים .מעוניין להזמין את אחד מהם

אם תוכל להסביר לי מה ההבדל ביניהם ואל מה אתה ממליץ ?

תודה שי

פורסם

כן ראיתי אבל כל התספות מסומנות ב-* שזה לא מסופק ולכן אינני רואה הבדל מהותי

חוץ מאינטרקולר הכל זהה

אשמח להבין את ההבדל

פורסם

ממש לא... כנראה לא קראת טוב.

ה-FM2 מסופקת יחד עם מחשב ניהול מנוע חדש לגמרי, אינג'קטורים מוגדלים, MAP סנסור ועוד כמה טריקים מעניינים כמו כמובן האינטרקולר המוגדל (שמראש ציינתי שעדיף לך להזמין).

מוטי

• תוכן חדש...